Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 30

• 63 139
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
Пуши ти се, а по принцип не пушиш?  newsm78 Тука нещо не схванах...
Какво ти пречи да си направиш един кръвен тест, след като "не ти се пипа"?
Ако ти е писано да си бременна - ще си. От всички написани симптоми бих се доверила единствено на болезнените напрегнати гърди. Всичко останало в начален етап на бременност може да е въображение. Щом си спортна натура, би трябвало да си познаваш тялото много добре.  Simple Smile

# 706
Е как ще е киста, ако имаш + на теста. Пусни си кръвен за всеки случай Simple Smile

# 707
Благодаря на всички за съветите, ще се старая да огранича храната (не, че ям кой знае какво) и се надявам да отшуми и да не е нищо сериозно. Отново големи благодарности! Хубаво е да има с кой да споделиш и да чуеш различни гледни точки!  bouquet

kiki.12345 стискаме палци резултата да е положителен  Praynig

Хубав ден на всички!

# 708
Ще трябва да се престраша и да направя един тест! Благодаря ви наистина много, не очаквах толкова позитивни реакции, наистина съм приятно изненадана!   newsm51

Ще ви пиша какво е станало. Знам, че това са симптоми на предстоящ цикъл, но така или иначе чувствам, че нещо с мен не е наред.

# 709
Досега 3 теста да си бях направила, не са толкова скъпи.
Успех!

# 710
Sad Brown Eyes през цялата бременност, за разлика от нормалният запек при другите бременни, имах диария.  Embarassed Някои дни лека, някои не толкова. Нямаше никакво значение какво ям. АГ-то каза да пия много течности и ако стане силна да й звъня.  Wink

# 711
Здравейте, искам да попитам - след като са готови резултатите ит БХС при кого се ходи, за да ги разчете? Как можем да разберем ок ли са?

# 712
  • София
Здравейте, искам да попитам - след като са готови резултатите ит БХС при кого се ходи, за да ги разчете? Как можем да разберем ок ли са?

При АГ, който следи бременността.

Иначе има референтни стойности на самото изследване.

# 713
Кики, ако си пушачка по- вероятно е да не си бременна ами да имаш предменструален синдром. На повечето пушачки им се гади от миризмата на сигари по време на бременност. Не е нормално да откачаш и да мразиш целия свят в начална бременност, ами точно противоположното - да се трогващ много лесно. Другото е присъщо за ПМС. Пускай кръвен, за да знаеш дали да спираш отровите (алкохол, цигари).

# 714
Amy, ами не е така. Аз пушех и за секунда не ми се е догадило от цигари през бремеността. Нито имам приятелки, на които им се е гадило, гововря пушачки. Simple Smile

# 715
  • Русе
На мен също не ми се гади, даже много ми се пуши. Едвам се сдържам. Индивидуално е.

# 716
И на мен ми се пушеше през бременността, въпреки че доста преди това бях спряла цигарите, но не се изкуших нито веднъж!

# 717
Мисля, че е индивидуално. Моята приятелка, заклета пушачка, пушеше по време на цялата си бременност. След самото раждане, първото което направи-отиде да пуши. Аз не съм си купувала кутия никога, но придърпвам от мъжа си от време на време. Един път на ден или нещо от тоя сорт. Вчера се престрших и си направих тест. Е, негативен е...  EFN  Цикъла все така си го няма обаче. За последно съм имала на 29.08.
Може би пък да съм се подвела от онази болка долу ниско в корема, т.е. не е точно болка а някаква тежест и подуване, две седмици вече. Същата като първия път. Всички симптоми са същите като първата ми "неуспешна" бременност, освен един - влечението към по-качествени храни. За съжаление, все още си ме влечат някакви боклукчиви храни.
Четох днеска, че има бременни, чиито тестове са отрицателни. Хмм, не исключвам и този вариянт. Изледването ми е на 14.09, тогава окончателно ще си покаже дали съм бременна или не... smile3518

# 718
Еми, смятайте колко сте се натровили с цигари, за да не ви се впечатлява организма... В моята отчетна пушачките се оплакваха, че им се гади от самата миризма и че от самосебеси отказвали цигарите. Не уважавам бременни пушачки аз. Смятам, че е много тъпо и безотговорно да си бременна и да пушиш, щото ти се пушело. Но... Друга тема - оф топик... Peace

# 719
Amy, няма нищо общо цигарите с бременността Simple Smile На мен ми се гадеше само от сладоледа, а другата промяна беше, че всичко исках да ям със сирене. Организмът на хората е различен Simple Smile) Кики, дано имаш успех на 14-и Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт