Добър фризьор в София?

• 201 507
  • 950
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Cveti's Secret Salon, понеже попитаха за него в горния коментар.

# 616
Мен ме окепазиха по-зле в много иначе готин салон с уникални снимки на балеажи в Инстаграм и Фейсбук, не знам лош късмет ли, напоследък с фризьорите все греда. Супер отзиви, супер резултати, но не и при мен..

# 617
Ужас! От месец се лутам по салоните имах хубава дълга гъста коса, но вече не знам на къде…
Мен ме окепазиха по-зле в много иначе готин салон с уникални снимки на балеажи в Инстаграм и Фейсбук, не знам лош късмет ли, напоследък с фризьорите все греда. Супер отзиви, супер резултати, но не и при мен..

# 618
  • София
За снимките подбират само най-успешните трансформации, плюс това че ако има снимка "преди", гледат да е на някоя клиентка, която не е ходила поне една година на поддръжка и има поне 10-15 см израснало. И Поли ми каза, че балеаж става най-добре на много израснала коса, а не като моята, само на 2-3 месеца. Но аз с моя тъмен корен не мога да търпя.

# 619
  • София
Аз трябва да си търся нова фризьорка, че моята е решила да работи със стандартно работно време, което се препокрива с моето.
Нищо сложно не правя, боядисвне на корен със силноизсветляваща боя, да не ме агитира за блондори, сегашната постига това което искам без такъв.
Препоръчайте моля нещо в района на Младост, Дружба, Изток, Студентски. Да не са и космически цени. Пробвах един салон стещу The Mall - доволна съм, но ми взеха и близо 200 лв за корен и матировка, а аз се боядисвам на 17-20 дни.

# 620
  • Sofia
Аз трябва да си търся нова фризьорка, че моята е решила да работи със стандартно работно време, което се препокрива с моето.

А би ли споделила коя е твоята фризьорка?
И като те прави само с боя, не се ли получават жълтеникави оттенъци?

# 621
  • София
Искам да попитам нещо тук, свързано с търсене на нов салон,че резултатът от последния не се получи много задоволителен. Тези, които ходят да се боядисват с безамонячна боя (дължите) , това на измивната колона ли ви го правят или на суха коса??
Защото на мен ме я нанесе на измита, мокра коса за 20 мин, разреса я с боята и постоях така, но явно не е била добре разресана, а на възли на места, защото боята не е покрила навсякъде равномерно, а е станало на петна... Просто искам да се уверя такава ли е процедурата? Или просто там така го правят,  моля да споделят по-запознатите. Благодаря.

# 622
Да и при мен така са процедирали, но не съм имала проблеми

# 623
Когато съм ходила за боядисване на цяла коса, винаги е било на сухо.

# 624
  • София
Последния път след измиването на блондора я подсуши със сешоар, да не е съвсем мокра, но не беше и напълно суха. Тогава нанесе по дължините и в корена различни бои и стоях така може би 30 минути. Поли каза, че е по-добре да постоя повече така, а не само на мивката.

# 625
  • София
Никога не съм ходила на фризьор за боядисване само на дължини, не ползваме и безамонячна боя.
Винаги ме боядисват на суха коса, но задължително първо слагат разни масла по косата, чек след това боята.

# 626
  • София
Ясно..благодаря ви за отговорите. Явно няма някаква закономерност 😀 а може би и да зависи от самата боя дали на мокро или сухо.  Доколкото знам на сухо е с Амонячните бои, но може и да бъркам.  Lizia, това че слага две бои в корена и по-дължените  предполагам е за по-добра преливка, звучи добре. При мен сложи само една (смес м/у 8ца и 9ка) и още след първо миене се вижда, че пада.. Знам, че безамонячните са по- краткотрайни, но чак така...
Освен това, че е на петна косата се и заплете доста при измиването и после при решенето имаше възли, а ресане на мокра коса е ужас. Аз вкъщи на суха се разресвам от Раз, но на мокра в салона е някаква мъка.. Не знам при вас как е..   Ще кача и снимка, въпреки че на живо петната са по-забележими.  Посочила съм едното 😀 сиво петно на по-жълт фон

# 627
Не знам за цвета(харесва ми и той), но косата е страхотна, браво Heart Eyes

# 628
  • София
Благодаря, Christina 🤗 ако скоро време не я съсипе някой друг фризьор ще е чудно.. 😁  Затова се радвам, че има теми като тази поне да споделяме опит за добрите фризьори и салони, че вече сякаш са трудно откриваеми..

# 629
  • София
Никога не съм ходила на фризьор за боядисване само на дължини, не ползваме и безамонячна боя.
Винаги ме боядисват на суха коса, но задължително първо слагат разни масла по косата, чек след това боята.

Змия, моля те да препоръчаш фризьор, който работи по този начин. Моята коса е много увредена и в същото време не мога да не я боядисвам. Протекцията преди боя звучи много добре. Ще бъда много благодарна!

Общи условия

Активация на акаунт