Юни е любовен и с мирис на море,сбъдва се мечтата ни да имаме дете!Тема 112

• 28 853
  • 758
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте!  Нова съм във форума, но реших да попитам нещо. Преди 3 дни си направих тест за бременност със закъснение 4 дни- беше отрицателен, много се натъжих Sad , нищо че с приятеля ми пробваме само от 2 месеца. Вчера си направих кръвен тест, защото имах симптоми на бременност (много лесно се уморявах, постоянно ми се доспиваше и като запалих цигара даже не можех да я изпуша цялата). Та така де направих си кръвен тест и ми показа това : HCG-Beta : 40.57 mlU/ml. Това наистина ли значи, че съм бременна и ако е така трябва ли след 48ч. да си направя същия тест? Много ще съм благодарна, ако някой по запознат от мен ми отговори:)

# 346
  • Бургас
Тихичко честито Радостина91,

Кръвният тест е положителен. Правилото е ЧХГ да се удвоява за 48-72 часа. В началото докато са по-малки стойностите се удвоява дори по-бързо. Направи контрола 48часа след първия да видиш как расте.

# 347
Тихичко честито Радостина91,

Кръвният тест е положителен. Правилото е ЧХГ да се удвоява за 48-72 часа. В началото докато са по-малки стойностите се удвоява дори по-бързо. Направи контрола 48часа след първия да видиш как расте.

Благодаря за светкавичния отговор. И ние така бяхме разчели резултата, но нали знаете как все се съмняваме. В  други ден ще отида, защото утре ще станат 48 часа, но аз ще съм на работа. Ще пиша пак какво е станало   Heart Eyes

# 348
Здравейте!Ох и аз малко да се изложа,и да попитам,рано сутрин ли се прави кръвния?

# 349
Здравейте!Ох и аз малко да се изложа,и да попитам,рано сутрин ли се прави кръвния?

Здравейте. Нали сме тук за да си помагаме. Мисля, че няма значение по кое време е, аз моят го направих в 16.30ч. вчера. Simple Smile       

И аз така мислих, ама моят приятел ми каза. то ти е в кръвта или си бременна или не си, няма значение дали си яла или не Simple Smile и така . Иначе и аз щях да го правя тази сутрин.

# 350
Да се представя и аз - на 27 съм, мм на 31. Чета темата от септември/октомври 2013, включих се януари 2014. Март м.г. забременях за първи път, на седмия месец опити. Декември се роди нашия син Simple Smile 4 мес и половина след раждането отново видях положителен тест, без дори да ми е идвал МЦ.
Благодарна съм на форума, че ме е събрал с вас  Hug

Мамче, не е задължително Simple Smile може по всяко време
Радостина, честито!

# 351
  • Italia
Здравейте момичета,  bouquet
Чета ви и като отворя темата искам да виждам положителни тестове. Simple Smile Надявам, всяка от вас да  забременее  колкото е възможно по бързо. Praynig :hug
За представянето аз съм почти на 30 г., а ММ е на 33. Заедно сме от 7г., опити започнахме юни 2014. В началото не съм следяла О, просто не сме се пазили. Забременях август 2014, но за съжаление октомври 2014 в 10+5 г.с , сърчицето и развитието на ембриончето се бяха спрели. Sad  Последва кюретаж и много въпроси. Тогава започнах да чета в различни теми за изследвания и попаднах тука.В темата открих отговори на много от въпросите,  които бяха в главата ми. Направих си изследване за тромбофилия- отрицателно. След зелена светлина от док., подновихме опитите февруари, но вече започнах да меря БТ и да следя О, бях научила много неща от форума.Simple Smile Т.к съм с обърната матка, използвахме определени пози и лежах по корем и с възглавница под мен . До О., пиех чай от коприва и чай от листа от малина и фолиева. Нашето чудо се случи март месец, след което си пуснах веднага прогестерон и ТХС. Всичко беше в норма. До 14 г.с си слагах утрогестан превантивно, сега съм в 16+3 и се моля всеки ден бебоче да се развива здраво и силно. Бебоче е добре, аз съм добре и по този повод, ще ви наръся обилно с моят неустановен по цвят прашец. babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 352
Благодаря момичета,след малко отивам тогава.

# 353
Да се представя и аз - на 27 съм, мм на 31. Чета темата от септември/октомври 2013, включих се януари 2014. Март м.г. забременях за първи път, на седмия месец опити. Декември се роди нашия син Simple Smile 4 мес и половина след раждането отново видях положителен тест, без дори да ми е идвал МЦ.
Благодарна съм на форума, че ме е събрал с вас  Hug

Мамче, не е задължително Simple Smile може по всяко време
Радостина, честито!

И аз много се радвам, че има такъв форум , за обмяна на опит и за съвети. БЛАГОДАРЯ,  надявам се всичко да е нормално с всички!

# 354
Благодаря момичета,след малко отивам тогава.

УСПЕХ!

# 355
Радостина91 Liliana3 радвам се за вас момичета,да в е лекичко до сладкия финал.

# 356
Мамче, действително няма значение по кое време на деня е кръвния. Успех! Ще чакаме да пишеш  Simple Smile

# 357
Всмуквам си малко прашец, че лелката отмина и сега ще се гоним под чаршафите  Laughing Laughing Laughing
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79
Хубав ден на всички, черпя палачинки! Hug

# 358
  • София
Здравейте, съвсем ви изтървах в последно време.  Да се представя и аз. На 30 съм, ММ на 35. Правим опити от 1г. Имам една неуспешна бременност декември. Направих доста изследвания, въпреки че ми казваха че няма смисъл. С мъжки фактор сме и пием добавки. На мен ми откриха Хашимото, иначе всичко друго е ок.
Успех на всички.

# 359
Добро утро момичета.Мвого ми е приятно да чета за всеки поотделно.
Нико,вси се каня да те питам.Как реши да си направиш тест при все,че не си имала цикъл след раждането? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт