Game of thrones тема 17 - The night is dark and full of terrors

• 43 348
  • 742
  •   1
Отговори
# 495

Мдаа, баш Манс си е.

# 496

Mммм... щом казваш. Аз грам прилика не виждам, ама както и да е. Много снимки на Ciarán Hinds разгледах и на нито една не се доближава дори минимално до човека със зелената риза.

# 497

Виж и каста за сериала.  В "дебила" го има.

# 498
Ама не мога да се сетя кой е този със зеленото??

Зелената риза е Дейвид Нътър. Ето и видео с интервюто:
http://www.huffingtonpost.com/entry/game-of-thrones-stannis-deat … 6e4b0a47ac15c94fa

# 499
_Snej_ ,нещо не сме се разбрали с теб. Сега, когато Deziderata пусна снимката зацепих, че говорим за различни хора - ти за този със зелената риза, а аз за този от снимката, която си показала. Голяма съм шматка, отиван да се срамувам в ъгъла.

# 500
  • Варна
_Snej_ ,нещо не сме се разбрали с теб. Сега, когато Deziderata пусна снимката зацепих, че говорим за различни хора - ти за този със зелената риза, а аз за този от снимката, която си показала. Голяма съм шматка, отиван да се срамувам в ъгъла.

# 501

Досетих се като пусна и ти снимка  Peace

# 502
  • срещу двата комина :)))
 Joy

# 503
  • Варна

Това е голяма гнус. Разбирам лорд Тивин. Mr. Green
А това, което е наметнал явно е от сватбената рокля на Санса, когато се женеше за Рамзи. Joy

# 504
новина за сезона, не че не я знаехме  Laughing

Bran Stark is Officially Returning For Season 6

# 505
  • Варна
Санса, Бран, Томен и Мирцела са били забелязани преди няколко дни в Белфаст (където е студиото)

Не пиша имената на актьорите, че ме домързя.. Blush

# 506
Санса, Бран, Томен и Мирцела са били забелязани преди няколко дни в Белфаст (където е студиото)

Не пиша имената на актьорите, че ме домързя.. Blush

ха, д ане би да е оцеляла Мирцела  newsm78

# 507
Е, дори да е мъртва, нали трябва да я закарат при майка и.
Пък може и Томен най-накрая да се събуди и да го видим ядосан и отмъстителен заради сестра си.
Церсей вече съвсем ще полудее... направо не ми се мисли на Джайм какво му се пише, задето не я е опазил.

# 508
Пуснаха видео за ефектите от 5 сезон.
Ако на някой му се гледа Wink http://watchersonthewall.com/game-of-thrones-season-5-visual-eff … kdown/#more-40315

# 509
  • София
Ако Мирцеле оцелее ще е голяма смешка. Не виждам начин да оцелее освен някава изсмукана измежду пръстите простотия на идиотите.

Общи условия

Активация на акаунт