Крем за стрии и целулит

• 118 400
  • 279
  •   1
Отговори
# 105
И са големи и лилави.Преди месец родих. Кажете за крема на Гернетик, че да почвам да се мажа докато са пресни

# 106
  • София
Отслабнах с 10 кг. и ми се появиха лилави стрии,използвах една тубичка крем Гернетик и ми се заличиха напълно. Но старите бели стрии си ми останаха.

# 107
# 108
# 109
току що попаднах на темата и аз искам да попитам за стриите,за това кремче на Гернетик.Видях, че има недоволни но едно момиче Ив каза май че старите и стрии се махнали.Ако е в форума нека се включи да каже има ли наистина ефект от него?

# 110
Според мен за стриите единствения начин да се премахнат е пластичната хирургия.Никакви кремове и разни там мазила няма да помогнат.Аз имам такива на долната част на гърба,между талията и д-то(зоната на паласките Laughing),които си ми стоят от години и се появиха в следствие на рязко отслабване и качване на кг, и никой не може да ме убеди,че какъвто и да било крем ще ги премахне....Той целулита трудно се повлиява,та кво остава за стриите.... Confused

# 111
Дайте повече инфо за Гернетик - цена ,   и т.н.

# 112
  • София
Цената на кремчето на Гернетик е 52 лв.

# 113
  • Калгари, Канада
Хайде и аз да се включа. Кой ще каже сега след една година как действа крема на GERnetic? Хайде, че почвам да досаждам на лични  Wink Момичета, нали го ползвахте, какво стана???? ПОМОЩ, къде отидоха всички?!!!

# 114
  • Калгари, Канада
Maцки, взех си продукта срещу целулит. Ще докладвам и за него. И аз харесвам идеята за снимки. Във вторник ще ми върнат апратчето и ще щракна. Ако продуктът ми действа като този срещу стрии, резултатът ще е видим много скоро. Макар че искрено се надявам скоро да ми дотрябва пак предишното кремче...
valkiria, дано подейства и при теб! Знам колко е гадно да дадеш една торба пари и да се разочароваш. Дано по-бързо да забележиш подобрение!
Renny  , ами с този крем за целулит какво стана? Помогна ли? Аз и целулит и стрий имам, май е неспасяемо положението.
Сподели, моля те!

# 115
  • Виена
Renny  , ами с този крем за целулит какво стана? Помогна ли? Аз и целулит и стрий имам, май е неспасяемо положението.
Сподели, моля те!
Веднага споделям!
Както се вижда от подписа ми, изкарах втора бременност (този път, слава Богу с хубав финал) и отново се мазах само с Гернетик. Нямам нито една стрия, а коремът ми стана огромен, бюстът - също! Антицелулитният крем е хубав също и много ефективен. Но аз по принцип лесно махам целулита, но стрии правех при всяка прмяна в теглото... За жалост в момента на мен ми идват малко скъпички продуктите на Гернетик, а дори и кремът за лице ми привърши  Confused

# 116
За този крем ли става дума:

http://www.theeuropeantouch.com/marine-body-comfort-200ml-p-74.html

Лелеее тук в Канада струва 124 канадски долара. В БГ по-евтино бре! Simple Smile

А за стриите 98 долара, нищо работа:

http://www.theeuropeantouch.com/anti-stries-stretch-mark-cream-125ml-p-183.html

# 117
  • Виена
Аз от миналата година не съм пазарувала от Гернетик нищо. Но тогава не бяха чак такива цените. Някъде на 3 стр. бях пуснала телефоните на фирмата-представител. Най-лесно е да се обадите там и да питате. Но нищо чудно в България да е по-евтино. Нали сме в Европа  Wink А фирмата е френска...  Flutter

# 118
  • Калгари, Канада
Благодаря ти много Renny и на теб същоВери. Ще проуча въпроса и ще пиша

# 119
  • Виена
Това им е страницата: http://www.gernetic.com/uk/index.php
Но за цени, както написах по-горе - може да се пита направо по телефона. Ако имате позната козметичка, може да ви взима направо професионалните разфасовки. Те са почти тройни на грамаж и на същите цени  Peace Поне така беше преди да замина... Но само козметично студио може да пазарува такива разфасовки  Confused

Общи условия

Активация на акаунт