Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето - 39

• 38 099
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Фену Heart Eyes, така ги усещаш щото Киво играе Сеит Wink
ако беше някой друг щеше да го насмоташ Mr. Green

Joy Joy Joy

За какво му се възхищаваш, Фенче, че взема решение вместо нея за неиния живот ли. Той ли знае кое е най - доброто за нея!? Да не е Господ!? Къде му беше това мерило, когато бяха в Русия!? Просто не мога да спра да съпоставям онзи с този Сеид!!! Ситуациите по степен на опасност са почти аналогични, ама чувствата не са!  Crossing Arms

# 181

Joy Joy Joy Joy Joy нищо подобно  smile3534 Бехлюл да не го играеше Б.Е случайно newsm78 Laughing
Хайде, кажете ми, човек ще бленува ли и на яве и на сън за човек, който вече му е омръзнал и наситил  newsm78
Киара, да , не можеш да сравняваш сегашния Сеит с онзи в Русия. Защото той просто не е същия човек. Но и Шура вече не е онази Шура ... Много неща се промениха между тях, съгласна, но не и чувствата Peace А решението за живота и тя сама го беше взела, той просто я подкрепи.

Последна редакция: вт, 23 юни 2015, 21:46 от queen_fenka

# 182
  • София
 newsm45 newsm45 newsm45
Заспах накрая и неразбрах кой запали хотела! smile3511 smile3511 smile3511

# 183
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз мисля като Фенка и не защото играе Киво. И аз му вярвам, че я отпраща, защото я обича.  

Аля ми е симпатична, и аз мисля, че е добра.

# 184

Joy Joy Joy Joy Joy нищо подобно  smile3534 Бехлюл да не го играеше Б.Е случайно newsm78 Laughing
Хайде, кажете ми, човек ще бленува ли и на яве и на сън за човек, който вече му е омръзнал и наситил  newsm78

ама това са измишлъотините на Едже hahaha hahaha
БЕ няма как да играе Бехлюл Laughing, Олмаз Mr. Green
Киарче  Hug+1  Wink
добре, 4е много харесвам Сеит и Мурка Heart Eyes
ина4е Сеит щях да го  #2gunfire

# 185
Здравейте!  Hug
Много хубав епизод.   
 Сеит: „Ден за сбогуване.“ Много ми харесва   безмълвната игра на Къванч, с която предава сложния  вътрешен  живот  на героя си в момента.
Обезценените рубли – символично изхвърлени на фона на джамията. 
Честта и Шура са за Сеит най-ценното.
Сбогуване с всичко от Русия; Сеит подготвя пистолета на баща си, който взе от него, веднага след смъртта му.  Съвсем ясна е линията, по която се движи Курт войнът.
Благодаря на тези, които са прочели моето мнение.
И за вашите благодаря също.
Фенче, на теб  - за  снимката. Тази е.  Вече нищо не ми липсва (да не вярваш!).

# 186
Светле, Ваня  Hug благодаря ви за мненията. Подкрепям! Уникална игра на Къванч ... много силна серия, скъса ми сърцето, когато изхвърляше никому непотребните вече рубли, когато продаде всичко ... това действително беше окончателно сбогуване с Русия ...
Айри  Heart Eyes добре, че Фахрие играеше Мурка, че ... #2gunfire #2gunfire #2gunfire Joy Joy Joy Joy

# 187
  • София
Аз мисля като Киара и Айра! Препокрива ми се усешането с тяхното.
Няма ли да ми кажете кой запали хотела и защо? smile3515
Какво правеше там Шура? newsm78
Хайде де! Weary

Последна редакция: вт, 23 юни 2015, 22:02 от kamelia741

# 188
Аз мисля като Киара и Айра! Препокрива ми се усешането с тяхното.
Няма ли да ми кажете кой запали хотела и защо? smile3515
Какво правеше там Шура? newsm78
Хайде де! Weary

Ками,
ами Петро и Били подготвиха запалването Confused
а Шура случайно минаваше наблизо и видя огъня Peace

