Добър фризьор в София?

• 201 790
  • 950
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Харесва ми как работи, направи добре преливката в корена с боя (безамонячна), така че близо три месеца по-късно нямам рязка черта отгоре и не ми се налага все още да го подновявам, ще отида пак може би след месец, като минат празниците. Намирам я за приятна и интелигентна жена, за мен е важно като стоя там 4-5 часа, да имам за какво да си говоря.

# 601
Харесва ми как работи, направи добре преливката в корена с боя (безамонячна), така че близо три месеца по-късно нямам рязка черта отгоре и не ми се налага все още да го подновявам, ще отида пак може би след месец, като минат празниците. Намирам я за приятна и интелигентна жена, за мен е важно като стоя там 4-5 часа, да имам за какво да си говоря.
Колко струва тази процедура в нейния салон? Извинявам се предварително ако е споменавано, но не го помня.

# 602
  • София
Около 200, 220 лв платих.

# 603
Около 200, 220 лв платих.
Благодаря много, съвсем разумна цена.

# 604
  • София
Точно от тази процедура се интересувам и аз! Получава ли се добре това преливане на корена? С руси кичури/балеаж ли бяхте преди това и го преляхте с боя на цялата коса или? Защото колкото и да са рехави кичурите като израстват пак си се вижда чертата и доста дразни.. На 3 месеца правя руси кичури в корена, но като израстне малко и вече не мога да го изтърпя до следваща поддръжка чак след 3 месеца.. Та май това преливане си е добър вариант.
(Ако не ви пречи може и на лично отговор, за да не спамим темата, освен ако и другите не се интересуват от процедурата, както прецените).

# 605
  • София
Да, получава се, аз бях скептична и мислех, че ще се отмие бързо и ще имам черти, но не е така. При всички случаи ако се пропусне тази стъпка, много по-бързо започва да дразни тази черта, най-много след два месеца. Има и други начини да се прелее - с техниката с тупирането или с airtouch, почти всички съм пробвала. Преди това бях с airtouch кичури и тя добави нови кичури, където беше израснало, после изми блондора и в корена нанесе боята, а по дължините друга боя за тониране на русото. С това седях около 25, 30 минути. Реално си е поддръжка на кичури, не е балеаж. В Nice beauty salon също правят кичурите по подобен начин, но това в корена мисля, че го пропускат, поне при мен не са го правили.

# 606
  • София
Благодаря за отговора, точно в Nice beauty ги правя кичурите на 2,3, макс 3 месеца, но израстването започва да ми се набива на очи още след 2-3 седмици..  А тя ги започва плътно отгоре, не оставя разстояние, но все пак... Само с блондор иначе и после матираме цялата коса за 5-10 мин с мата на измивната колона, но този мат пада още на 1вото измиване и си стои пак жълта. Ще питам за това преливане.

# 607
Благодаря, и на мен ми беше полезно. Аз досега само кичури правя, вече в отчаян опит да скрия единичните бели косми. Иначе израстването при мен става естественожи не ме дразни, но звучи доста професионално как действа.

# 608
Здравейте, бихте ли ми препоръчали добър фризьор за етажи в София?

# 609
  • София
Сега отворих да разгледам снимки ня салона и съм впечатлена, много добри неща са качени. А само Поли Ботева ли е единствения фризьор там, понеже обикновено ако са двама под снимките пишат кой е правил косата. Просто ми е интересно. Аз обичам да проследявам работата като следя  често снимките, които се качват заизвестно време преди да отида 😀

# 610
  • София
Аз като бях, освен Поли Ботева, имаше две момичета, но останах с впечатлението, че са в процес на обучение и правят само по-лесните неща, а по-комплексните процедури ги прави Поли. При мен всичко прави тя, едното момиче само се включи леко да ми подсуши косата. Но в салона имаше и много други клиентки по същото време и те се занимаваха и с тях.

# 611
Поли Ботева е главен фризьор, другото момиче (Сона) също е фризьор и има трето момиче, което мие коси главно. Поли е страхотен колорист, може спокойно да й се доверите. Аз отидох при нея преди около две години по препоръка на съфорумката Apolonia от темата за блондинките и до ден днешен съм й благодарна. ❤

# 612
Здравейте! Някой има ли актуална информация за салон Cveti’s Secrets? Как се справят момичетата и какви са цените, защото рових в интернет и не открих нищо? Явно доста от салоните не са запознати със закона за защита на потребителите и не обявяват цените си🙂 Виждам, че правят доста хубави коси мисля да отида след празниците

# 613
  • София
Само ще кача снимка и ще оставя преценката на вас...
Пресен балеаж + нацапана с блондор риза.

# 614
Само ще кача снимка и ще оставя преценката на вас...
Пресен балеаж + нацапана с блондор риза.
Къде е правен този балеаж?

Общи условия

Активация на акаунт