Добър фризьор в София?

• 214 903
  • 997
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Доволна съм от Графит Салон на бул. Васил Левски.
боядисвам се студена мока
Аз ходих няколко пъти в този салон и не съм никак доволна. Подстригването бе пълна пародия - трябваше да ходя после на друго място, за да ме докарат до някакъв нормален вид. Така че аз НЕ препоръчвам момчето там...
нещо не ми се вярва.....
всеки, ама всеки отишъл там е станал постоянен клиент
Ами явно не е всеки Simple Smile Дъщеря ми също не беше доволна…
Този момък такива “етажи” ми наръфа, че бях като зле подстригано йорки. Така че от мен твърдо НЕ за момчето още веднъж!

# 991
ShokolaDkaa, ако намериш някой да прави читави етажи, дай знак! Аз вече съм се примирила с "ОК е", което значи да изглеждам добре на сешоар и "приемливо" без.

# 992
  • София
ShokolaDkaa, ако намериш някой да прави читави етажи, дай знак! Аз вече съм се примирила с "ОК е", което значи да изглеждам добре на сешоар и "приемливо" без.
До момента няма такъв, за жалост. Затова си минах на изпитаната и сигурна черта Simple Smile Имаше преди един много добър фризьор, който беше истински факир на етажирането, но ненадейно напусна салона, в който работеше и аз съжалих, че му нямам координатите (разбира се, в салона не ми ги дадоха).
Повечето фризьори си имат една техника на подстригване и го прилагат върху всички, без да се съобразяват с типа коса. Само не разбирам, след като знаят, че не могат нещо, защо изобщо се наемат да го правят.

# 993
Давай да го търсим Smiley Аз имах един младеж, ученик на Капанов, но пак беше малко непостоянен - веднъж е феноменален, другия път е ок... Междувременно му се роди дете и много разреди часовете, пък аз сменях апарати и съвсем му изгубих следите. Иначе го намерих от тук, по препоръка, а и се оказа наблизо.

# 994
  • София
Аз бях питала в темата за него. Кирил Крюгер се казва. Работеше в едно малко салонче на Юрий Венелин, но беше сууупер отдавна. Сетих се сега за още един добър - Иван в салона на Капанов на Славейков. Работи много добре - и подстригване и боя, но лошото е, че поема твърде много клиенти и в един момент се оказва, че прави 5-6 жени едновременно. Напрягам се така. Обичам като си плащам, да ми се отдели все пак необходимото време и внимание. А и така малко се претупват нещата...

# 995
Аз съм виждала жени със средна дължина на коста, до къса, етажирани. Не разбирам защо моята фризьорка ми каза, че на дълга коса не може.
Една друга пък ми разви теорията, че при етажирането има повече триене на пласт в пласт, което води до накъсване на косъма.
Добре, но това само при дълги коси ли се получава...не знам.

# 996
Аз съм с коса под гърдите, не знам дали се води дълга. Случвало ми се е да ме пострижат добре, затова продължавам да се ослушвам, без значение от цената. Черта не е моето, въпреки, че всички се опитват да ме убедят колко е моето.

# 997
  • София
Преди около две години една фризьорка ми направи дълги етажи с филиране, на дълга и плътна коса, и бях доволна. Но след това при последващите ми подстригвания пак при същата фризьорка етажите бяха кофти, беше ги направила прекалено къси и спрях да ходя при нея.

Общи условия

Активация на акаунт