Добър фризьор в София?

• 207 493
  • 962
  •   2
Отговори
# 555
Да беее, 600 лв за балеаж.. това е смешно.

# 556
Да беее, 600 лв за балеаж.. това е смешно.
Леле....вече ще питам предварително за цени. И моят фризьор може да ги е вдигнал, но преди два месеца балеаж при него беше около 100 лв.

# 557
Ама то и от балеаж до балеаж има разлика. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 558
Ама то и от балеаж до балеаж има разлика. Stuck Out Tongue Winking Eye
Това ми е добре известно. Нямам забележки към качеството. Пък който мисли, че като даде 600
лв само тогава ще има хубав балеаж и то задължително, нека си ги дава.

# 559
  • София
В Inspire преди 2 години някъде ходих, балеаж беше около 150-200 лв. Не знам какво ги е прихванало всички да вдигат така цените. Впрочем, на някои места ако се води кичури, а не балеаж, взимат по-малко, а за балеаж повече. Ами то балеажът си е кичури за мен.

# 560
Според мен за 150 лева няма как да се направи хубав балеаж. В салона в който ходя аз цената е около 350 лева, резултата много ми харесва и го подновявам веднъж в годината. Не казвам, че е евтино, но 600 лева ми се струва прекалено.

# 561
  • София
Това е салонът на Поли Ботева, нали? Записах си час за там за петък. Аз подновявам на 3-4 месеца и ми е кофти да ходя с много израснало тъмно, особено където се вижда.

# 562
Това е салонът на Поли Ботева, нали? Записах си час за там за петък. Аз подновявам на 3-4 месеца и ми е кофти да ходя с много израснало тъмно, особено където се вижда.
Да, това е салонът. Аз всъщност го намерих благодарение на една съфорумка, която беше качила снимка след посещение там.

# 563
И аз подновявам максимум на 3 месеца. Косата ми расте бързо и не стои добре ако не поддържам.

# 564
Даа, разбира се,че има разлика от балеаж до балеаж, да за 150 лв добър фризьор няма да отдели времето за балеаж но 200-300 лв според дължината на косата са съвсееем достатъчни, айде с някаква терапия 350-360, макса е това.
Аз преди време, преди сълбокия корен всъщност исках балеаж,но да е супер ествествен-на естесвената ми коса, супер по мое мнение се получи, с Керастаз фузио доза, подстрижка и сешоар-200 лв, супер ок цена.
Преди година и малко беше.

# 565
  • София
Ето за салона на Поли Ботева цените:
Кичури (до 50 гр. изсветляваща пудра)   70.00 - 90.00
Различни техники на оцветяване - балеаж, омбре и др. 250.00 - 350.00

Защо такава разлика? Аз тогава утре ще кажа, че искам кичури, не балеаж.

# 566
Ето за салона на Поли Ботева цените:
Кичури (до 50 гр. изсветляваща пудра)   70.00 - 90.00
Различни техники на оцветяване - балеаж, омбре и др. 250.00 - 350.00

Защо такава разлика? Аз тогава утре ще кажа, че искам кичури, не балеаж.
Може ли да качиш снимка, за да видим резултата.

# 567
И аз бих се радвала на още един отзив за Поли Ботева. 😊

# 568
  • София
Здравейте, от кои фризьори в Inspire сте доволни и в кой салон работят. Виждам много отзиви за Яница, но цените при нея са доста високи.
При Борис съм ходила (в БПС). Добре се справи, но не съм правила балеаж.

# 569
  • София
Направихме кичури с боя в корена, тъй като нямах много израснало за балеаж, цената беше 220 лв.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт