Юни е любовен и с мирис на море,сбъдва се мечтата ни да имаме дете!Тема 112

• 28 853
  • 758
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Съншайн, много силно се надявам да не са внушения и шестото ти чувство да не те лъже. Обаче аз на болезнените гърди най не вярвам.  Цял живот съм имала болезнени гърди преди М., а точно в месеца когато забременях болката не се появи. Е появи се с пълна сила след закъснението де, но ме подведе, че и този месец не е станало. Така, че не бих разчитала на този симптом.

# 406
  • Стара Загора
Ще се чуе.Много май се навивам на нещата.Ще пожием и ще видим.Лека нощ и спокойна ви желая на всички

# 407
  • София
Добро утро на всичкиии! Желая ви прекрасен уикенд и ви нося кафенце, както винаги!

Хайде, тази събота и неделя много да се потрудите и после EFP EFP EFP

# 408
Добро утро и от мен Hug
sunshine09 много стиснати палци от мен. Чакаме хубави новини Praynig
Щaстливка ние с ММ много ще се обичаме през уикенда и да видим какво ще стане.

# 409
Добро утро на всичкиии! Желая ви прекрасен уикенд и ви нося кафенце, както винаги!

Хайде, тази събота и неделя много да се потрудите и после EFP EFP EFP

Добро утро и от мен Simple Smile дано денят ни е изпълнен само с хубави и приятни емоции, породени от хубави новини. sunshine09, чакаме да видим какво ще ни кажеш.  Късмет. Hug

# 410
  • Стара Загора
Добро утро иот мен.
Щастливка благодаря за кафенцето.
Ми лелка още няма.4 ден закъснение ми е.
Тъпото е че днес не ме болят гърдите така като преди.
Мисля че не е на бременност,по скоро е на лелка

# 411
  • София
sunshine09, недей да мислиш много, защото утре чакам + тест от теб! Hug  bouquet

anastasia_81, работете, работете, то тази работа е приятна!

angel eyes, само напред и нагоре, въпреки всичко!!!

Ама днес сте много мълчеливи... newsm78 smile3506

# 412
  • Стара Загора
Щастливка ако утре все още не ми е дошло ще направя тест и ще ви кажа резултата.Ама много дълбоко се съмнявам че ще е положителен

# 413
Здравейте момичета чета ви редовно но не се включвам често защото няма с какво да се похваля! Чакам с нетърпение 8 юли да ида на преглед и много се надявам да ни дадат предложение за гащите!

Гледам много трудещи се има така че малко прашец от мен да прихванете по бързо!

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 414
  • Стара Загора
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

Да смукна че ще ми е нужен прашеца (все още има надежда за бременност)

Софи дано се види прашеца на 8 юли,но какъвто и да е ти пожелавам да се роди здраво бебче.Това е най-важното

# 415
Аngel, много трудности си преживяла. Сигурна съм, че и ти един ден ще гушнеш своето здраво бебче. Какво става с нас хората и репродуктивните ни функции...направо е плашещо като чето историите ни! Дано Господни помогне!
Съншайн, стискам ти палци!

# 416
Банана, аз си мислех същото. Като чета през какво са минали някои от девойките, настръхвам. Истината е, че сякаш повечето от нас не са вече за тук, а за проблемното, то затова и стават неразбориите в последно време. Пусто, от тук сме тръгнали и не ни се изоставя темата...
Искрено вярвам, че всяка от нас ще гушка бебе. И тогава всичко ще си е струвало. Това е най- важното!
Гуш на всички!  Hug

# 417
Голди напълно си права, просто профила ни за съжаление стана проблемен. Ако имаме инфо, с което да помогнем, ще споделим, ама е редно да не натоварваме с негативните си насъбрали се с времето емоции другите  Hug

# 418
Здравейте! Simple Smile
Бях си в Бг по изследвания и прегледи и нямах нет,затова не съм се включвала тази седмица.
Да се представя и аз.Аз съм на 29(ставам на 30 другата седмица),а ММ на 41.Заедно сме от 12години.Започнахме опити за дете през пролетта на 2012г и на втория месец забременях с дъщеря ни.Пролетта на 2014г спряхме да се пазим и решихме,че второто,когато стане.След няколко месеца неуспех,започнах да правя тестове за О.Мерих и БТ няколко месеца,но дъщеря ми се будеше много нощем и не можех да спазвам условията за мерене и се отказах.Не сме били особено сериозни в опитите,но март тази година забременях отново.За съжаление изгубихме бебето и сега чакам първата М.Все още я няма  #2gunfire Прибрах се в Бг за изследвания и преглед,за да сме спокойни като подновим бебеправенето.
И така в понеделник бях на консултация с доц.Русев (имунолог).Пуснахме НК клетки,ТЛА(тромбо-левкоцитни агрегати),Вит.Д,ТСХ(каза,че засега няма нужда от другите щитовидни) и тромбофилии.Пуснах си и Токсоплазмоза и Листериоза.Излязоха отрицателни за другите чакам резултат др.седмица и коментар на доцента.
В сряда бях на АГ преглед в Щерев.Д-ра беше възмутен от системата в Англия и как не са ми направили К.Според него било задължително след 7-8г.с и дори искаше да ми направи сега,но аз си заминавах и нямаше кога.Пък и бих потърсила второ мнение.Смята,че сме загубили бременността в следствие на стомашния вирус,той е отслабил имунитета и може да е причинил инфекция.В Бг щели да ми дадат антибиотик и спазмолитици с тези оплаквания.Това,че не са ми направили К можело да доведе и до запушване на тръбите.Лигавицата ми е 19мм,според него трябва да е 7-8мм. по това време.(За протокола-на 29май ендометриума е бил 9мм,на 11-ти юни-12мм,а сега е 19мм.)Обясних му,че не съм имала още М,каза че ще е много обилна и ми изписа Метергин,ако получа кръвоизлив да го пия.Общо взето не ме успокои много.Ще се следя,дано все пак нямам усложнения и всичко е наред  Praynig Ще отида на преглед и в Англия,дано всичко е наред.Взе ми Цито и микробиология,каза че няма нужда от хламидия и плазмите  newsm78 и чакам резултати другата седмица.Живот и здраве се прибирам пак август и ще се консултирам пак.
Малко се улях  Mr. Green Гуш на всички
Айнджъл,ти си боец и съм сигурна,че скоро ще се радваш на живо и здраво бебче!
Наистина живота не е справедлив Sad
Съншайн стискам палци и на другите тестващи се тези дни!

# 419
Облаче, така е. Аз отивам в Проблемно. Ще следя и тази тема, защото си я обичам, но ще редуцирам писането. Ще гледам да редуцирам и дразненето...
Хубав ден!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт