Добър фризьор в София?

• 207 633
  • 963
  •   1
Отговори
# 300
А как се казва салона ? Или адреса какъв е ?

GentleLady е името на салона.

# 301
  • София
Руско от НоуХау.

При кой ли не пробвах - Иван Ганев, Фил от Кало, Мърфи (както и 2-3 девойки от салона му), не помня кой още. Дотук по-прецизен от Руско не съм срещала и го препоръчвам с две ръце що се отнася до подстригване.

# 302
Била съм и при Ина и при Люси от Кало, още докато работеха заедно в Кало в Млаадост 1А .
След което Люси( Ласина) се премести в салон http://filspoint.com/.

Доволна съм и от двете за подстригване, но категорично избрах Люси , макар че от Младост не ми е близо .
Изключително прецизна,  много адекватно те съветва за дадена подстрижка, правила ми е и балеаж, препоръчвам я с чиста съвест, освен това познавам много нейни клиентки, които не пишат по форумите като нас, но определено изглеждат добре Simple Smile и отговорно избират като нас .

# 303
Inspire съм много доволна, и салона до Парадайз и салона до Дъ мол

# 304
  • София
Здравейте, някой има ли впечатления от салон HairBar - Огнян?
Четох доста суперлативи, че бил добър колорист но още се чудя...

# 305
Аз съм много доволна от Яница от Salon Inspire до Парадайс.

# 306
Здравейте, търся добър фризьор за оформяне на пластове на чуплива дълга коса. Ходих при няколко фризьора в салон Венера на Йерусалим, но така ме накълцаха, че не мога да се гледам. Обяснявам им какво искам и снимки показвам, но пак си режат както си знаят. Вече ме е страх да рискувам. Моля ви, ако някоя от вас има подобна прическа да каже къде мога да отида. Наплаших се от некадърни фризьори. Търся в района на Младост или близките квартали.

# 307
  • Ланкър, планините Овнерог
От другата страна на булеварда, пак на Йерусалим - Кало при Ина ( то е само тя, де). Но се чака за час поне седмица.

# 308
От другата страна на булеварда, пак на Йерусалим - Кало при Ина ( то е само тя, де). Но се чака за час поне седмица.
Аз не бързам изобщо, а какви са цените за подстригване? Може ли контакти?

# 309
  • Ланкър, планините Овнерог
50лв е дамското.

# 310
Благодаря, ще я посетя и ще дам отзиви. Само цената ми се струва висока, но дано си заслужава.

# 311
  • София
Ако включва и измиване със сешоар/стайлинг, не е чак толкова висока. Но ако е само подстригване без нищо друго, си е доста.

# 312
Ако включва и измиване със сешоар/стайлинг, не е чак толкова висока. Но ако е само подстригване без нищо друго, си е доста.
Точно така разсъждавам и аз.

# 313
  • София
В Младост има салони Inspire също, единият е в бизнес парка в Младост 4, другият беше в Младост 1 мисля. Там има добри фризьори също.

# 314
В Младост има салони Inspire също, единият е в бизнес парка в Младост 4, другият беше в Младост 1 мисля. Там има добри фризьори също.
А някой конкретен можете ли да препоръчате? Просто много се наплаших и се страхувам да рискувам вече. Имах дълга коса до кръста и много си я харесвам и се грижа за нея, а ми я накълцаха ужасно и вече е наполовина от дължината си.

Общи условия

Активация на акаунт