Game of thrones тема 17 - The night is dark and full of terrors

• 43 285
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • Вестерос
Церсей май не е виждала Регар преди да разбере, че годежа се е провалил. Сякаш просто си го представяше по приказките на други и после като са се видели дето е разбрала, че няма да има годеж.

# 406
  • Варна
Церсей май не е виждала Регар преди да разбере, че годежа се е провалил. Сякаш просто си го представяше по приказките на други и после като са се видели дето е разбрала, че няма да има годеж.

Видяла го е когато е била 10 годишна, а Регар на 17. Тивин ги запознава тогава на турнир проведен в Ланиспорт. Церсей веднага се влюбва в него. След това обаче, когато Тивин поисква да уговори брака, Ерис го отхвърля. Но Церсей никога не си спомня Регар с лошо. Явно е бил впечатляващ.

П.П. Тивин и е обещал този брак, когато е била 6-7 годишна.

П.П. Това е за темата за книгите. В сериала сигурно ще е различно.

# 407
  • Вестерос
Помня това, но преди това не го е виждала. А сякаш имаше някакви спомени, че е била увлечена по приказките колко бил красив и прочие.

П.П. Точно , да, това се сещам  Laughing

# 408
  • Варна
Помня това, но преди това не го е виждала. А сякаш имаше някакви спомени, че е била увлечена по приказките колко бил красив и прочие.

П.П. Точно , да, това се сещам  Laughing

Е, тя преди да го види не е била увлечена. Била е във възторг от  мисълта, че ще стане кралица.

# 409
Сериалната Церсей е много различна от книжната.
Онази от книгите е нарцистичен социопат като от учебник. Тя е най-велика в собствените си очи, мисли си, че не я оценяват само защото е жена. Има се за способна като баща си, а върши едно безумие след друго.
Жестокостта и е втрещяваща. Удавила приятелката си от детството, убила е две бебета копелета на Робърт, а майката е продала в робство....Никога не е допуснала да роди дете на Робърт, Джейми винаги се "грижил" за това. Даваше живи хора на Кибърн за експериментите му.  Sick
И отгоре на всичко е параноидна алкохоличка.

В сериала я изкараха влюбена нещастно в Робърт, че детето им починало...фантасмагория пълна.
Тя не обича никого, защото не е способна на това. Изневерява на Джейми та се носи. Поне Тирион му отвори очите и той я заряза.

В сериала сигурно ще е другояче. Щото е светица, горкичката.

# 410
Сериалната Церсей е много различна от книжната.
Онази от книгите е нарцистичен социопат като от учебник. Тя е най-велика в собствените си очи, мисли си, че не я оценяват само защото е жена. Има се за способна като баща си, а върши едно безумие след друго.
Жестокостта и е втрещяваща. Удавила приятелката си от детството, убила е две бебета копелета на Робърт, а майката е продала в робство....Никога не е допуснала да роди дете на Робърт, Джейми винаги се "грижил" за това. Даваше живи хора на Кибърн за експериментите му.  Sick
И отгоре на всичко е параноидна алкохоличка.

В сериала я изкараха влюбена нещастно в Робърт, че детето им починало...фантасмагория пълна.
Тя не обича никого, защото не е способна на това. Изневерява на Джейми та се носи. Поне Тирион му отвори очите и той я заряза.

В сериала сигурно ще е другояче. Щото е светица, горкичката.

Peace   Flutter
Бъркотията е пълна при мен явно, но то така става като четеш и гледаш едновременно.  Mr. Green Ще направя втори маратон сигурно, сина ми беше казал преди, че е хубаво книгите да се прочетат поне два пъти според него.  Party

Чудя се Санса след толкова терор как ще се развие?  newsm78

Според мен никак няма да и се отрази.. даже ще отиде като овца, да се ожени за Вун Вун например. Възможно е да се ожени за Планината или Кибърн, че да може  отмъсти  и на Церсей.. Mr. Green
След като вече отмъсти на Болтън..

