Game of thrones тема 17 - The night is dark and full of terrors

• 43 330
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
  • срещу двата комина :)))
като няма вече сериал и на снимки ше се радваме  Sunglasses

# 376
Един политически виц:

Ципрас, не е Ланистър, ако разбирате какво искам да кажа.  Mr. Green

# 377
  • Вестерос
 Joy Joy

# 378
като няма вече сериал и на снимки ше се радваме  Sunglasses

Скрит текст:

Mr. Green Joy

И от мен малко смях. Между другото има една страница пародия на Гейма, може да я знаете. Супер се забавлявам там понякога.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 12:41 от snejna

# 379

Това е трепач  Joy Joy Joy

---

Хора, объркана съм. Чета сега втората книга. Ама така става като гледаш сериала и четеш книгата. Миш маш. В момента чета глава за Теон. Обаче в сериала Теон е Смрад. В тази глава Теон говори на някой Смрад.
Уф, така става като съм я прекъснала и съм забравила повечето неща.  ooooh!

# 380
Чети, чети. В книгата е много стряскащо. Peace Защото совите не са това, което са. Ехм, ехм.....

Теон е Смрад 2, преди него е имало друг с това име, но с различна роля. Рамзи иска да си върне предния Смрад, който по някакъв извратен начин му липсва. Sick Бил му е "другарче в игрите", Руус по-късно разказва на Теон/Смрад 2.

# 381
  • срещу двата комина :)))
 Whistling

# 382
# 383
Да питам нещо, предварително се извинявам ако сте го коментирали вече. Praynig

Скрит текст:
Някой да е мернал нещо дали Кейтлийн ще се появи в 6-ти сезон, мисля, че би било интересно появяването й? Все пак тя си има важно място в книгите. Гледам, че от 4-ти сезон насам се обсъжда ще я има ли като персонаж в сериала? Даже и критики имаше, че била екстра-фентъзи историята около нея, тоест прекалено.

Между другото и аз съм пообъркана заради разминаванията, ок, че снимачния екип си е независим, ама дразни на моменти голямото разминаване, или поне мен.  ooooh!

Много е добър Rheon.  Peace

# 384
Няма да има ЛКС, и Мартин е коментирал липсата, така че е сигурно. Тя е един от персонажите за които той съжалява, че не е включен в сериала.

# 385
Няма да има ЛКС, и Мартин е коментирал липсата, така че е сигурно. Тя е един от персонажите за които той съжалява, че не е включен в сериала.

Мерси, Deziderata.  Peace Е жалко.  Tired

# 386
Аз пък да споделя,че толкова ми е антипатична Кейтлин от дом Тъли,че въобще не ми липсва зомбясала в сериала. Много ще ми е неприятно,ако наистина е обесила
Скрит текст:
Подрик
.
Предпочитам Нимерия да върлува с глутницата си из Речните земи и вълците да се гощават доволно с фрейско. Sick Mr. Green  chef

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 18:34 от irena681

# 387
  • Варна
Аз пък да споделя,че толкова ми е антипатична Кейтлин от дом Тъли,че въобще не ми липсва зомбясала в сериала. Много ще ми е неприятно,ако наистина е обесила
Скрит текст:
Подрик
.
Предпочитам Нимерия да върлува с глутницата си из Речните земи и вълците да се гощават доволно с фрейско. Sick Mr. Green  chef

На мен ми е дразнещо пък това представяне на Старките като бели и добри.. Crossing Arms
Не само техния живот е съсипан.. Това е война..
И какво ще си искат живота обратно..особено Джон.. Така е в живота, колелото се върти, един път си отдолу, друг път отгоре..

# 388

На мен ми е дразнещо пък това представяне на Старките като бели и добри.. Crossing Arms
Не само техния живот е съсипан.. Това е война..
И какво ще си искат живота обратно..особено Джон.. Така е в живота, колелото се върти, един път си отдолу, друг път отгоре..

Надушвам те ей  hahaha Чела си Джордан.
Аз това лято ще го почвам пак. Отдавна съм го чела, а има три книги, които не съм прочела.
Срам за мен.

Ама и на мен ми се струва, че Старките са малко по-читави. Кофтито е, че цялата рода го отнесе.

И ще е забавно да видим Нимерия и дружината и на лов  Heart Eyes

# 389
  • Вестерос
Малко Емилийка  

Общи условия

Активация на акаунт