Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето - 39

• 38 064
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Айра,  Hug много съм съгласна с теб!  Peace

Благодаря на всички момичета за коментарите!   bouquet Аз съм много изостанала и гледам само някакви откъслечни сцени между Сеит и Шура. Вече виждам, че и двамата имат вина, но за мен Сеит е по- виновният.  Peace Човек трябва да си преценява приритетите. Не може да си бил готов да изгубиш семейството си за една жена, а няколко години по- късно да губиш същата тази жена заради криво разбран морализъм, патриотизъм и други завършващи на - изъм  (като например идиотизъм) думи. Когато го гонеха болшевиките не го беше страх да я вземе със себе си, а сега защото някой му казва нещ, защото веднъж стреляха по него и защото е той смятал, че изневярата с проститука е непростим грях и на Шурка това винаги ще и тежи я пусна ей така. Толкова ме е яд на него, че няма накъде.  Close  Но, то е казано и доказано, винаги е по - лесно да си тръгнеш отколкото да останеш. Ако обичаше и желаеше Шура както в началото това никога нямаше да стане. За мен той и се насити, лека по- лека я отдалечи от себе си, прехвърли чувството си за вина, поради неговия личен избор да се ожени за нея върху нея и накрая я изостави. И нея, и любовта, в която се кълнеше. Но по- важното е, че той остави там и себе си такъв какъвто беше, и такъв какъвто Шура се влюби в него. Сеид и Мурка вече са друга бира и аз в тези отношения (колкото и малко да съм гледала) виждам един съвсем различен Сеит.
.... А, уж, влезнах само да поздравя.  Joy

# 166
  • София
Милинки Hug Hug Hug
Едвам избутах днес. Cry А, е едва вторник! Mr. Green
Плюс това, ми се отлага ходенето на море, другата седмица! newsm45
Много съм нещастна. newsm45 newsm45
Поне гледах, пак серията от снощи! Незнам какво да кажа newsm78 newsm78 С това "замини" имах чувството,искаше да изтрие всичко до момента-и хубаво и лошо,товар му падна от гърба.Изобщо не пожела да се бори за нея.Сякаш знаеше въпросите и, и беше готов с отговорите.Не си обяснявам това, негово решение newsm78 newsm78 newsm78 И не мисля, че изневятата е в основата.Можеха, да си дадът още един шанс.Тя милата, само това чакаше, един малък знак, и щеше да скъса билета. newsm12
Хайде, приятно гледане!

Момичета Hug
Скрит текст:
За петък остава срещата нали?Не е лошо, да измислим и друго заведение, в случай че вали дъжд. buria

# 167
ЕЕЕ Киар4е Hug имах някакви подозрения, 4е ще си пове4е на моето мнение за слу4ващото се между двамцата Wink
ужас не мога да повярвам , че така критикувам герой на Киво Rolling Eyes Wink
хаха дори Бехл съм защитавала пове4е Laughing

плува си мом4ето Heart Eyes

приятно гледане, много е хубава и тази серия!

# 168
Хай, дружки!  Hug Hug Hug Hug
Орси, много ми хареса споделеното от теб, браво!Напълно споделям и за любовта между С и Ш и за тази , между Б и Б. Наистина в сериала показаха, че Сеит обиква Мурка, но изобщо не може да се сравни с голямата му, изпепеляваща любов към Шура, мое мнение. Много хубава двойка бяха с Фахрие, но толкова. Не можаха да ме убедят, че се обичат по този начин, както с Шура. Да, спокойна , тиха , но в същото време скучна любов бих казала ... Сега ще видя на второ гледане как ще ми се стори, може и да си променя мнението, кой знае  newsm78
Айри  Heart Eyes много сладък този руснак, доста прилича на Киво по някои черти на лицето, но ... не е Киво  LaughingНе може да ме залепи за екрана да го гледам по 10 минути, дето вика Светлето ... нашето си е едно единствено, няма аналог  Heart Eyes
 Много ги четеш колежките ти  Laughing аз изобщо не си правя труда вече, нищо ново под слънцето hahaha hahaha Щом с тази игра на Киво не могат да видят любовта на Сеит ... не мога да ги мисля. Mr. Green
Киарче, Ками  Hug wavey не мисля като вас, но ви разбирам в известна степен. Да погледаме още малко, може пък и да промените мнението си за това чия вина е по-голяма. За мен и двамата са виновни за раздялата си, не меря кой повече, кой по-малко. И двамата имаха своите основания да постъпват по един или друг начин.
Ками , ние да се видим, пък винаги можем да се съобразим с времето  Peace
Айри  Heart Eyes, изобщо не мога да сравнявам Сеит с Бехлюл  ooooh! ooooh! Сеит ми е къде, къде по-симпатичен образ ...
Приятно гледане и от мен!   bouquet