сега не мога да оправдая поведенеието на Сеит, но те имат 2-и шанс и тогава Шура ще ги извърши едни Confused

# 189
Ками, хотела го запали един английски войник по заповед на Били.Петро се надяваше Сеит да изгори вътре. А Шура чу, че има пожар и затича натам, видя се със Сеит и му каза, че няма да го напусне. След това Били го арестува по обвинение, че е убил Лола. Ама на теб ти е бил много интересен епизода, щом си заспала  Joy Joy Joy Joy Joy

# 190
  • София
Ками, хотела го запали един английски войник по заповед на Били.Петро се надяваше Сеит да изгори вътре. А Шура чу, че има пожар и затича натам, видя се със Сеит и му каза, че няма да го напусне. След това Били го арестува по обвинение, че е убил Лола. Ама на теб ти е бил много интересен епизода, щом си заспала Joy Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Просто съм уморена! И нали знаеш как задремваш за миг Joy Joy Joy А как засреляха Лола го гледах,след нея са ми белите полета! Joy Joy Joy
Благодаря ви милинки, че ми разказахте. Прегръщам ви силно!

Скрит текст:
Да не забравите утре рано,рано да се разходите боси в тревата!
Фенче, ти може да го направиш докато разхождащ кучо! Joy Joy Joy

# 191
Ками, аз знам как се заспива Wink

Скрит текст:
имаше един период в който бях с анемия и в 9 4аса заспивах на ЗП #Cussing out Wink

аз па утре на енъовден си имам рожденик Heart Eyes Flutter

хареса ми накрая все пак как се прегърнаха, насред пожара и трагедията Heart Eyes
трудните моменти сближават, абе оби4ат се , ама Сеит нещо се е бъгнал Laughing

Лека ви дружки Hug

# 192

Момичета, сложете си скилидка чесън под възглавницата тази нощ срещу Еньовден!
   Коя серия беше тази вечер, че се прибрах точно в последната минута.
   Лека нощ!

# 193
Ками  Hug да не съм луда да се разхождам боса по тревата  newsm78 ММ сега пие антибиотици, заради кърлеж  hahaha Появили са се някакви мънички,елипсовидни, дето не можеш без лупа да ги видиш и ... той си мислел, че е ухапване от комар, а то  ooooh!Поду му се и му се зачерви ръката, дано не е бил заразен, ще видим от кръвната проба. Една колежка пък на стомаха и се лепнал, като съвсем мъничка бенка ... добре, че е отишла на лекар, та и го извадили. Гадна работа ...
Орси, а защо се слага чесън  newsm78 Ще си сложа, щом казваш  Peace
тази серия беше днес
http://www.videoclip.bg/watch/496226_s-rusiya-v-srceto-epizod16-bg-audio
Айри  Heart Eyes бъгнал се бил Сеит  Joy Joy Joy Joy Joy Joy това ми хареса!
Лека и синеока и от мен!  Hug

# 194

трудните моменти сближават, абе оби4ат се , ама Сеит нещо се е бъгнал Laughing

Лека ви дружки Hug

Ако ми падне така ще го наместя!  fight Много ми е жал за Шура! Толкова безусловна, неизискваща нищо в замяна и чиста любов изпитваше към него. Тя беше невинно, чисто дете, трептеше като пеперуда около огън около него, а той лека по лека я превръна в изтормозена, неуверена, а скоро ще я видим и в истерична жена.  Close Е, известно влияние върху това, в което се превръна тя оказа и времето, в което живеят, пък и тя има своята вина, ама в момента Сеит ми е толкова черен, че само на него ще сипвам с черпака тази вечер.  #2gunfire

Хубава вечер от мен!  Heart Eyes

Айра,

Скрит текст:
ако някъде ти попадне "Любов под наем" с бг суб - свиркай, че ми е много зор да го гледам на турски. Къде разбрам, къде не.  ooooh!

Ето това беше Шура

Ето това стана

И всичко понеже Сеит мнооооого я обича.   Stop ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт