Game of thrones тема 17 - The night is dark and full of terrors

• 43 277
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
# 721
  • Варна

На тази снимка е и режисьора Марк Майлод, който снима 7 и 8 епизод. Което значи, че в 7 и 8 епизод Аря ще е още в Браавос. Confused

Случайно преминаващ покрай снимачната площадка в Зимен хребет е забелязал, че са започнали да демонтират декорите.
https://twitter.com/Midge70L/status/633342161157754880/photo/1

# 722
  • срещу двата комина :)))

# 723
  • Buffyworld
Тифани, за мен най-много препратки към Троновете има в Супренечъръл. Дори в миналия сезон Дийн Уинчестър беше взел филма да диск да го гледат и Сам му каза - аз няма да го гледам сега, още не съм чел книгите...  при което Дийн му отговори ... : " Смяташ да четеш книгите ли ??? "  Joy

# 724
  • срещу двата комина :)))

# 725
Аз знаете ли какво се зачудих тези дни.

Може да прозвучи тъпо, но защо Станис искаше смъртта на Роб Старк като Старките го подкрепяха за трона??  newsm78

# 726
  • Варна
Аз знаете ли какво се зачудих тези дни.

Може да прозвучи тъпо, но защо Станис искаше смъртта на Роб Старк като Старките го подкрепяха за трона??  newsm78

Защото Роб се обяви за крал. Т.е. узурпатор е.  Нед мислеше да подкрепи Станис.

# 727
Ами да де, но Роб се обяви за Крал на Севера  newsm78

То какво и да се очаква, Станис тотално изперка покрай тази ...

Благодаря, Хексе   bouquet

# 728
  • Варна
Ами да де, но Роб се обяви за Крал на Севера  newsm78

Благодаря, Хексе   bouquet

Севера е част от Седемте кралства, която Роб отцепва. Т.е. Станис го третира като бунтовник. Станис е просто принципен, Мелисандра няма нищо общо.

# 729
Ами да де, но Роб се обяви за Крал на Севера  newsm78

Благодаря, Хексе   bouquet

Севера е част от Седемте кралства, която Роб отцепва. Т.е. Станис го третира като бунтовник. Станис е просто принципен, Мелисандра няма нищо общо.

Аь тотално се отвратих от образа му накрая. Не знам в книгите как е представен, но във филма падна доста.

# 730
Роб го обявиха за Крал на Севера,той не се самообяви.Ако се беше противопоставил,веднага олеква в очите на знаменосците на баща му - те и без това го смятаха за хлапак.Така че други хора го поставиха в кофти ситуация,от която няма измъкване,полезен ход няма.
За Станис Роб и Бейлон Грейджой са сепаратисти.

П.П.Нищо му няма на Станис,въобще не е изперкал. Изперкали са сценаристите.  Wink

# 731
  • Buffyworld
Да, Станис си е супер образ в книгите. В пета книга не стана ясно дали е жив, или затрупан от снежна буря, но поне никой не се е опитал да го убие.

# 732
ТВ Станис е измислица на Дан и Дейвид. Както и Санса Болтън, "светицата майка" и ред други персонажи.

# 733
ТВ Станис е измислица на Дан и Дейвид. Както и Санса Болтън, "светицата майка" и ред други персонажи.
"Светицата майка"  hahaha ,добре казано.
Жива да я ожалиш,горкичката ... Joy

# 734

Общи условия

Активация на акаунт