# 169
Фену Heart Eyes(това ти е новото име Wink), няяя ми обиждаш Бехлюляка Naughty Wink Crazy
и в това писмо прекалено много-без теб,..... не искам пове4е да бъда с теб,..... ще запо4нем нов живот отделно един от друг,...... бъди щастлива Confused Tired
това не може да го напише мъж , който много оби4а!! Колкото и да мисли за сигурността й. Peace
така ги виждам нещата аз Rolling Eyes
сега се сетих за един цитат от Птиците умират сами, ще се опитам да го намеря Peace

Ками Hug сори душко.....

Последна редакция: вт, 23 юни 2015, 20:27 от Airra

# 170
Гледам и ми иде да поздравя Сеид с тази песен:  Cry Cry Cry

# 171
  • София
Този Били, няма ли кой да го застреля, гадината? #2gunfire #2gunfire #2gunfire
То бива да си гадняр, ама неговото мина всякъкви граници.

# 172
Това не е ли краят на първи сезон?  newsm78

Ааа, как хубаво го каза Джелил.  smile3501

# 173
  • София

hahaha hahaha Щом с тази игра на Киво не могат да видят любовта на Сеит ... не мога да ги мисля. Mr. Green

Ами, то и аз започнах да с е съмнявам, че я обича newsm78 newsm78  С това писмо, направо я срази.Отряза я, без да му мигне окото, а беше наясно колко ще страда Шура.Това не е причина да я зареже, че е по-добре да е жива. И той можеше, добре да я пази и да се грижи за нея. Но не я иска.

и в това писмо прекалено много-без теб,..... не искам пове4е да бъда с теб,..... ще запо4нем нов живот отделно един от друг,...... бъди щастлива Confused Tired
това не може да го напише мъж , който много оби4а!!

+1 newsm10

# 174
Фену, сега ти видях твирчеството!   bouquet

Ками, Айра, +1. Аз от кога казвам, че вече не я ще или поне не както преди.

# 175
Цитат
това не може да го напише мъж , който много оби4а!!

Може да го напише, ако вярва, че е за нейно добро. Любовта гори и без пламък.

# 176
  • София
Тази Аля, много ме дразни! Не я харесвам и това е.Не е добронамерена като останалите. Все се вре, където няма работа! Дано, Джелил се отърве от тази досада! Crossing Arms Sick

# 177
мм на мен Аля ми е пък симпати4на и е добронамерена според мен
ее най-после Шура разбра за игри4ката на Айше Close
Киар4е днес свършва края на 1 сезон с пожара Peace
утре ще се появи ФЕ Heart Eyes Simple Smile

# 178
Айри  Heart Eyes, Ками  Hug Киарче  Hug ще я той и още как я ще, ама си има своите съображения. Той не вярва , че ще я направи щастлива, че ще и даде това, което тя иска от живота, много са различни ...
Аз пък му се възхищавам за това, че намира сили да се откаже от най-скъпото си, не всеки е способен да го направи. А писмото нарочно беше написано така, че да се откаже самата Шура от него и от мечтата си да остане до него. Когато Сеит купи перачницата, той реши, че ще могат да осъществят мечтите си собствен дом, семейство и деца, намери смелост в себе си и я потърси, но думите и обърнаха всичко. За мен и двамата се пожертваха от любов към другия - тя  не искаше да разруши отношенията им от натрупаната болка между двамата, когато му съобщи за решението си да замине Призна, че ще го обича докато е жива, че тъгува и копнее за него.
Но дали ще успее да заличи следите от другата жена? Ще се освободи ли от гнева вътре в себе си?
Ако не успее, гневът ще победи, а това Шура не може да допусне,тя не би могла да му навреди.Той пък не искаше да я лишава от възможността от нов живот, и той и каза, че ще я обича до края си, но за нея е по-добре да замине, да живее без него. Не знам, може и да греша, но аз така усещам нещата. Peace
Много ми хареса Шура как изхвърли Петро от болницата ... жалко, че паметта и се оказа толкова къса  ooooh! ooooh!
Роминка  newsm10 smile3521 smile3521
Айрич  Heart Eyes нищо не разбра Шура за игричките на Айшето  ooooh!
Ками  Hug Аля е невероятно добър човек прави всичко по силите си да помогне на хората, които обича.

Последна редакция: вт, 23 юни 2015, 21:19 от queen_fenka

# 179
Фену Heart Eyes, така ги усещаш щото Киво играе Сеит Wink
ако беше някой друг щеше да го насмоташ Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт