Идват прелетните птички, бебета ще имат всички. /20.03 - 26.03./

• 11 031
  • 357
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ей какви сте раннобудни... аз нали съм в болнични, гледам да си поспивам. Ама нещо не може да ми се оправи гърлото... сега си правя гаргара с лайка... ама как ми се гади от нея... няма начин.... тези бацили че ги рзбием... #2gunfire

Добито, не се шашкай, и аз съм чувала че лошите сънища предвещават хубави неща!

На девойките очакващи да им пожелая късмет и търпение... и да не забравя, едната чертичка не означава че няма брменност, така че не бързайте с изводите, нали?  Hug

# 211
  • BABYLAND
ФЪСТЪЧЕ сладко, аз пък не мога да се стърпя и да не се зарадвам на хубавата новина! Леки и безпроблемни бременни месеци ти желая. Колко дни от закъснението станаха слънчице?
ЛЕИЧКЕ, сънувах те тази нощ съкровище!   bouquet
БИМБАЙЧЕ, тук съм котаранке, сега пристигнах в офиса и четох кой с какво се е похвалил.
На сладкото ДАНИЕЛАД искам да й кажа да брои дните докато й мине лелката и да се настрои за вълшебни нощи изпълнени с любов!
ВЕСЕ, разбиваш ме бе дребосък! Щях да се срутя от стола от смях. Много си ми сладка!

# 212
Здравейте мацки. Не спя милички, а работя, че от вчерашния мързел имам за довършване. Между другото слушам някакъв сутрешен блок.
Бимбе, вярно ли италианските мъже са толкова галантни, защото предаването е за Италия?
Желая успех на всички, които утре ще се тестват.
Аз какво да кажа, изтемпературчила съм се Embarassed, грея като това човече, ту пада, ту се вдига Т. и май ще ме хванат вирусите, ама за сега само се мажа и пия гадни прахчета. дано ми се размине, уморих се да боледувам.
Чао и цунки.

# 213
  • София
[........
ЛЕИЧКЕ, сънувах те тази нощ съкровище!   bouquet

Голдънче, я кажи как сънува кака си снощи? Ако си ме сънувала с бебе- много хубаво! Че твоите сънища нали познават Wink Кажи  ти как си? Не ти ли влияе някак мрачното време?
Даре, започни да пиеш Есберитокс, за повишаване на съпротивителните сили. Изпий цяла опаковка. Това са хапчета на растителна основа, може и да се смучат. Изписвали са ги на Боби след Варицела, защото тогава много отслабва имунната система. Дано бързо пребориш вируса!
На трите мацки, дето утре ще се тестват - Успех Peace

# 214
Dare изпразни си кутията че не мога да ти пратя ЛС.
А иначе италианските мъже..мммм не са галатни колкото си мислите.Моя мъж си го превъзпитах,защото в началото нито вратата ми отваряше,нито палтото ми подаваше...ама си го превъзпитах и сега ми е муцка голяма.
А иначе и към френските имам наблюдения.....те пък са просто ужасни.Преди 4 години един французин ме покани на kафе....накрая аз си платих kафето,а той ме заряза в 23.00 по тъмниците да се прибирам сама....абе луда работа.
Цун на всички и успех,а на болните да оздравяват.
Heart Eyes  bouquet

Последна редакция: чт, 23 мар 2006, 11:36 от Bimba24

# 215
Честито на Фъстъчка!  smile3525Лека бременност и малко, сладко, усмихнато човече след 9 месеца!
На всички тестващи се -  EFP, а останалите да се похвалят другата седмица!
Приятен ден на всички и много положителни емоции! newsm03

# 216
  • Стара Загора
Специално за Весито...има един бутон , който е за редактиране..ползвай го ако обичаш.
Фъстъче много се радвам за вас  Hug

# 217
  • София
Херка, мерси... видях че и в Ноемврийската си писала Simple Smile

Дано и следващата седмица ви зарадвам така след следващия преглед...

Голди, закъснението ми е 8 дена. Доктора каза че е тврде рано да се правят прогнози дали всичко е наред, аз за това и не бързам да се радвам, макар и много да го искам. 

Благодаря и на останалите за пожеланията. Дано, дано... всичко е наред...   

# 218
Привет и от мен шоколадчета. Mr. Green
Фъстъче, дай Боже всичко да е наред с малката точица и скоро да изкрещим едно ГОЛЯМО честитоооооооооооооооооооооо Hug
Искам на всички, които имат нужда от късмет да им го пожелая в неизмерими дози Grinning
Айде, Цвечо,миличко идва и нашия ред Laughing Mr. Green Laughing
На тестващите сладуранки утре - само един единтствен резултат - дВе чЕрТичКиииииииии
Гушкам ви и усмихнат ден Hug Joy Joy

# 219
Фъстъченце, хубави новини пишеш:) Нека са безброй тези новини..Simple Smile Ще си супер майка..тя коя ли майка не е супер?Simple Smile) Милички, успешен ден за всички ви:) Целувам ви и ви прегръщам. Аз вчера не можах да мина на преглед..лекарката ми била в болнични и ще отида в петък преди обяд. Целувки!  bouquet

# 220
  • BABYLAND
Фъстъче, ти си мисли позитивно и ще видиш, че нещата ще са от прекрасни по-прекрасни! Я виж колко мацки сме стиснали палци!  Hug
Даре, то нали знаеш - мързелът води до двойна работа.....уф, всеки ден се убеждавам в това!
Леичке, честно казано нямам спомен какъв е бил сънят ми, но пък вътрешното ми убеждение знам, че не ме лъже, а то е, че скоро ще гушнеш едно малко съкровище! Не се майтапя, чувствам го!  bouquet

# 221
  • Някъде там...
Включвам се и аз към групата на грипозните... Кокорих се сутринта че термометърът ми показва 36.70 БТ и се чесах умно по главата що така. След като кихнах няколко пъти и ми потече носа, после ме заболя гърло, боли ме и цялото тяло все едно са ме налагали с тояга...  ми стана ясно че ме гази грип. А тъкмо вчера се радвах как цяла зима не съм боледувала  Twisted Evil .  А довечера очакваме гости вкъщи за няколко дни... при това хората идват с цел да правят бебе при Щерев...

# 222
Леичка ще опитам с твоето лекарство, Жабче опитай и ти може и да не се разболееш, щом е за имунната система.

# 223
Даренце, аз имам една изпитана рецепта за температура. Ако не ти се пият хапове, потопи хавлиени чорапки в оцет+ сода и ги обуй.

Някоя от вас ходила ли е неразположена на лекар? Днес моят АГ иска на всяка цена да да ми направи някакви изследвания, а ми е 3-ти ден от МЦ. Оххххх, много се срамувам  Embarassed

Хайде да се присъединя към отбора, който стиска палци за момичетата с тестовете  Praynig

# 224
Аз съм ходила, няма нищо страшно, то си е същото само дето има малко кръв, какво толкова. Щом ти е казал ще ходиш, Шрю.

Общи условия

Активация на акаунт