Добър фризьор в София?

• 200 676
  • 950
  •   2
Отговори
# 915
  • София за сега
Последно каро не ми направиха етажи ми казаха, че с тях косата ми щяла да бухне. А сега не се носели така ..
Е, добре. Ама аз искам пък бухнала коса, искам обем. Не залепена за главата.

Всеки ден пътувам с една жена и се чудя дали знае как й изглежда косата отзад. Все едно аз съм се вихрила. Няма етаж, няма симетрия. Накълцано като с тъпа ножица...
Така де така, ама аз като нямам и няма и да имам предвид структурата на косъма ми дълги коси за оцветяване ко праим - Ходим си залепнали 🤣. Не съм вярвала, че при толкова салони няма къде да се пострижа.

# 916
Факт неоспорим.

Гледали ли сте клипове за подстригване 'пеперуда'? Някой опитвал ли е?

# 917
  • София
Едно време старата школа ги можеше тези неща. Сега нищо не умеят, да не говорим, че салоните са под път и над път, а и всеки втори решава да стане фризьор, щот не е успял с виШото примерно...
Някой чувал ли е за Кирил Крюгер. Ходила съм при него преди 100 години сигурно (има-няма 20). Беше малко салонче в една пресечка на Шишман, преди Графа. Правеше страхотни етажи, но се премести и никой не пожела да ми даде координатите му Sad
За друг добър се сещам и Петър Духарски, но сега не го знам как е. Салонът му е в хотел Вега. Някой да го е посещавал скоро?

# 918
Аз ходих преди години при един Бисер, мисля че салона се казваше bs studio.. Страхотен майстор беше, правеше ми уникални къси прически, но не знам къде отиде този човек..

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 15:52 от Emilova_85

# 919
Едно време старата школа ги можеше тези неща. Сега нищо не умеят, да не говорим, че салоните са под път и над път, а и всеки втори решава да стане фризьор, щот не е успял с виШото примерно...

За съжаление, точно така е.
Напълни се с фризьори и маникюристки, които отварят салони от скука, или просто защото сега така е модерно. Изкарат бърз курс и хайде. Тези студиа никнат като гъби.

За този Кирил Крюгер ли става дума?- https://bgvoice.com/kiril-%E2%80%93-zvezdniiat-koafior-na-toront … ource=chatgpt.com

# 920
  • София

За съжаление, точно така е.
Напълни се с фризьори и маникюристки, които отварят салони от скука, или просто защото сега така е модерно. Изкарат бърз курс и хайде. Тези студиа никнат като гъби.

За този Кирил Крюгер ли става дума?- https://bgvoice.com/kiril-%E2%80%93-zvezdniiat-koafior-na-toront … ource=chatgpt.com
Божеее, да! Аз уж търсих, но съм пропуснала тази статия… Беше наистина факир с ножицата. За жалост, няма как вече да ползваме услугите му явно Sad Остава Пепи Духарски. Мисля да се “жертвам” като за последно, но ако е пак “греда” - настина започвам да се самообучавам и да се подстригвам сама!

# 921
Фризьорството е много сложен занаят, в който за да е добър човек трябва да съчетава много качества.
Сръчност и талант, любознателност, трудолюбие, интелект (особено що се отнася за боядисване - то е до голяма степен химия) и умение за общуване.
Възхищавам се на добрите фризьори и изобщо не подценявам труда им, но е факт, че те са изключително малко при нас и че 90% от практикуващите не притежават тези качества за съжаление.
Или са добри само в няколко неща, с което няма как всички клиенти да бъдат доволни.
В този ред на мисли, аз много бих искала да  намеря фризьор, който умее да реже права коса.
Не смятам, че е толкова скандално да се подстригва човек сам, ако става дума за подрязване на крайчета.
Няколко години сама си режех косата и не бих казала, че изглеждаше по различно от това да ида при не особвно кадърен фризьор.
Когато реших да бъде по - къса започнах да ходя в салон, фризьорката ми е изключително симпатична и понякога се справя много добре, но друг път не съвсем... Не знам на какво се дължи, за това не мога да препоръчам.

# 922
Да, факт е, че е трудно да се намери специалист. Независимо дали за постригване или боядисване. И аз търся някой, който да не ме прави "на  черта". Искам добре преляти етажи.

# 923
Сега съм в търсене и на добър детски фризьор! Последно бяхме в Пъзел Борово, но там нещата са трагични. Преди време там имаше една рускиня, която с няколко движения подстрига детето перфектно, но сега са супер зле..

# 924
Оф, да, Пъзелите и те са... 22 лева е вече едно подстригване при тях, половината изобщо не знаят защо са там.

# 925
  • София
От известно време следя един фризьор: Валентин Кирилов. Първо беше само в Ст.Загора, сега гледам, че е отворил салон и в София. За боядисване, добре се справя -  според клиповете му. Мисля обаче да се жертвам и да тествам подстригване при него. Но ще е в края на лятото.
Някой ходил ли е при него?

# 926
Здравейте, момичета!
В търсене съм на добър фризьор...Косата ми не е боядисана, дълга до раменете, тънка, къдрава и бухнала. Преди около 2 месеца направих трайно кератиново изправяне, от което косата ми започна да пада и в момента краищата изглеждат ужасно.
Искам да се подстрижа, но ме притеснява дали ще изглежда добре, когато кератинът се измие напълно.Искам да отида при професионалист, който ще направи косата ми да изглежда оформена и жива. Моля ви, препоръчайте ми фризьор в София, от който да сте доволни, защото положението е трагично. Последно ходих в Inspire, но съм недоволна, сякаш не обират голяма част от цъфтежите и теглят една обикновена черта. Видях, че част от екипа на Inspire са се оттеглили в друг салон, начело с Яница Томова, но не знам да рискувам ли, предвид че има недобри мнения за нея в темата.

# 927
Здравейте, момичета!
В търсене съм на добър фризьор...Косата ми не е боядисана, дълга до раменете, тънка, къдрава и бухнала. Преди около 2 месеца направих трайно кератиново изправяне, от което косата ми започна да пада и в момента краищата изглеждат ужасно.
Искам да се подстрижа, но ме притеснява дали ще изглежда добре, когато кератинът се измие напълно.Искам да отида при професионалист, който ще направи косата ми да изглежда оформена и жива. Моля ви, препоръчайте ми фризьор в София, от който да сте доволни, защото положението е трагично. Последно ходих в Inspire, но съм недоволна, сякаш не обират голяма част от цъфтежите и теглят една обикновена черта. Видях, че част от екипа на Inspire са се оттеглили в друг салон, начело с Яница Томова, но не знам да рискувам ли, предвид че има недобри мнения за нея в темата.

170 лв за боядисване на корени и прав сешоар … загледах го и аз, но ми се струва прекалено…

# 928
Веднага ти казвам инфо от онзи ден за фризьор Орен Костов:
балеаж -800 -1000лева! зависи от косата като гъстота и дължина

п.с. Защо не станах коафьор 😉

За прехвалената Поли, ами много е прехвалена, лични от 2021г. наблюдения - 3 неуспешни да не кажа трагични опита за боя в рамките на 6мес. Повече не ѝ дадох шанс.

Искам само да Ви поправя, по отношение на прехвалената Поли.
Балеажите и кичурите в Poly Boneva Beauty Club към онзи период, не се извършваха от нея, а от друг специалист.

# 929
Здравейте, някоя от вас случайно да знаеш каква е цената за балеаж при Васил Петровичин за дълга коса. И колко време се чака за час при него?

Общи условия

Активация на акаунт