Юни е любовен и с мирис на море,сбъдва се мечтата ни да имаме дете!Тема 112

• 28 853
  • 758
  •   2
Отговори
# 735
  • София
Аз съм сигурна. Това работя.
Кофти е, когато си в изпитателен срок, защото работодателят може да те махне на друго основание, въпреки, че си казала/доказала с документи, че си бременна.
Ако например ти остават 1-2 месеца до изтичане на изпитателния срок или той е по-кратък може и да си затраеш за бременността, но ако ти е 6 месеца е малко трудно...

# 736
Добро утро и от мен.
Анастасия,стискам палци да се насища чертата.
При мен нищо интересно.Чета си ви и си трайкам. Mr. Green

# 737
  • София
Хайдееее, нова темаааааа! Нова темааааааааа! newsm76 newsm68

Слънце, недей си трайка! Hug

# 738
  • София
Добро утро Grinning
Анастисия,определено се вижда розова чертичка.Тихичко честито Hug

# 739
  • Варна
Добро утро!
Анастасия, честито и от мен! Дано работодателят ти да е свестен и всичко да е наред!
Пъпешче, аз също имам един такъв проблемен венец. Предписаха ли ти нещо за момента? При мен след като го почисти зъболекарката, ми препоръча да жабуря чаша вода с 1 лъжица кислородна вода. Много помага. От тогава, ако усетя, че леко се възпалява, веднага почвам с гаргарата и има ефект.

# 740
  • София
Кейт, не ми е предписала, почисти го, сложи някакво лекарство много гадно като конци и каза да дъвча много дъвки от тази страна Simple Smile дано не ме заболи инача ще пробвам Simple Smile

# 741
  • Plovdiv
Здравейте и от мен

Честито на Анастасия и безпроблемна бременност ви желая..

Аз тест не съм направила още, просто нямам време да стигна до аптеката. Пък и не се надявам много вчера ми прекапа и днес пак йок. Писна ми вече нямам един спокоен ден, сега и цикъла ми бъгна, а тъкмо се беше нормализирал. Миналата седмица ме зъболя зъб, адската болка. Оказа се, че е от нерви. Стискам си зъбите и така съм го травмирала.

# 742
Анастасия, и от мен тихичко честито! Стискам палци чертичката с всеки изминал ден да се насища повече и повече, докато се роди живо и здраво бебче  Praynig За 5 дни преди цикъл е идеална тази бледа чертичка Simple Smile Моята беше такава 1 ден преди цикъл   bouquet

# 743
Анастасия, тихичко честито!

# 744
Анастасия, тихичко честито и от мен!

Нека бързо се насища чертата.

При мен нищо интересно, чакам уикенда, за да отдъхнем малко в едно комплексче наблизо до Варна и детето да си поиграе на воля.
Аз не чакам лелката около 16 -ти. О. Тъй като втори месец съм на схемата с дуфастон, предният МЦ ми закова на 28-ия ден, затова и този месец така ще бъде предполагам, освен ако чудото не се е случило.
Ще стане ясно. Този месец и гърдите почти не ме болят от дуфастона, а предният много ме боляха.

Моят мъж се е ентусиазирал и набляга на секса през тези дни, ама тя О. отдавна мина, естествено като трябваше да е активен - не беше, аз трябваше да съм инициатора Simple Smile

# 745
Анастасия честито и от мен  Hug
Момичета при мен няма нищо ново , не съм активна много във писането но пък чета редовно  Mr. Green Във вторник ходих при доки , видяха се два фоликула този път от дясно , 19 и 16 мм големи и утре ще ходя пак , ще бием прегнил за всеки случай .. Поговорихме си на дълго и на широко със него , това ми е втори месец на кломид , ще пробваме още един или два месеца и ако не стане ще ме препрати във инвитро клиника , и от там ще преценим какво ще правим .. Хич не искам да стигаме до там , дано не се наложи .. И така , дано този месец е нашия месец , и на още мнооого мномичета тук Simple Smile Целувам ви   bouquet Hug

# 746
Момичета ама страхотни сте с тея поверия за сладоледа! Аз наблягам на плодовите неща и все плодове ям дано излезе правилно и да е мома. Вчера не се видя ама то нямаше и как скръстило си краката милото и неще да покаже какво има между тях.Доктора ме накара няколко пъти да се изкашлям да го побутнем-няма братче подскача и пак със скръстени крачета-играеше си с пъпната връв диването!

Анастасия и от мен тихичко честито желая ти лека и безпроблемна бременност!  bouquet
Хайде да идва събота да помиришем моренцето   grinning039 smile3549

# 747
  • Варна
Лоли, я по-спокойно! Да не си докараш някоя беля от нерви. Това притеснение от работата ли е или че не става?
Каsmetliyka, кое е комплексчето? Simple Smile
jaburana, успех!

п.с. Има ли кой да направи нова тема?

# 748
Момичета много ви благодаря за подкрепата. Аз като не вярвам на престо си взех и шуър чек. И там чертичката е бледо розова, но нищо. Да ви кажа честно не съм очаквала да се случи този месец. Имах една много бурна уволация но с ММ се обичахме само два дни преди нея. Правим опити от близо 6 месеца и когато накрая се предадох, че не става и се успокоих че септември ще почна с изследвания то тогава се случи. Стискам си палци всичко да е наред. Все още съм затаила дъх и си трая поне до един ден след цикъл.Дори и на съпруга не съм казала за да не се настройва предварително.
Да попитам, нужно ли е да си пускам кръвен тест.

# 749
  • София
Според мен пусни!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт