Добър фризьор в София?

• 201 525
  • 950
  •   1
Отговори
# 795
  • София
При първото ми посещение при нея нямах напластена боя, тъй като предишната ми фризьорка не слагаше боя в корена. Напластяванията ги получих, след като започнах да ходя при нея редовно, и не забелязах веднага и продължих да ходя там, мислех, че този филм по косата може да е от някоя маска, която съм слагала. Положението беше трагично отзад, наложи се сериозно застъпване, за да се оправи цветът. Някои безамонячни бои дават този ефект, тя би трябвало да го знае. Не влизат в косъма, но го обвиват отвън. То амонячна перманентна боя да беше слагала, по-лесно щеше да падне.

# 796
И аз търся фризьор, който да може да прави добър боб/каре. Гледах клипчета на Орен, чудя се обаче как се справя. Ходя при Лена, в Овча купел, добре се справя, но искам да ида при някой, който да предложи нещо различно, подходяща прическа за моята коса и форма на лице, а Лена прави това, което й кажа, нищо не предлага.

# 797
Прешъс, много ми харесва. Не мога да преценя точно по снимките дали моята е същата или по-тъмна, но и на много добро ниво е русото, а и щом е здраво, перфектно. Мисля да я пробвам, но ще я помоля да не ми слага боя, защото аз не искам, искам си естествения корен и цвят 😄 За Орен не знам, и аз го следя, хвалят го много, но трябвало по-отрано с часовете.

# 798
Надявам се да останеш доволна. Аз скоро се надявам да намеря време и да отида. Ще кача снимки ако случайно отида преди теб. 😉

# 799
Прочетох доста от коментарите тук за фризьорите, които хората са препоръчали и реших да ги тествам, докато не си намеря фризьор, който ми допада Simple Smile
Търсех някого за подстрижка и отидох при фризьорката Татяна в BackStage иии… хич не останах доволна - има доста селско отношение към клиентите, а и комуникацията с нея е адски натоварваща, като излязох от салона след подстрижката, се чувствах направо вербално насилена от нея.. отношението й към хората е на доста ниско ниво, а и като цяло като знания и умения няма много какво да предложи.. Жалко за високопарната й реклама, а всъщност резултата от подстрижката показа, че е под средното ниво като професионализъм и отношение към клиента.. ето защо не бих повторила ходенето при нея Neutral Face
И продължавам с търсенето на кадърен фризьор Simple Smile

# 800
Почвам да се повтарям май, но ето една боя в студената гама
Доволна съм 🙂
И от боя, и от подстригване

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 14:09 от Al Georgieva

# 801
Вече препоръчах Валерия от https://www.facebook.com/vabeautyforever специално за подстригване.
От години само при нея ходя.

# 802
Прочетох доста от коментарите тук за фризьорите, които хората са препоръчали и реших да ги тествам, докато не си намеря фризьор, който ми допада Simple Smile
Търсех някого за подстрижка и отидох при фризьорката Татяна в BackStage иии… хич не останах доволна - има доста селско отношение към клиентите, а и комуникацията с нея е адски натоварваща, като излязох от салона след подстрижката, се чувствах направо вербално насилена от нея.. отношението й към хората е на доста ниско ниво, а и като цяло като знания и умения няма много какво да предложи.. Жалко за високопарната й реклама, а всъщност резултата от подстрижката показа, че е под средното ниво като професионализъм и отношение към клиента.. ето защо не бих повторила ходенето при нея Neutral Face
И продължавам с търсенето на кадърен фризьор Simple Smile
Аз не обичам да ходя при фризьори, които ме разпитват, фамилиарничат, търсят услуги професионални услуги и контакти докато ми правят косата. Обикновено ходя в края на натоварен ден и последното което искам да чуя е как някой се развежда и какъв наследствен дял му се полага от далечен роднина. Една нещастна учителка до мен се наложи да решава някаква задача по математика на детето на другата фризьорка.

# 803
  • София
Е те от къде  знаят кой клиент какво работи?
И аз от скоро ходя при нова фриз. - не ме е питала.
Приказваме малко общи приказки и си мълчи жената.
Но аз на въпрос за професия - винаги казвам, че не работя, който и да ме пита.

# 804
Е те от къде  знаят кой клиент какво работи?
И аз от скоро ходя при нова фриз. - не ме е питала.
Приказваме малко общи приказки и си мълчи жената.
Но аз на въпрос за професия - винаги казвам, че не работя, който и да ме пита.

Дори и да не знаят, питат - имаш ли човек за поправка на кола например. Няколко пъти ми се е случвало, много е натоварващо. Предпочитам да си мълча и разговори ако има да са само във връзка с прическата ми.

# 805
Здравейте, търся си фризьор в София/Пловдив, който леко да може да изсветли косата с кичури, като търся максимално естествен ефект.

Звънях в салона на Орен, защото видях подобни коси при него, но ми беше казана сума от 550 лв. Това ли са нормалните цени в София?

# 806
Уоу, 500лв за толкова малко материал, който ще се ползва за направата на такива естествено стоящи кичури, е многооо пари.
Моята коса е до кръста и правя кичури, но доста по-видими на цялата коса и материала е много повече, като ми вземат 180лв.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 18:09 от Rimmona

# 807
  • София
Нормалните цени са между 150 и 250 лв, зависи колко материал ще се използва, каква техника и т. н. Има и много по-скъпи салони, но не значи, че услугата ще е по-качествена. За утре имам записан час при Олга в Elements и в Studio24 цената е 150 лв, като това включва и боя в корена, плюс кичури.

# 808
Уоу, 500лв за толкова малко материал, който ще се ползва за направата на такива естествено стоящи кичури, е многооо пари.
Моята коса е до кръста и правя кичури, но доста по-видими на цялата коса и материала е много повече, като ми вземат 180лв.
Къде ги правите, добре ли се получават

# 809
При Орен 600 лв бил балеажът за къса малко над раменете (боб), една мацка се оплакваше онзи ден във фейсбук

Общи условия

Активация на акаунт