Крем за стрии и целулит

• 119 132
  • 279
  •   1
Отговори
# 90
Е,щом ги има в Бонжур, няма проблем. Ще гледам още утре да си купя. А ориентировъчно, каква е цената?

Мъничката последно взех за 3.60 лв. Идеална е за сваляне на маски за лице, но малко малка за тяло. Следващия размер е 7 лв.

И да предупредя! Моята котка много си пада по тая гъба  newsm62 Честно, само гледа да я забравя някъде и я краде и играе с нея. Даже се би като се опитах да и я взема /а това не е характерно за нея/  smile3521

# 91
  • София
  bouquet
Нямам котка, на-много детето да я докопа, ама тя и сапуна яде, така че едва ли ще е проблем. Joy

# 92
е тя винаги неможе да отделя колаген ,тя всъщност колко пъти може да се ползва докато се изхаби и започне да спре да отделя колаген?
ама бая търкане му пада докато порозовее;)))ама аз и не навсякъде дето имам че направо ще се измъча:(
а това с брашляна действа ли ве?

# 93
  • София
Гледах г тези гъби и накрая не си взех....струва ми се много мека, не знам дали ще зачервява въобще?

# 94

а това с брашляна действа ли ве?

И това сме пробвали - нищо не стана  Confused Бръшляна е отровен, знаете, нали? newsm78

# 95
е то от веднъж нестава с брашляна а за него знаеме че е отровен:))
по скоро с гъбата нищо няма да стане

# 96
Кажете, моля ви, само от София ли може да се купи крема на Гернетик за стрии? Аз съм от Варна и искам да си го купя, но определено скоро няма да имам път до София.

# 97
можеш да си купиш крема за стрии и на виши или на рок пак са много добри и действат

# 98
можеш да си купиш крема за стрии и на виши или на рок пак са много добри и действат

Rok не сме пробвали, ама Виши ... не мисля че действа. Приемам, че за всеки е индивидуално.

# 99
Използвах кремове на
Лореал за нощ и ден(много реклама направих на
Лореал днес ),с много гимнастика и тях  ми изчесна целулита,стриите ми не ме дразнят,те са само на кръста,някой ден,ще махна и тях.

# 100
Кажете, моля ви, само от София ли може да се купи крема на Гернетик за стрии? Аз съм от Варна и искам да си го купя, но определено скоро няма да имам път до София.

Да ти кажа в Добрич го видях в една аптека, всъщност незнам дали е точно този за стрии, но имаше доста козметика на Гернетик, така че провери в по добре заредените магазини и аптеки във Варна, сигурно го има. Ако не ще проверя в Добрич дали го има и колко струва и можеш да прескочиш до тук.

# 101
Да споделя и аз - забелязах си придобивките март април и в първия момент реших, че е обрив някакъв, защото бяха лилави големи и от вътрешната страна на бедрата и до под свивката на коляното - абе за поли забрави. Отгледах си ги от рязка напълняване и определено с стрии. Отчаях се, кремовете скъпи, всички казват и да се мажеш от тях ефект никакъв.
Все пак реших да заделя  20 лева за крема на AVON против  стрии и целулит. И започна едно мазане, ама не съм особено сериозна. Почти съм изхабила първата опаковка, като време е месец и малко може би. Резултат - цвета не е така убийствено кафяв и не са толкова огромни, сестра ми казва че има поразителен ефект. Не знам дали е поразителен, но е ефект. Сега отивам на море - да видим слънцето и водата какво ще направят, а иначе - ще поръчвам втора опаковка, каквото сама съм си направила ще си го сърбам.
Толкова за скромния си опит в борбата срещу стриите. Успех на всички и дано скоро да с готини крачета дупета и коремчета.

# 102
И то какво излиза, освен дето emelle е адски недоволна от крема, други отзиви няма! Аз тъкмо реших, че това ще да е спасението и сега съм в размисъл... Хайде кажете и другите, които почнахте крема на Гернетик преди месец-два, какви са ви впечатленията? Да знаеме дали да купуваме и ние!

# 103
И то какво излиза, освен дето emelle е адски недоволна от крема, други отзиви няма! Аз тъкмо реших, че това ще да е спасението и сега съм в размисъл... Хайде кажете и другите, които почнахте крема на Гернетик преди месец-два, какви са ви впечатленията? Да знаеме дали да купуваме и ние!
Аз все пак продължавам да се мажа с какво ли не тъпо и упорито. Надявам се поне да избледнеят стриите, но засеха резултат нула. Ще видим какво ще стане като родя тези дни. Все пак прецени сама на какво да заложиш. Явно на различни кожи действа по различен начин. Между другото - нацепила съм се по същия начин и на същите места като майка ми. Явно наистина е наследствено.

# 104
Мен целулита не ме притеснява толкова, ама стриите...Все едно някои ме е рязал с нож. Да наистина като белези от порязване. Ама по цялото дупе и на кръста  Embarassed УЖАС
Помага ли крема на Гернетик, че не разбрах?

Общи условия

Активация на акаунт