Добър фризьор в София?

• 201 140
  • 950
  •   2
Отговори
# 825
А вихте ли споделили коя е групата във Фейсбук, би ми била полезна такава информация за фризьори. Simple Smile
Доколкото видях от Фейсбук групата, жената не е знаела предварително колко точно ще трябва да плати, посочен ѝ е бил диапазон между 300 и 600 лв и тя вероятно е очаквала да е по-близо до 300, тъй като е с къса коса. В крайна сметка е поискал 600 и тя се чувства подведена.

# 826
Групата е Безопасна красота. При Ева Дойчева ходих на консултация, но тя ме отказа. Каза, че ако се докосне руса боя до кичурите край. Същото каза и Средков. Според двамата трябва да изчакам да порасне цялата коса, за да мина към цялостно русо.

# 827
  • София
Да, групата е тази, но не е само за фризьори и коси, обсъждат се и други казуси, пластични операции и т. н.

# 828
Групата е Безопасна красота. При Ева Дойчева ходих на консултация, но тя ме отказа. Каза, че ако се докосне руса боя до кичурите край. Същото каза и Средков. Според двамата трябва да изчакам да порасне цялата коса, за да мина към цялостно русо.
Защо не пробваш Васил Петровичин?
Според мен той ще ти хареса и като фризьор,и като човек.
Много готин тип.

# 829
Ще го разгледам, благодаря ❤️

# 830
  • Sofia
Някой бил ли е при Оливия (olivia hair artist), от много време я следя и нея?  А за подстригване ходих вчера при една рускиня в Дружба, много съм доволна от нея, подстрига ми изключително добре страничния бретон, миналата година смених 4 фризьорки за пустия бретон, трагедия. Подстрига ми и цъфтежите по дължините и като цяло косата ми изглежда 3 пъти по-плътна в краищата, беше много изтъняла надолу. Ксения ѝ е името, била и в балеажите много добра, но мен там ме е страх да я пробвам, нямам достатъчно отзиви за нея специално за балеаж
@christina-89777 бихте ли казали в кой салон в Дружба работи Ксения?

# 831
пишете ѝ, ще ви прати локация, от Фантастико е доста близо. Салонът, който си е наела е доста соц, надявам се да се премести на друго място, с повече атмосфера, но за умения е доста добра, което на мен ми беше по-важното.

# 832
Здравейте,
Някой прясно посещавал Васил Петровичин дали има тук? Интересуват ме ориентировъчни цени и мнения за работата му.
Мерси

# 833
Да, аз.
Подстрижка и сешоар + терапия на мивката-100 лв на дълга коса.

# 834
Да, аз . Подстрижка , стилизиране и мивка -100 лв. Много готин човек , лично на мен ми допадна много . Косата ми е непокорна , къдрава и гъста . Мисля, че това е моят човек !
Здравейте, дами.
Дали някоя от вас е ходила при този нов фризьор Oрен Костов.
https://www.instagram.com/oren.hairdesign/ - IG

И ако да, какво ви е мнението за него и как вървят цените? Blush

Здравей, и аз много искам да го посетя. Майката на приятеля ми, си направи балеаж при него и е страхотна! За цени не знам, но ако разбереш как е при него казвай!!

# 835
пишете ѝ, ще ви прати локация, от Фантастико е доста близо. Салонът, който си е наела е доста соц, надявам се да се премести на друго място, с повече атмосфера, но за умения е доста добра, което на мен ми беше по-важното.

име на салона дали се сещате?

# 836
Не, име не знам имаше ли, напишете името ѝ в Инстаграм и ще излезе страницата

# 837

Здравейте, за Дружба 1 или 2 се отнася местоположението?

# 838
  • София
Дружба 1.

# 839
  • София
Здравейте , искам да си направя прическа къс боб - търся наистина добър фризьор за къси прически. София

Общи условия

Активация на акаунт