В смисъл? Не разбрах.  Praynig

# 411
  • срещу двата комина :)))
на мен също Церсей ми е най-противния персонаж ... въпреки че и Планината е доста ужасен, но не е толкова важен и го пропускам  Thinking

hahaha hahaha hahaha

# 412
  • Варна
Чудя се Санса след толкова терор как ще се развие?  newsm78
Според мен никак няма да и се отрази.. даже ще отиде като овца, да се ожени за Вун Вун например. Възможно е да се ожени за Планината или Кибърн, че да може  отмъсти  и на Церсей.. Mr. Green
В смисъл? Не разбрах.  Praynig
В смисъл, че ще продължи да е Санса-отмъстителката, жената, която е наясно със себе си.. Joy
Сега сериозно - предполагам че ще игнорират напълно това, което се е случило в последния сезон(то и без това в книгите не се случваше с нея) и ще продължат историята както им е удобно..

# 413
  • срещу двата комина :)))
мухахахах, големи глупости с тия снимки  Joy

# 414
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Чудя се Санса след толкова терор как ще се развие?  newsm78

Според мен никак няма да и се отрази.. даже ще отиде като овца, да се ожени за Вун Вун например. Възможно е да се ожени за Планината или Кибърн, че да може  отмъсти  и на Церсей.. Mr. Green
Много реалистичен сценарий Mr. Green

# 415
Фразата на Игрит е вбесяващо дразнеща, но си мисля, че тя знаеше много неща, които читателя все още не трябваше да знае. Това е голям натвърдък, че има нещо гнило около него.

Какво имаше предвид Игрит като каза, че Джон носи зло име...намек ли е за по-нанатъшното развитие? Така ли се е казвал Краля на нощта? Вероятно има значение. Иначе нямаше да ни се намеква 400 пъти, че Джон Сноу нищо не знае.
Дори останах с впечатлението, че Манс и Игрит знаеха чий син е, но си траеха.

# 416
  • Варна
Дори останах с впечатлението, че Манс и Игрит знаеха чий син е, но си траеха.

Koe ти остави това впечатление?
Допускам, че Манс може да знае или да се досеща, защото там където е служил има достатъчно хора участвали в Бунта на Робърт на страната на Таргите и може да са знаели някои неща.
Но Игрит..? Абсурд. Допускам, че тя не знае дори кои са Таргариен.

# 417
МИсля си, че Мартин използва закачката на Игрит като подсказка към читателя. Тя може и да не знае, вярно...но защо ще му разказва точно тази историйка. За изчезналата девойка Старк, която се обявява в криптите с бебе. Той е син на отвлечена девойка Старк, и на всичкото отгоре криптите го викат на сън, а той не вдява.
Манс се досеща, няма начин. Чудя се как никой друг не се е усетил. Странно. Особено пък Кейтлин. Но...така му е изгодно на Мартин.

Лиана не е ли едиствената жена със статуя в криптите? Всички останали са на крале и лордове. Жените им ги няма.

# 418
  • Варна
МИсля си, че Мартин използва закачката на Игрит като подсказка към читателя. Тя може и да не знае, вярно...но защо ще му разказва точно тази историйка. За изчезналата девойка Старк, която се обявява в криптите с бебе. Той е син на отвлечена девойка Старк, и на всичкото отгоре криптите го викат на сън, а той не вдява.
Манс се досеща, няма начин. Чудя се как никой друг не се е усетил. Странно. Особено пък Кейтлин. Но...така му е изгодно на Мартин.

Лиана не е ли едиствената жена със статуя в криптите? Всички останали са на крале и лордове. Жените им ги няма.

А може би връзката е, че копелето на Баел става крал на Зимата. Въпреки, че е копеле (като Джон Wink).

Убива после собствения си баща. Thinking
Междудругото май Болтъните после са му смъкнали кожата.

П.П. Странно е, че са я намерили в криптите. Може ли човек да живее там, може би водят нанякъде. Whistling

# 419

Нали ви бях споделила,че според мен Кейтлин не е изпипан характер - твърде противоречива е.Умна жена,не е някоя повърхностна глезла,пък да не се усети 14 години!
Тя много ме дразни от самото начало и в един момент започнах да се чудя защо е така.Стигнах до извода,че на Мартин му е трябвало точно определени нейни решения и постъпки,за да върви действието,обаче сякаш е претупал характера й.Много алогичност при нея.Като сериалните герои.Другото обяснение е,че аз не мога да я схвана  Grinning Joy
Всичко друго в поредицата обаче е брилянтно.

Общи условия

Активация на акаунт