Game of thrones тема 17 - The night is dark and full of terrors

• 43 250
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
аз също гледам филма основно заради Джон и Дани. Джон ми хареса още от първата серия, когато оказваше морална подкрепа на Бран да гледа как баща му изпълнява смъртна присъда на един от хората му, избягали от Вала. Тогава Джон ми стана много симпатичен. Не беше законен син, но изпитваше наистина братска обич към Бран и Аря. А Дани ми беше станала симпатична от книгата, когато беше на 13 и Визерис се опитваше да я изтъргува. Така че, да, ако махнат Джон ще продължа да гледам заради Дани и Аря, но ще ми е супер тъпо без Джон.

Момичета, знам, че е ставало въпрос и преди, но може ли някой да ми даде линк към преведените нови глави от книгата. Бях започнала да чета за Аря, но се наложи да преинсталирам уиндоуса, че много забиваше и сега всичко ми изчезна. Не помня в коя тема бяха преведените глави от шеста книга, та ако може някой да ми прати линк. Най- вече за Аря и Баристан искам да прочета.   Надявам се, че сър Дядо е още жив.  Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=853614.0;topicrefid=20

В главния пост ги има всички.

# 46
# 47
  • Buffyworld
Благодаря !  Hug

# 48
Ами да кажа и аз. Започнах да гледам сериала и веднага се влюбих - в Старките, в Тирион, във вълчищата. След първа серия на първи сезон набълзо изгледах целия първи и втори сезон и се заех с книгите. Имах късмета, че времето съвпадна и не ми се наложи да чакам. Все пак филмът при мен беше пръв и вероятно затова не му се дразня толкова. И двете ми харесват по различен начин, но онова, което ме пристрастява е сюжетът, жаждата за мъст. Главите с Денерис ме отегчават. Като цяло всичко е супер.

# 49
  • Buffyworld
А мен ме отегчават главите с Тирион. Във филма Тирион ми харесва, но в книгата това негово дълго пътуване вече започна да ми писва. Добре, че във филма го съкратиха и го срещнаха най- накрая с Дани.

# 50
Аз Денерис заради драконите, много я харесвам. Жал ми е много, че ги заключи хайванчетата.  Mr. Green

# 51
  • Buffyworld
Все пак не можа да заключи всички, а само два от тях  Mr. Green

# 52
  • Варна
Малко снимки.
Ако на някой му е домъчняло за Джон, в Лондон е:
Скрит текст:

И една Санса  като Джийн Грей:

Скрит текст:

# 53

Хексе, вала къде го снимат? Виждам и че не е подстриган.  Praynig

# 54
Хубави къдрици! Wink Радвам се да ги видя!

# 55
Запис. We want Ned.

# 56
# 57
  • срещу двата комина :)))

Хексе, вала къде го снимат? Виждам и че не е подстриган.  Praynig

не съм Хексе, но мисля, че беше в Исландия

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2617033/The-real-life-lo … rcery-filmed.html

# 58
Там е, Mrs.Turner. Peace
Кит на Инстаграма си е качил снимка от Исландия.

# 59
  • София
Пътуването на Тирион в книгите е дълго, но важно и въвежда много нови неща, които допринасят за уникалната история. Wink Пък и не е толкова важна крайната цел в едно пътуване, а спирките, които правиш по време на пътя...
Иначе на мен нито една нишка в книгите не ми е била скучна, нито един POV герой.
В сериала е същото, не мога да кажа, че нещо ми е скучно, по-скоро се дразня на ДиД.
А и винаги съм си следвал стриктно главите в книгите, никога не съм прелиствал напред с едно-единствено изключение. Когато уж Теон бе убил/изгорил Бран и Рикон, просто не можех да повярвам и го приех много тежко, бях меко казано шокиран. И това беше единствения момент в който прелистих близо 100 стр. (май бяха 80 или нещо такова) напред, докато не прочетох с облекчение, че не са били те и си легнах спокоен. Когато ослепиха Аря имаше малка паника у мен, но се сдържах стоически, а и нещо вътрешно ми казваше, че е само временно. Не знаех и за убийството над Джон Сноу, дойде ми много шокиращо, но още когато четях това бях спокоен вътрешно за себе си, че ще бъде спасен по някакъв начин...
Знаех само за обезглавяването на Нед Старк, което никога няма да простя на едни приятели, но от всичко останало значимо се бях опазил и не знаех абсолютно нищичко, докато четях. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт