Нови придобивки в гардероба - 42

• 135 467
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
  • Berlin
И за дамските има различни дължини. Преди и в Уайкики съм засичала също.

# 481
В PC поне за марките, които съм имала дамските дънки нямат различна дължина. За мъжките имат, защото мъжът ми само от там си купува дънки.
Относно Томи Хилфигър съм говорила с продавачите от магазина в The Mall и те ми обясниха, че дори и при тях идва само 34 дължина.

# 482
  • Варна
Обувки:

# 483
  • срещу двата комина :)))
Mrs.Turner / Samberg, купи си една стелка по-плътна и ще отнеме това, че са ти леко големи.

ей, мерси, не се бях сетила  Hug

# 484
Според мен пък не слагай стелка Peace Те са много хубаво пухенки отвътре, ще загубиш това усещане. Просто ги носи с по-дебел термо чорап.

# 485
  • Somewhere far away

Heart Eyes

# 486
  • София
Mrs.Turner / Samberg, купи си една стелка по-плътна и ще отнеме това, че са ти леко големи.

ей, мерси, не се бях сетила  Hug

На мен такъв тип ботушки с вълна от вътре (не Ugg, но други) винаги така или иначе ми стават големи доста бързо. Не знам, вълната ли сляга, разширяват ли се. Но една стелка или едни много дебели чорапи винаги помагат.

А някой по този повод купувал ли си е нещо от Bearpaw? Едни такива съм си поръчала, но още имам възможност да ги откажа:

http://www.bearpaw.com/tama/1292W-205/detail

Трябва ми да не се хлъзгат много на лед и да топлят. А ако не пропускат лесно вода, още по-добре. Дали са ви познати?

# 487
От мен - рокля

Момичета, малко не точно по темата, но имате ли представа дали BALMAIN x H&M ще се предлага онлайн в магазина на H&M? Нямам никаква възможност да ходя до магазина на Витоша утре, а много ми се искаше поне едно от набелязаните неща да си взема на една от любимите ми марки.  Sad

# 488
Мисля, че прочетох, че от 11 часа ще е достъпна и онлайн и имаш право само на един продукт.  Peace

# 489
  • София
Мисля, че прочетох, че от 11 часа ще е достъпна и онлайн и имаш право само на един продукт.  Peace
TiredВерно ли? Оф..дали въобще он лайн ще имаме шанс да се доберем до нещо. И аз съм се приготвила утре в 11 да пазарувам

# 490
TiredВерно ли? Оф..дали въобще он лайн ще имаме шанс да се доберем до нещо. И аз съм се приготвила утре в 11 да пазарувам

Дано е така, потърсих информация на самия сайт, но намерих само за физическия магазин. Ще се приготвя в 11, пък да видим.  Twisted Evil

# 491
# 492
Да се запиша и аз в тази прекрасна тема и да споделя малко мои покупки  bouquet
Яке

Блузки

# 493
  • Berlin
Е, то и в магазина ще има ограничение на един бр. от артикул на човек, така поне пишеше някъде.

# 494
Не знаех, че и на място важи. Пишеше специално за онлайн пазаруването, поради големия интерес..

Общи условия

Активация на акаунт