Добър фризьор в София?

• 201 186
  • 950
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Доста нагли цени, та това са едни кичури, както и да ги наричат. А и като съм гледала по клиповете му, не използва скъпи продукти, предимно с Alfaparf работи.

# 811
  • София
Освен продуктите човека си калкулира и времето, и собствения труд.
Дали си давате сметка за отровите, които диша, за проблемите с болки в тялото от постоянна работа прав и с вдигнати ръце? Краката и разширените вени са ясни.
Който не иска да плати е свободен да отиде в близкия гаражен салон.
Не се заяждам, пиша от опит - с дъщеря добра и търсена фризьорка.

# 812
Освен продуктите човека си калкулира и времето, и собствения труд.
Дали си давате сметка за отровите, които диша, за проблемите с болки в тялото от постоянна работа прав и с вдигнати ръце? Краката и разширените вени са ясни.
Който не иска да плати е свободен да отиде в близкия гаражен салон.
Не се заяждам, пиша от опит - с дъщеря добра и търсена фризьорка.

Сериозно! Моля Ви 600 лв. Ясно , е че всеки си има гледна точка и гледа от своята камбанария, ама не прави операция.

# 813
  • София
Доколкото видях от Фейсбук групата, жената не е знаела предварително колко точно ще трябва да плати, посочен ѝ е бил диапазон между 300 и 600 лв и тя вероятно е очаквала да е по-близо до 300, тъй като е с къса коса. В крайна сметка е поискал 600 и тя се чувства подведена.

# 814
Аз пък знам цена от 1к за балеаж в Галерия, а на всичко отгоре момичето, което ги е дало им е купило продуктите, че и тонера ѝ паднал на първата седмица, ходила пак за рекламация, като пак са ѝ взели пари.

# 815
Аз пък знам цена от 1к за балеаж в Галерия, а на всичко отгоре момичето, което ги е дало им е купило продуктите, че и тонера ѝ паднал на първата седмица, ходила пак за рекламация, като пак са ѝ взели пари.
Което означава, че скъпото не означава качествено за съжаление. Още на етап поискана хилядарка бих се изпарила от салона, какво остава да си купувам консумативите, че и рекламацията да си я плащам. Айде моля, намазването на едни кичури с боя да струва толкова, абсурд. Ако има патици съгласни да ползват подобни услуги - честито на фризьорите.

# 816
До преди малко се достригвах и дооформях в банята от един набеден за "добър" фризьор. Smirk
Така неграмотно не ме е подстригвала и майка ми в детските ми години. Буквално бях накълцана като салата. Отидох за каре-боб, излязох на сасонче наръфано отдолу като от улични кучета. Бясна съм!

Не знам вече къде да отида и има ли изобщо такова животно "добър фризьор"!?

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 11:36 от Sysly

# 817
За подстригване категорично няколко пъти препоръчах Валерия, Дървеница
София,  линк към салона дадох.

# 818
Здравейте, може ли някой да препоръча добър фризьор за постригване на дълга коса на етажи с цени в Надежда, Връбница, Свобода?

# 819
Някой бил ли е при Оливия (olivia hair artist), от много време я следя и нея?  А за подстригване ходих вчера при една рускиня в Дружба, много съм доволна от нея, подстрига ми изключително добре страничния бретон, миналата година смених 4 фризьорки за пустия бретон, трагедия. Подстрига ми и цъфтежите по дължините и като цяло косата ми изглежда 3 пъти по-плътна в краищата, беше много изтъняла надолу. Ксения ѝ е името, била и в балеажите много добра, но мен там ме е страх да я пробвам, нямам достатъчно отзиви за нея специално за балеаж

# 820
За добър балеаж  препоръчнам Coloren Hair Studio.

# 821
  • София
Някой бил ли е при Оливия (olivia hair artist), от много време я следя и нея?  А за подстригване ходих вчера при една рускиня в Дружба, много съм доволна от нея, подстрига ми изключително добре страничния бретон, миналата година смених 4 фризьорки за пустия бретон, трагедия. Подстрига ми и цъфтежите по дължините и като цяло косата ми изглежда 3 пъти по-плътна в краищата, беше много изтъняла надолу. Ксения ѝ е името, била и в балеажите много добра, но мен там ме е страх да я пробвам, нямам достатъчно отзиви за нея специално за балеаж

Бях при Оливия на "консултация" когато исках да си подновявам балеажа (който бях покрила за около година и половина) и междувременно си бях боядисвала няколкото бели косъма в корена с безамонячна боя Phyto. Оливия ми обясни как Phyto боите оставяли ужасно зелено при изсветляване, което по никакъв начин не можело да се махне. Каза, че без да ми направи пробен кичур нямало да се захване, но после се замисли дали кичура ще хване точно там където е имало боя (тъй като я бях поставяла хаотично). Общо взето стабилно ме наплаши как ще стана зелена, как ще се чуди как да го покрие и т.н. и т.н. Накрая каза и че нови хора взима само с депозит при записване на час.

Снимките в профила й наистина изглеждат чудесни, но така и не отидох, за да разбера лично. Избрах друг колорист, който не само че не каза нищо за зелено, ами доста се учуди на споделеното от мен. Направи ми перфектен балеаж, а зелено така и не се видя. Депозит също не ми поиска.

# 822
Благодаря за отива! А при кой ходихте?

# 823
  • София
Благодаря за отива! А при кой ходихте?

Бях написала в предния си пост - Ева Дойчева.

# 824
Доколкото видях от Фейсбук групата, жената не е знаела предварително колко точно ще трябва да плати, посочен ѝ е бил диапазон между 300 и 600 лв и тя вероятно е очаквала да е по-близо до 300, тъй като е с къса коса. В крайна сметка е поискал 600 и тя се чувства подведена.

Точно това е проблема, и на мен първо ми беше казан този диапазон, който е доста голям едно е да платиш 300 лв, съвсем различно е 600. С триста зора успях да поискам по-точно цена. Аз нямам проблем с това някой да взима определена сума пари за услугите си, а да бъде по-прозрачно как тя се определя, за да може човек да не е изненадан и поставен пред свършен факт. И от 600лв до гаражен салон има голяма разлика. Не мисля че единствената алтернатива на 600лв за балеяж е някой некадърен фризьор.

Общи условия

Активация на акаунт