Идват прелетните птички, бебета ще имат всички. /20.03 - 26.03./

• 11 027
  • 357
  •   1
Отговори
# 60
Иринии, не е от възрастта, защото бях спряла да бебеправя след аборта за 3 месеца и съответно спрях `Утрогестан` и Фолиева, резултатът беше връщане на килограмите, дори станах 50.

Стеф, ако погледнеш една тема във форума за имплантационното зацапване ще ме разбереш. Добре, че още имам мерак да пиша, хи-хи. Какво да правиш и аз бях такава.

# 61
Иринии, не е от възрастта, защото бях спряла да бебеправя след аборта за 3 месеца и съответно спрях `Утрогестан` и Фолиева, резултатът беше връщане на килограмите, дори станах 50.
Аааааа, ми може /блазя ти Wink/

# 62
Не ми е хич добре, защото сега съм 6-7 отгоре/над прекрасните 50/, но стресът ми от това мина. Запитах се какво искам повече -- да съм слаба или секси и бременна. Това сега ми е най-малък проблем. Wink
Знам, че ако спра хаповете ще сваля, но няма да го правя, неее Naughty

# 63
Добър ве4ер,моми4ета

Ох,мъ4их се да спя,но не става и не става..Мноого ми е zле... CryПреди ве4еря там раЗкаЗвах на мъжа ми колко съм добре и как нямам никакви симптоми до сега и се по4на....Цяла ве4ер имам киселини в стомаха..ужасно е..все едно имам махмурлуг на другия ден..а ни6о раЗвалено не съм яла...съ6тото каквото и на обед...А от 3 4аса имам яки болки долу в средата..а болките преминават и в кръста и опа6ката там отЗад..и така на интервали..много боли и постепенно потпуска..Болките не са като пред менструация оба4е..Поне 10 пъти по силни и по други някак си..До преди малко се превивах като луда,4ак толкова,4е ми иде да ревна..Днес дори цял ден ходи6 до тоалетна..постоянно ме кара...Страх ме е... Cry

# 64
Честита Първа Пролет/астрономическа/, мили момиченца.
Много щъркели с бебета
и любов.
color]

Добрютро.
Ох, намери се Весето рано да ме разсмее. Не е хубаво на чужд гръб обаче.
Весе, тази болка ако е пред М. или ако е от имплантиране ОТМИНАВА.
НЯМА да се СТРАХУВАШ. Всичко си е наред.

При мен през дупето боли, и когато се пука фоликули, и когато ще ми идва понякога, когато забременях не си спомням.
Не се гледай постоянно. Предполагам, че вече ти е минало ,защото обикновено тези болки са краткотрайни и търпими. Hug
Велмарче, какво правиш, виждам, че и ти си ранобудна?

P.S.  Весе, ако си забременяла трябва да се стегнеш, как ще издържиш с тези страхове и шашкане първите месеци? Ще си навредиш, ей. Hug

Последна редакция: вт, 21 мар 2006, 06:29 от Дара

# 65
Добро утро, момичета- кокичета! PartyАз ,както винаги съм вече на работа и "загрявам" WinkНавън времето е чудесно и обещавам един прекрасен ден( като вчерашния!)ДО сега ви четох- лелеее- с тази сода ме уморихте Joy Joy JoyГолеми терзания- голяма драма LaughingВеси- спокойно ,душко че ще луднеш.Ако не получиш отговор от пробвал "содения ефект",следобед ще ходя да го направя заради теб. PeaceХайде,сънливки,ставайте и бегом към компа!

# 66
Добро утро муцунки хубави и сладки,
честита първа пролет.Нека тази пролет да донесе най-здрави и сладки бебета на всички ни.
Весе,дано болката ти е имплатационна,въпреки че мен не ми се е случвало никога толкова силна болка,въпреки и двете зачатя.Но все пак дано е това което искаш. newsm10
Velmar4e много работиш бе момиче,браво на теб миличка.
 smile3501
Цунки на всички и хубав бебеносен ден!!!!
Dare и аз напълнях от Фолиевата-от 53 сега съм 57 кг,а дори ям по-малко,ама майната му,искам си здраво бебе,не ми пука за 2-3 кг отгоре. newsm47
P.С.Тоvа за содата не е вярно,казвам ви го от личен опит....ама друг път ще ви обясня по-подробно...скоро ще е
newsm03

