първия път и кръвта

• 8 305
  • 16
  •   1
Отговори
Искам да попитам дали и някой друг е имал като моя проблем.Значи преди 5 дена го направих за първи път с приятеля ми ии доста ме болеше..доста..и имаше не малко кръв. Сега е 5ти ден след първия ми път и има още кръв но много малко както вчера както и миналия ден . Притеснявам се че няма да спре скоро защото знам че е възможно 2-3 след това да кърви но не и повече. Посъветвайте ме нормално ли е. (PS: не мога да ида на гинеколог )  Cry

# 1
май, май всяка мома е имала такъв проблем. нищо ново под звездите.  Laughing
приготви се за следващите стъпки - права на бременната , на самотната майка и на работещата майка.  има теми за и това.  Laughing

# 2
Какъв си зъл, Бонго  Laughing

Всичко е нормално, Петя, всеки ден се пускат такива теми. Няма да умреш от кръвозагуба.

(99 набор ли си? Вече на 16?)

# 3
изобщо не съм зъл.
практиката това показва. за справка - форума  Joy

# 4
Какъв си зъл, Бонго  Laughing

Всичко е нормално, Петя, всеки ден се пускат такива теми. Няма да умреш от кръвозагуба.

(99 набор ли си? Вече на 16?)

почти 17 Grinning дано си права ...моля се скоро да спре че не ми се иска да се налага да стигам до гинеколог

а тозии Бонго ...направо ме стресна :X

# 5
само да не пометнеш от тоя Бонго  Joy

# 6
Понякога след първия път се налага шиене, казват гинеколозите. Но само понякога.
А според мен се иска приятелчето да действа малко по-внимателно и да не бърза, ама не знам де, само веднъж съм имала първи път.  Joy Joy hahaha

# 7
не е късно да има и втори "първи"път  hahaha

# 8
не е късно да има и втори "първи"път  hahaha
Като как, дет се вика?  hahaha hahaha

# 9
Леле, наистина ли толкова кръв тече? Аз съм от късметлийките, при които беше без капка кръв и без болка. Дори се притесних, че нещо не е станала работата, защото си очаквах кървенето, но то така и никога не се появи Laughing

# 10
за справка - белите циганки дет си дирят мъж. мися ,че към Ямболско се случва.
в общи линии игла и конец вършат работа. бат` Бонго владее  под зад игла. и кръстчета може да шие.
с една дума - търсете го  hahaha

# 11
за справка - белите циганки дет си дирят мъж. мися ,че към Ямболско се случва.
в общи линии игла и конец вършат работа. бат` Бонго владее  под зад игла. и кръстчета може да шие.
с една дума - търсете го  hahaha

За втория първи път или за шева и кройката да те търсим?  hahaha hahaha

# 12
топло  Joy

# 13
Бонго, на тебе трябва със специален закон да ти забранят да пишеш в темите на децата  Mr. Green Правиш се на интересен пред мамите, а създаваш трайни нарушения в сексуалността на девойките.

Към авторката - според мен не е редно да имаш толкова дълго кървене. Да не би в този интервал пак да сте правили това онова Wink и затова да се е подновило кървенето.

Предполагам до сега не си ходила на гинеколог. Ако не си близка с майка си и трябва да запазиш тайна, че водиш полов живот то си избери жена гинеколог /тук има теми с препоръки на лекари по градове/ Обади се по телефона и си запази час, отиди и започни с това, че не си ходила до сега на гинеколог и и кажи какво те тревожи. След като водиш полов живот значи си достатъчно голяма да се грижиш за себе си и трябва при всеки проблем да посещаваш лекар, а дори и без проблем веднъж в годината да ходиш на профилактичен преглед. Бъди умно момиче и ВИНАГИ ползвай презервативи - те те предпазват не само от бременност, но и от всякакви зарази

Всичко ще е наред!  Peace

# 14
Бонго, на тебе трябва със специален закон да ти забранят да пишеш в темите на децата  Mr. Green Правиш се на интересен пред мамите, а създаваш трайни нарушения в сексуалността на девойките.
от всякъде погледнато подтемата не е детска. жив клюкарник си е. а самата тема Свободно време и забавления достатъчно красноречиво говори за това.

пп. авторката е девойка , колкото и аз съм папа  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт