От къде мога да си купя или поръчам дамски джапанки merrell ?

• 1 148
  • 9
  •   1
Отговори
От къде мога да си купя или поръчам дамски джапанки  merrell ?

Имам едни такива, вече са на 6г. страхотни, още са си като нови, но аз искам поне още един брой. На времето си ги купих от магазин в МОЛа на Стамболийски, който вече не съществува.

Модела е класическа джапанка, нищо друго, цикламен цвят, имат много удобно ходило, всичко е кожа.

Може и друг цвят, важното е модела да открия.... все се надявах, като е изчистен и класически да го открия, но не и не. На същото ходило имат сандали, или много грозни джапанки, грубички ми идват.

Търсих в нета, нищо интересно не ми излиза. Не намирам магазини, които да ги предлагат.

Това е ходилото, но да е джапанка с две тънки каишки:

http://www.sportihobi.com/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-% … ladies-dark-earth

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 14:43 от aniram*

# 1
# 2

Благодаря ти, но модела не е това, горе качих модел на същото ходило, но сандал.

Просто са ми ужасно удобни, не мръднаха, като нови са след 6г. но искам още един чифт. Модела, който имам отива да се носи на всичко, не е груб.

Тези най-се доближават до моите, но горната им част е малко по-различна:

http://www.merrell.com/US/en/terran-post/17535W.html?dwvar_17535 … ndals&start=1

# 3
  • UK
И аз съм купувала от магазин "Scandal' в мола-а на "Стамболийски".
Него ли са затворили , цялата верига ли ?

# 4
И аз съм купувала от магазин "Scandal' в мола-а на "Стамболийски".
Него ли са затворили , цялата верига ли ?
Нямам си на идея, просто от магазина, от който си ги купих сега ги няма.

От горния сайт как се поръчва?

Ако някой знае къде в Сф, мога да си купя, но да е джапанка и не много груб модел, ще съм благодарна.

Не ми се поръчва през интернет и с карта, защото скоро ми бяха източили добра сума от картата, точно електронно. Добре, че банката ми възстанови сумата.

# 5
  • Перник
Все пак, след 6 години, нормално е вече да го няма твоят модел  Peace Дано си намериш други любими джапанки    newsm10

# 6
Все пак, след 6 години, нормално е вече да го няма твоят модел  Peace Дано си намериш други любими джапанки    newsm10

Благодаря ти, просто моят модел си е класически, и си мислех, че го правят всяка година, просто в различен цвят. Две най-обикновени каишки са отгоре, както са си стандартно класическите джапанки.
Виждала съм на това ходило сандали, но джапанки не съм намирала. Е, ако трябва да съм честна не съм търсила сериозно, тези са ми здрави, изглеждат чудесно за 6г. Не ги смъквам лятото, но искам още едни.

SvetlaK , как се поръчва от този сайт?

# 7
  • Перник
Все пак, след 6 години, нормално е вече да го няма твоят модел  Peace Дано си намериш други любими джапанки    newsm10

Благодаря ти, просто моят модел си е класически, и си мислех, че го правят всяка година, просто в различен цвят. Две най-обикновени каишки са отгоре, както са си стандартно класическите джапанки.
Виждала съм на това ходило сандали, но джапанки не съм намирала. Е, ако трябва да съм честна не съм търсила сериозно, тези са ми здрави, изглеждат чудесно за 6г. Не ги смъквам лятото, но искам още едни.

SvetlaK , как се поръчва от този сайт?

Идея си нямам как се поръчва и дали доставят до България  Embarassed Просто ми стана интересен въпроса ти, не бях чувала тази марка и този сайт  беше първият, който гугъл ми показа  Embarassed

Позачетох се - има безплатна доставка в Англия. Нямам опит в пазаруването от чужди сайтове, но от това, което знам, мисля, че можеш да ползваш фирма, като Габко или нещо подобно, която получава стоката там и ти я доставя в България.

# 8
Аха, на мен друго ми показа първоначално чичко гугъл....

# 9
  • София
Скрит текст:
От къде мога да си купя или поръчам дамски джапанки  merrell ?

Имам едни такива, вече са на 6г. страхотни, още са си като нови, но аз искам поне още един брой. На времето си ги купих от магазин в МОЛа на Стамболийски, който вече не съществува.

Модела е класическа джапанка, нищо друго, цикламен цвят, имат много удобно ходило, всичко е кожа.

Може и друг цвят, важното е модела да открия.... все се надявах, като е изчистен и класически да го открия, но не и не. На същото ходило имат сандали, или много грозни джапанки, грубички ми идват.

Търсих в нета, нищо интересно не ми излиза. Не намирам магазини, които да ги предлагат.

Това е ходилото, но да е джапанка с две тънки каишки:

http://www.sportihobi.com/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-% … ladies-dark-earth

Поръчвала съм много от тук, нямам проблем с доставките и плащанията.
www.amazon.co.uk

Общи условия

Активация на акаунт