Нови придобивки в гардероба - 42

• 135 446
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
Аз си харесах зеленото яке, белите обеци и зелената рокля и широкия колан. Нищо от това... сега на двойни минимум цени с надеждата някъде да ги пуснат, поне обеците... densi, какво си взе?

# 511
Белите обици, пръстен, рокля и топ. Имам и поръчки на приятели били в магазина, но не знам какво е станало.

# 512
Да разкажеш, че ми е интересно какво е било положението в магазина Grinning Аз следя търговете в ибей, но е безсмислено Grinning Белите обеци завършиха на 120 евро Grinning За другите неща да не говорим и е пълно с нови профили на продавачи, които само колекцията продават с по няколко бройки и друго нищо Grinning

# 513
Не знам как сте успяли, когато най-накрая ми зареди вече нямаше нищо останало, абсолютно.. Голяма измама са.

# 514
Успях да си взема тениската и полото, но с постоянен ришфреш... Докато се начудя и на полата не беше останал номер, не е било писано. Laughing Ако не беше по-лек ден в работата нямаше да мога да цъкам цял час... Безумно е просто, че не бяха предвидили нещата, тъй като трафикът на бг онлайн магазина едва ли е същия като този на английския например.  Naughty

# 515
  • Belgium
Аз си взех риза, пола и пръстен, но на място  Laughing

Купих и едни зверски яки винтидж боти на Acne от техния pop up онлайн магазин, много съм доволна  Heart Eyes

Отдавна нищо не ми беше хващало окото и сега избухнах.

# 516
  • Berlin
А в магазина всичко ли се разпродаде? Мен ме домързя да изляза онзи ден. 😊😄

# 517
А в магазина всичко ли се разпродаде? Мен ме домързя да изляза онзи ден. 😊😄
За секунди, буквално с бой, крясъци, скубане, псувни и всякакви такива простотии!
Моята поръчка е изпратена днес. Докато не ги пипна няма да повярвам. Дано дойде утре с Еконт.

# 518
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Frig,това якенце да не е на Майкъл Корс? Имам същото. Simple Smile

За момичето,което попита за BearPaw - имах един чифт ботуши и ми издържаха 2 зими.Подметките започнаха да се трият.Те са по-бюджетна версия на UGG и EMU Aus.

# 519
# 520
Frig,това якенце да не е на Майкъл Корс? Имам същото. Simple Smile

За момичето,което попита за BearPaw - имах един чифт ботуши и ми издържаха 2 зими.Подметките започнаха да се трият.Те са по-бюджетна версия на UGG и EMU Aus.

Якето е с марка Svea.

От днес :

# 521
От днес:

# 522
  • срещу двата комина :)))
след много умуване яке и от мен  Joy

Скрит текст:

# 523
  • София, Лагера
Аз по принцип не се хваля с неща, които считам за консумативи, но не мога да не споделя възхитата си от новия кобалтов чорапогащник!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

В действителност не е чак толкова син, на черна основа са фигурите.  Peace

# 524
  • в 1001-та нощ
Момичета, някой знае ли корсетите в Помпеа каква марка са?

Общи условия

Активация на акаунт