Добър фризьор в София?

• 200 755
  • 950
  •   1
Отговори
# 855
Къде в София подстригват хубаво бретон? Иска ми се да съм с бретон тип "завеса" ( https://iziskana.com/breton-tip-zavesa-nai-stilnata-i-lesna-za-p … eska-na-godinata/ ), но вече на няколкото места, където съм пробвала, по-скоро го подстригват плътен и прав...
И на мен ми направиха точно прав, плътен бритон… трябваше да си го дооформям сама вкъщи…

# 856
Търся добър колорист в южни райони - Красно село, Бъкстон, Павлово, Ова купел- старата част. Препоръчайте, моля!
За кичури вече взимали 250 лв.!?

# 857
  • София
Зависи. Утре ще ходя за поддръжка на кичурите, разбрахме се за цена от 180 лв.

# 858
Не се заяждам, но как “се разбирате”?
Постоянна клиентка сте и затова ще ви струва толкова, или просто това е цената за съответната процедура?
Моят фризьор си работи с ценоразпис и нищо, че съм му клиентка 10+ години, цената на финала е според обявените цени. “Комплименти” ми прави във вид ва мини опаковки на продукти, с които работи и ми третира косата/ скалпа, знае, че ползвам.

# 859
  • София
Това е цената към момента, когато съм записала часа за процедурата. След това тя си е актуализирала ценоразписа, но аз плащам по предишната цена.

# 860
Някоя от вас дали е ходила в този салон - https://studio24.bg/poly-boneva-beauty-club-s1221?m&fbclid=PAZXh … Fuba0_wMvftlJmvYg
Гледам много красиви коси в Инстаграм. Даже последното, което са качили е точно това, което искам Heart Eyes

# 861
На мен ми я похвалиха като много добър колорист и може да я пробвам, удобно ми е като локация

# 862
Здравейте! Искам да попитам дали някой има мнение за фризьора Костадин Колев – Коцето? Ще се радвам, ако споделите впечатления, както и ако някой има координати за връзка с него – телефон или адрес на салона. Извинявам се предварително, ако вече е коментирано.

# 863
Търся фризьор в района дървеница, Младост, само за сешоар на разумна цена

# 864
Здравейте!
Извинявам се, че се намесвам така от нищото, но тази тема ми излезе като търсих информация за фризьор Орен Костов.
Някой има ли горе-долу представа за цените на които работи?
В порядък. (все пак мъжкото подстригване, ценово е друга вселена Grinning )
Благодаря предварително.

# 865
Веднага ти казвам инфо от онзи ден за фризьор Орен Костов:
балеаж -800 -1000лева! зависи от косата като гъстота и дължина

п.с. Защо не станах коафьор 😉

За прехвалената Поли, ами много е прехвалена, лични от 2021г. наблюдения - 3 неуспешни да не кажа трагични опита за боя в рамките на 6мес. Повече не ѝ дадох шанс.

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 18:32 от pinko

# 866
  • София
И аз знам, че Орен Костов взима скъпо. Едва ли и за мъжко подстригване взима само 20-30 лв.
Последно посетих Олга от Elements hair в центъра, платих 90 лв за боя в корена, подстригване и сешоар (прав).

# 867
Ехееее, този Орен не се ли олива малко?

# 868
  • София
Веднага ти казвам инфо от онзи ден за фризьор Орен Костов:
балеаж -800 -1000лева! зависи от косата като гъстота и дължина

п.с. Защо не станах коафьор 😉

За прехвалената Поли, ами много е прехвалена, лични от 2021г. наблюдения - 3 неуспешни да не кажа трагични опита за боя в рамките на 6мес. Повече не ѝ дадох шанс.

Някои съвсем са се самозабравили, даже в чужбина няма такива цени! Колко пък да е майстор. Гледах едно - две негови видеа, не се влага много и нищо кой-знае какво не постига с косите на хората. Потресена съм, че има някой, който е склонен да му даде такива пари за една прическа, пък била тя и с направа на балеаж. Хайде моля Ви се!

# 869
Точно онзи ден ми предложиха балеаж в Германия на коса малко под рамото, с изсветляване, глос и олаплекс за 430 евро. Казах благодаря, ще проверя в България. Значи и там има такива цени. Аргументът е, че косата е гъста и ще им трябва много продукт. 😏

Общи условия

Активация на акаунт