Юни е любовен и с мирис на море,сбъдва се мечтата ни да имаме дете!Тема 112

• 28 853
  • 758
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Добро утро, Момичета!

Подхванали сте яка тема от сутринта  hahaha Моя мъж НИКОГА не се е дърпал ... за 11 години да ми е отказал 2-3 пъти макс, но пък и винаги заспива веднага след вечеря. Също така все е изморен горкия, но работата му е чудовищна и не се цупя за това. Просто като ми трябва го събуждам  Embarassed ... имам си моите механизми, които винаги сработват  Mr. Green

София, чакаме новини от тебе значи ... дано резултатът съвпадне с очакванията ви  Hug

За всички овулиращи, имплантиращи и не-чакащи мноооооого стиснати палчета.

# 706
Стане тихичко честито,софия хайде показвай гащичките.Лек ден момичета!

# 707
Здравейте мацки, лелееееееее изписали сте света,човек да не отсъства за 3-4 дни,брех....

Стане честито мила, всичко ще е наред и до щастлив финал. Hug

Това мъжете май една майка ги е раждала  Laughing ,как пък всички са еднакви чак не го разбирам Wink

На новите момичета добре дошли и бързо към отчетни  Praynig

За сега толкова , към края на седмицата съм при ЛЛ за годишен преглед и ще искам контрола на всички хормони и ще дам отчет.

# 708
  • София
Аууу каква е тази жегаааа!!! Само да се правят бебчета на плажа! Heart Eyes

# 709
Здравейте и от нас! Да помрънкам и аз - днес в 12ч ми се обадиха от градината- Варицела.... Супер! Сега мъничкото ми пъпчасало дете ще си стои с мама удома 2седмици! На финала някой ще е полудял!
А днес имаме годишнина от сватбата 4 години - черпя всички с по една оранжада с много Лед!
Успех на всички,които гонят яйцата! А тези с тестовете - днес приемаме само такива с две черти!

# 710
  • София
Йоана, честита годишнина Simple Smile да се обичате още много години Simple Smile
И аз имам за мрънкане, ма няма да ви занимавам Simple Smile чакам с нетърпение да стане 17:15 да си ходя, но лошото е, че в тая жега трябва до центъра на зъболекар.

# 711
Еми ... не ни се видяха гащите,но нищо другия път ще се надяваме да ги видим.Иначе сме добре махаме с ръчички и вървим напред малко та термина ми идва малко напред. Да сме живи и здрави пък другото само ще си дойде!
В събота отиваме малко да моренцето да си топнем дупетата!
На всички нечакащи стискам палци! И като се върна искам поне 5 положителни теста!
Леле адската жега е днес пфф  #Crazy

# 712
Цитат
Аууу каква е тази жегаааа!!! Само да се правят бебчета на плажа! Love
те хубаво да се правят - ама тоя пясък ако влезе там където не трябва   Joy hahaha
Цитат
А днес имаме годишнина от сватбата 4 години - черпя всички с по една оранжада с много Лед!
Йоана, честита годишнина - още много дълги и щастливи години семеен живот.
Карантината за варицела е 9 дена от първата пъпка - тъй, че до края на другата седмица сте готови. Стискам палци да я минете леко , без висока Т и много пъпки.Не го мажи детето с онзи гадния ментолов спирт( мноого пари),  ами с фенистил и ако решиш има и фенистил таблетки.
 Аз вместо оранжада , ще мина да си взема една биричка радлер с ментичка и лимон smile3508newsm24 Еййй много ми харесва ( знам , че е пълна с Е-та , но пък много ме освежава ).
Вчера излизах на пицария с бивши и настоящи колеги след работа и днес ММ ми го връща- щял да ходи с приятели на бира .......  еййй цяла седмица ще се чуди къде да ходи след работа, само и само да ми го върне, че не го взех. Ами пък не исках - всеки ден го гледам и аз малко да се созиализирам newsm44 , че освен на катерушките никъде не ходя ..... мрън и аз   

# 713
 bowuuБлагодаря ви за пожеланията! Да ви се връща и на вас! А аз на Самърсби круша съм фен хихихи вечер след работа едно ми е задължително! Педиатъра ми каза 14дни а сестрата в градината ми каза,че ако до вторник,сряда (т.е. 7-8 дни) е ок и му завяхват ни чакат на линия,което много ме зарадва! Няма да слагам коня пред каруцата,че сега е само началото все пак.
Пола на Дани аз видях 21г.с. тоест късничко и то на 3Д. До тогава все се криеше мишока и ми казваха,че ще е момиче (те били срамежливи). аз имам един безотказен,доказан метод - какъв сладолед би предпочела? Ванилия и шоколад или някакъв плодов?

# 714
  • София
Ние пък с моя мъж рядко излизаме заедно. Всеки има отделни компании. Но основно правило е да не излизаме в една и съща вечер, защото градът не е толкова голям и има голям шанс да се засечем.  Mr. Green

# 715
Йоана, чак ме заинтригува. Ако отговорът е ванилия и шоколад Wink какво е тълкуванието?

# 716
Стане честито. Лека бременност и здраво бебче на финала. newsm32
IoannaD честита годишнина, още дълги години да се обичате.
Момичета следя ви изкъсо. Няма с какво да се похваля, но бих искала да споделя нещо с вас. Днес си направих тест за бременност престо 5 дни преди цикъл и видях една никаква бледа втора черта. Така както я виждам не ми се струва много като достоверна. Все пак ако можете да хвърлите по един поглед ще съм благодарна. Нещо не се справям с прикачването на снимки от тел. така че давам линк http://prikachi.com/images.php?images/45/8221045k.jpg

# 717
Aнастасия, вижда се чертичката. В контролното време ли се появи?

# 718
Aнастасия, вижда се чертичката. В контролното време ли се появи?
Да в контролното време. Вижда се но ми се струва че все едно прозира отдолу чертичката. Май трябва да изчакам първият ден от закъснението и тогава да се радвам.

# 719
  • София
anastasia_81, и аз я виждам! Щом е в контролно време, има шанс!!! Вземи направи още един тест или изчакай още 2-3 например. Стискам силно палци! Hug Praynig  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт