Крем за стрии и целулит

• 119 134
  • 279
  •   1
Отговори
# 75
Аз вече измазах една туба от крема за един месец .... в петък си купих пак кремче . До момента ефекта е никакъв. Нови стии не са ми излизали за щастие , така че поне това може би се ължи на него. Ще продължа да се мажа .... а може да има значение дали стриите са нови или стари .... може би новите се повлияват по- трудно ... знам ли.    Не ми се иска да губя надежда.... продължавам с мазането и ще си снимам стриите за да правим сравнение

# 76
може би новите се повлияват по- трудно ... знам ли.   

По-скоро може да е обратното  newsm78 Надявам се с упоритост да постигнеш резултат!

# 77
Току що изчетох цялата тема и искам сега да ви питам (тези,които си купиха крема на Гарнетик) - има ли наистина ефект?Доста се запалих и аз като четох, но ако трябва да го купя не знам как точно ще стане от София.Чакам да споделите резултатите  Hug

# 78
Искам да попитам как изглежда крема на GERnetic?
Ето това ли е?

# 79
Изгодно е да се купуват скъпите кремове, на известни марки, заЩото са с много висока консистенция и ка4ество на активните веЩества. С декоративната козметика трудно Ще преборим стриите, Ейвън и др. подобни не мисля, 4е имат ефект.

За бременността с дискретно ка4ество са Avent, Chicco , добри са.
А после гореЩо препоръ4вам Mustela, Lierac, Vichy, Roc.

За стари стрии е много ефективен Rilastil, но незнам дали го има в бг. Скъп, за сметка на това ка4еството е супер, може да погледнете тук:
http://www.beautycenter.co.uk/fiche_produit.php?id_rayon=&id_article=2466

# 80
Момичета,какво става,нали щяхте да пишете за резултатите.. newsm78Хайде,че ако има да идваме и ние да си купим от София Praynig

# 81
Момичета,какво става,нали щяхте да пишете за резултатите.. newsm78Хайде,че ако има да идваме и ние да си купим от София Praynig
И мен живо ме интересува темата. Ако наистина крема на Gernetic има такъв ефект в/у стари стрии при следващото ми ходене в София непременно ще си го купя.

# 82
Почти свърших опаковката на Gernetic. Ефект никакъв при мен - старите не избледняват, а и новички се появяват макар и малки тук там. Явно аз съм нещо с "дефектна" кожа.  Sad
Примирих се вече, явно ще си ходя със стрии. Sick

# 83
Почти свърших опаковката на Gernetic. Ефект никакъв при мен - старите не избледняват, а и новички се появяват макар и малки тук там. Явно аз съм нещо с "дефектна" кожа.  Sad
Примирих се вече, явно ще си ходя със стрии. Sick

Сакън! Само не се примирявай сега. В момента си в ключовата фаза, където ще наедрееш най-бързо и ще се поучат /дано няма де/ най-много стрии! Лято е - обезводняваш се, кожата също. Купувай зехтин и вари на парна баня, купувай кремове за бременни, купувай козметика за бебета, която ти понася като миризма и мажи колкото можеш по-често. Не се предавай ей   bouquet

# 84
е как с тая коралова гъба да се търкаме тя много е мека като се намокри с вода?????

# 85
Ето още малко инфо за крема на Гернетик

http://www.treatment-skincare.com/Gernetic/Stretch-Marks/Anti-Stries.html

# 86
е как с тая коралова гъба да се търкаме тя много е мека като се намокри с вода?????

Всъшност тя е най-добра за сваляне на маски, защото отделя колаген. Но дерматоложката каза, че по-време на баня търкаш докато кожата приятно порозовее. Отнема малко време, но се получава. Както казах тя отделя колаген и се отразява добре на кожата.

# 87
  • София
Къде мога да намеря такава гъба?Никога не съм виждала... newsm78

# 88
Къде мога да намеря такава гъба?Никога не съм виждала... newsm78

Aз като един експерт по тия гъби да ти отговоря  Laughing И без това тити ме гъбарка заради тях, та поне да си заслужа името  smile3534
Гъбата нагледно можеш да видиш на рекламата на кремовете Гарние, където мацката натиска една огромна такава /кръгла/ и после я пуска. Аз си купувам от магазини Бонжур, но съм виждала в аптеки /рядко/. В Румъния се продават по улиците от хора, които ги носят както са си израсли в морето и казваш колко да ти отрежат /лично мен това много ме впечатли/. Ако искаш ще погледна дали сега има и колко струват и ще ти пратя една ако имаш желание. Все пак те предупреждавам, че няма да направи чудеса ... 

# 89
  • София
Е,щом ги има в Бонжур, няма проблем. Ще гледам още утре да си купя. А ориентировъчно, каква е цената?

Общи условия

Активация на акаунт