Добър фризьор в София?

• 207 326
  • 962
  •   1
Отговори
# 930
Здравейте, търся фризьор в София, който да подстригва класическо каре. Това е с равен най-дълъг външен пласт, който “захлупва” долните пластове. След сушене и спане, ставаш с готова прическа, когато е направена добре. Години наред бях така и знам, че е възможно, но фризьорката ми замина за Америка. Оттогава всичко е с променлив неуспех. Сегашният е с твърде дълъг долен пласт и сутрин всичко е обърнато навън. Явно карето е една от най-трудните прически. Иначе всички си мислят, че го могат.
И аз това търся трета година. По препоръка на съфорумка отидох във фризьорски салон на ул Любен Каравелов е направи ме горе- долу момчето,  но вместо два пръста ми отряза четири та съм малко бясна. Иначе съм опитвала и Стефан и Коко и къде ли не. Не могат и това си е. Ако откриете моля, да споделите.
От фризьорката ми за пример знам, че карето се започва с много къс долен пласт, т.е.не ми правеше каре, което мога да връзвам. В “строежа” му участваха камара фибички, за да се постигнат няколко пласта и подстригването бе бавно - кеф. Дори без четка косата ми стоеше чудесно и година можеше да си расте с красива форма. Та ако този с двата пръста само това му е бил кусура, бих отишла.Simple Smile
Леле… 1 година бях на каре с дължина точно началото на раменете и винаги се подвиваше навън и бях като Олив. Това беше причината да го махна. Всички ме подстригваха рано на черта и това беше карето… Ако знаех тогава…

# 931
  • София за сега
Точно, точно на черта режат, защото не умеят да го направят по описания по-горе начин. Когато те направят на пластове сутринта си ставаш с прическа 😀
П.С. Още не съм намерила фризьор

# 932
Здравейте, моля да ми препоръчате фризьор без значение от квартала, който да махне черна боя и да ме направи евентуално кафява. Намерих двама, но те явно правят само инфлуенсърите и даже не си правят труда да отговорят.

# 933
Здравейте, моля да ми препоръчате фризьор без значение от квартала, който да махне черна боя и да ме направи евентуално кафява. Намерих двама, но те явно правят само инфлуенсърите и даже не си правят труда да отговорят.
Понеже майка ми обмисля същото, но има доста бели коси вече, какъв вариант ви предлагат на вас? Тя не иска да обезцветяват косата, но май това или с натрупване на боя са начините.

# 934
Понеже майка ми обмисля същото, но има доста бели коси вече, какъв вариант ви предлагат на вас? Тя не иска да обезцветяват косата, но май това или с натрупване на боя са начините.
Деколор или блондор, не се сещам за друг вариант.

# 935
  • София
Блондор чак не, нали има разни препарати, с които се изпира боята от косъма, извличат се молекулите без да се засяга естествения цвят. По салоните би трябвало да имат.

# 936
Здравейте,  може ли препоръка за добър фризьор в района на "Света Троица" или Зона Б 19 ? Изсушаване и оформяне на къса чуплива прическа.

# 937
Здравейте, аз от години за боядисване посещавам Тодор, в момента работи в салон Cutче. Махал ми е тъмно кафява боя за да стане тъмно руса и се получи добре.

# 938
Здравейте, аз от години за боядисване посещавам Тодор, в момента работи в салон Cutче. Махал ми е тъмно кафява боя за да стане тъмно руса и се получи добре.
Може ли адрес на салона или някакъв телефон, че аз не намерих нищо в нета. Предварително благодаря.

# 939
Може ли да препоръчате фризьор в София , който да прави хуабво Русо ?

# 940
Поли Ботева с две ръце.

# 941
  • София
Напоследък много реклмкрт Елита. Какво ви е мнението?

# 942
Разочарована съм от салона.Препоръчвала съм го преди време във форума. Ходила съм при Сергей. В началото се стараеше. Отказа ме да ходя при него, след като ме подстрига, както той си е решил набързо за 10 мин.

# 943
То масово в началото се стараят а после.....

# 944
Напоследък много реклмкрт Елита. Какво ви е мнението?
Аз ходя там, но само при Сергей.

Общи условия

Активация на акаунт