# 67
Здравейте пролетни цветя!
Честита първа пролет!
МНОГО ЛЮБОВ И ПРОЛЕТНИ ИЗНЕНАДИ!
Навън времето е страхотно само ако бяха цъфнали дърветата....
още малко и ще замириши на море.
ДАРИ, Благодаря за  това което си написала за фолиевата.
Благодаря че ни потсещаш. Наистина е много важна фолиевата.
Хей, момичета не забравяйте да я пиете
аз моята си я сложих пред компютъра да се потсещам.
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3525

# 68
здрасти и от мен момичета
желая ви слънчев ден и никакви лели преди очакваното и много след очакваното
колкото до фолиевата и напълняването мисля че няма връзка аз пия редовно и макар да съм качила няколко килца откак бях млада и неженена то е от късните вечери с моя мъж който тъй сладко хапва чи простоо ....
пък и наистина като бях на 22 с един ден гладуване смъквах 2-3 кила а сега голям зор ...

# 69
  • София-Лозен
Ха Добро утро от мен пролетни цветенца!
Днес моята "сестричка" Данидан има Рожден Ден! Направила съм  темичка във Календар на събитията, хайде да я поздравим!
Лек, слънчев и успешен ден!

Последна редакция: вт, 21 мар 2006, 09:15 от Tedi_Nikolova

# 70
Теди Честит рожден ден на сестра ти, да е жива и здрава и много щастлива!

smile3525

Честита пролет на всички!!!!  newsm51 newsm51 newsm51

Весе, я се стегни ако си бременна как ще идържиш, знаеш ли колко по болезнени неща има след това!
Айде чакам те в чата после!

# 71
Здравейте момичета!  Hug  Heart Eyes
Ето че пак имам лека пролука да се разпиша и бързам да ви драсна два-три реда.
Чакащите в края на седмицата - стискам ви палци. Hug
За фолиевата киселина искам да уточня нещо - пие се три месеца предварително ако не се забременява целенасочено, а просто си правите секс и ако стане. Иначе тя не се натрупва в организма и реално няма никаква причина да се пие в първата част на цикъла и по време на цикъл (когато е ясно, че няма бебе).
Иначе около мен нищо интересно - чакаме часа при Стаменов другата седмица. Мъжа ще ходи в петък да прави нова спермограма - ей така, за проверка...

Миналата седмица ви питах нещо, ама никой не ми отговори - някой правил ли е тест за антитела? Какво представлява, къде се прави, имета ли някаква информация?  newsm78
Целувки от мен

# 72
Честит рожден ден на нашето мило Даниданчеbouquet Да е все така жизнерадостно и ведро и скоро да стане мамче!

БАН, и аз съм на преглед при Стаменов другата седмица. Твоят час кога е? Моят е вторник от 17.15. Дано да се засечем там, че с теб отдавна не сме се мяркали Praynig За съжаление не съм правила изследване за антитела и не мога да ти помогна с инфо, дано други по-компетентни се включат. И успех на спермограмата в петък Praynig

# 73
Добро утро, момичета!

Днес се оциклих Sad  Бях се навила, че след толкова секс бебето е станало. Започнах да меря БТ, макар и късничко, преди два дни температурата започна да пада и се подготвих психически......бе глупости.....опитвам се да си дам кураж.....криво ми е, нервно ми е, със сигурност някой клиент днес ще си пострада  Mr. Green

# 74
  • София
Здравейте! Grinning Даниданче, честито и тук! Поздравила съм те в Календар на събитията Grinning
Ей, Стаменовки Wink и аз съм на преглед, но не знам още кога. Той ми каза да отида на 10 ден от цикъла, но се пада неделя Rolling Eyes
А за фолиевата киселина да ви кажа, че аз пия от Неофолик Форте от 4 мг и тази зима въобще не съм напълняла. Така че, не е сигурна връзката между напълняването и приема на ФК.
shrew, не се отчайвай! Наистина е гаден денят, в който дойде пустата лелка, но пък като отмине цикъла, започваш да гледаш напред, нали? Хайде дано при теб чудото стане тоя месец Praynig

Общи условия

Активация на акаунт