Game of thrones тема 17 - The night is dark and full of terrors

• 43 294
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Изпитвам неприязън и отвращение към подмолните хора без капка съвест и обсебени от благополучието на собствената си особа.Затова Кутрето ми е изключително неприятен персонаж.
И не мога да харесвам хора,които се държат лошо с деца - основната причина да не харесвам Кейтлин Тъли.
Мартин е направил Старките такива,каквито са.Тези Старки,които ние познаваме,няма как да не харесваме.За Старките от миналото - сигурно има някой кофти тип.Та Мартин нарочно ги е направил такива сладури,че да ни е максимално гадно. Mr. Green
Иначе аз като харесвам дом Старк,не означава,че мразя Ланистър.  Peace Смъртта на Джофри и разходката на Церсито за мен е абсолютно достатъчна като възмездие.Не искам да умират Томен и Мирцела.
Но дребното подличко Кутренце го ненавиждам и наистина искам да видя падението му. #2gunfire  Mr. Green

# 391
И аз не съм чела Джордан. Изпуснала ли съм? Flutter

Ще си нося на почивка третата част на Малазана на Ериксън, дано ми се получи този път. Доста добре помня първата, ярък спомен ми остави. Главната героиня на втората част ми беше неприятна, а и се чудех къде се дянаха всички познати лица.

Синаторът започва Игра на тронове. Ще го изпитвам.  Sunglasses

# 392
  • Варна

И не мога да харесвам хора,които се държат лошо с деца - основната причина да не харесвам Кейтлин Тъли.

Кат не се е държала лошо с Джон. Просто не го е обичала, не е била и  длъжна.

Споделям чувствата ти към Кутрето - ненавиждам хора, които манипулират, лъжат и са лицемерни. Peace
И аз не мразя Старк, но не ги отделям от останалите родове, които имат също своите добри представители. А понякога феновете просто прекаляват със силните думи.. Далеч са от идеални старките, от живите Аря е плашеща,  а от мъртвите Брандън определено бих го сравнила с Робърт..

# 393
  • срещу двата комина :)))
аз пък уважавам Кутрето, въпреки че е ужасна гад. Интересн ми е като персонаж, но не мога да си кривя душата, че и Ейдън има пръст в тази работа  Blush

# 394
  • България

Колелото на времето на Джордан е страхотно фентъзи.  Peace

# 395

Много. Почвай го ако имаш време. 14-15 книги някъде. Излезли са всички. За съжаление Джордан се спомина преди да напише последната. Та се наложи друг писател да му довършва книгата  Laughing
Ето тук ги има всички
http://zelka.org/details.php?id=441724
В читанка също, но там май липсват две, а последната трудно се намира. Та добре, че са качили всичко накуп.
Аз август ще ходя на море и там ще ги чета. Море и книга - рай  Heart Eyes
Сори за офтопика  Rolling Eyes

# 396
Благодаря за препоръката, момичета!   bouquet Ще го прегледам.

# 397
някой се е изгаврил за каста на Юрон

# 398
  • Варна
някой се е изгаврил за каста на Юрон

Канонично.. Mr. Green

# 399
  • Варна
Видео със специалните ефекти в епизода Хардхоум.

П.П. Защо не ми се получава да вградя клипа в поста? newsm78

# 400
стара, но хубава снимка

# 401
Кейтлин ми е малко дървеничка, но може би идеята е да е показана традиционалистка. Щеше да ми бъде интересен сюжета с нея. Според мен драмата на Страките е, че въпреки принципността си страдат ужасно заради другите хора без морал.  newsm78

аз пък уважавам Кутрето, въпреки че е ужасна гад. Интересн ми е като персонаж, но не мога да си кривя душата, че и Ейдън има пръст в тази работа  Blush

Хлъзгав и способен е, определено, никой не знае какви са му целите в крайна сметка.  Mr. Green

На мен най-гадния персонаж ми е Церсито, непоносим.  Rolling Eyes , не се сърдете. Wink Като че ли всеки друг преживява някакви метаморфози, само нейната злоба става все по-голяма. И то да кажеш, че чак толкова има защо. Джайм например доста се промени, дори Хрътката по едно време и т.н.  Peace

На мен ми е дразнещо пък това представяне на Старките като бели и добри.. Crossing Arms
Не само техния живот е съсипан.. Това е война..
И какво ще си искат живота обратно..особено Джон.. Така е в живота, колелото се върти, един път си отдолу, друг път отгоре..

Надушвам те ей  hahaha Чела си Джордан.
Аз това лято ще го почвам пак. Отдавна съм го чела, а има три книги, които не съм прочела.
Срам за мен.

Синчето ми препоръча тази книга, май и аз ще я включа в списъка за четене това лято.  Peace

Неговият любим герой беше Тивин Ланистър.  Flutter Беше, сега трябва да се пренасочи.  Mr. Green

А Емили с кестенва коса е чудесна.  Heart Eyes

Това е за поздрав към всички: Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 11:32 от snejna

# 402
На мен най-гадния персонаж ми е Церсито, непоносим.  Rolling Eyes , не се сърдете. Wink Като че ли всеки друг преживява някакви метаморфози, само нейната злоба става все по-голяма. И то да кажеш, че чак толкова има защо. Джайм например доста се промени, дори Хрътката по едно време и т.н.  
И Церсей не е само "черна".При нея гордостта е може би най-големия й порок и оттам липсата на емпатия към всички хора,които не са от семейството й.Тя много е харесвала Регар и с нетърпение е чакала да се омъжи за него.А я омъжват за убиеца му,на всичкото отгоре отявлен женкар и мъж,влюбен безнадеждно в друга жена.Върти ми се нещо,че тя все пак е подходила с надежда за брака си с Робърт,защото и той  е бил красив мъж.Но той я е нарекъл Лиана в първата им брачна нощ и това отприщва омразата й към него.
Другото трагично в живота й е предсказанието - трудно човек не би се психирал.

# 403

И Церсей не е само "черна".При нея гордостта е може би най-големия й порок и оттам липсата на емпатия към всички хора,които не са от семейството й.Тя много е харесвала Регар и с нетърпение е чакала да се омъжи за него.А я омъжват за убиеца му,на всичкото отгоре отявлен женкар и мъж,влюбен безнадеждно в друга жена.Върти ми се нещо,че тя все пак е подходила с надежда за брака си с Робърт,защото и той  е бил красив мъж.Но той я е нарекъл Лиана в първата им брачна нощ и това отприщва омразата й към него.
Другото трагично в живота й е предсказанието - трудно човек не би се психирал.

Не е, права си, но ми е героят с най-много минуси засега.   Peace В този смисъл и Лена ми стана леко неприятна. Simple Smile Значи добре играе жената де,то е ясно.  Hug Чудя се Санса след толкова терор как ще се развие?  newsm78

Ох, не можах да се стърпя да не пусна и това.  Joy Mr. Green

Скрит текст:

# 404
  • Варна
Чудя се Санса след толкова терор как ще се развие?  newsm78

Според мен никак няма да и се отрази.. даже ще отиде като овца, да се ожени за Вун Вун например. Възможно е да се ожени за Планината или Кибърн, че да може  отмъсти  и на Церсей.. Mr. Green
След като вече отмъсти на Болтън..

Общи условия

Активация на акаунт