Добър фризьор в София?

• 200 763
  • 950
  •   1
Отговори
# 840
пишете ѝ, ще ви прати локация, от Фантастико е доста близо. Салонът, който си е наела е доста соц, надявам се да се премести на друго място, с повече атмосфера, но за умения е доста добра, което на мен ми беше по-важното.
Телефон за връзка?

# 841
# 842
Какви й са цените на тази Ксения, например за подстригване на средно дълга коса?

# 843
  • София за сега
Здравейте,  и аз търся някой в Център,  Изток, Изгрев, Дианабад да ми направи свестно каре. Стефан съм ги описала отдавна, скъпи, а само равна черта постригват. Коко в Изток, една фризьорка така ме "наръпа" по дължината на косата, че още личи и не може да израсте.  Благодаря предварително!

# 844
80 лв подстригване, измиване и сешоар. Косата още не ми е цъфнала от септември, а имах огромен проблем, на толкова много места ходих преди това, не ми ги обираха добре, Ксения ми ги обра кичур по кичур всички, плюс оформяне на бретон, няколко пръста от цялостната дължина също. Но веднага живна тая коса и досега нямам цъфтеж и нямам нужда от подстригване като преди, когато имах постоянно нужда от още и още подстригване. Не знам до ножица или техника ли е, но лично аз съм доволна много, защото наистина косата ми беше чудо, тотална трагедия с тия цъфтежи и накъсвания от блондора.

# 845
Според мен е до умения Simple Smile
Важно е кой държи ножицата Simple Smile

# 846
Здравейте,  търся си фризьор(който да ми се връзва на лудите идеи),
който според вас би могъл да направи нещо такова от тъмно кестенява коса

# 847
може да опиташ вкъщи с боя номер 2.1 на andreia professional Simple Smile

фризьор препоръчвам inspire салони, но скромно - пробвали сме веднъж и сме доволни.

# 848
Здравейте,някой,който е посещавал Васил Петровичин в салона му,може ли да сподели ориентировъчна цена за подстригване на дълга коса? Звънях,но не мога да се свържа,а искам да се ориентирам преди да запиша час.

# 849
Около 100-110 макс
/ с включена терапия на мивката/

# 850
  • София
Търся добър колорист в южни райони - Красно село, Бъкстон, Павлово, Ова купел- старата част. Препоръчайте, моля!

# 851
Здравейте,
Надявам се някой да може да помогне. След дълго лутане по салони, най-после открих моя фризьор - Цвети, работеше в House of Balayage. Но... когато пробвах да си запазя час за нея отново, вече не я откривам във възможните варианти в салона във Fresha 😢
Ако някой знае къде работи тя в момента, ще съм изключително благодарна! ❤️

# 852
Здравейте,
Надявам се някой да може да помогне. След дълго лутане по салони, най-после открих моя фризьор - Цвети, работеше в House of Balayage. Но... когато пробвах да си запазя час за нея отново, вече не я откривам във възможните варианти в салона във Fresha 😢
Ако някой знае къде работи тя в момента, ще съм изключително благодарна! ❤️

Здравейте,

намерих това - https://www.fresha.com/p/tsvetelina-boneva-4439591

Дано Ви е полезно!

# 853
Поредно разочарование от  Inspire. Сега търся не само нов фризьор ами и друг салон като цяло. Не направиха нищо от това, което исках… Отидох за подстригване, но ми казаха, че след него не могат да ми направят друго освен прав сешоар. Аз не се харесвам след прав сешоар при тях. Така ми подстригаха ужасен бретон и нищо друго, но пък ми взеха пълната цена за подстрижка. - 60лв.

# 854
Къде в София подстригват хубаво бретон? Иска ми се да съм с бретон тип "завеса" ( https://iziskana.com/breton-tip-zavesa-nai-stilnata-i-lesna-za-p … eska-na-godinata/ ), но вече на няколкото места, където съм пробвала, по-скоро го подстригват плътен и прав...

Общи условия

Активация на акаунт