БАРСЕЛОНА - тема 6

• 105 219
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
regina di cuori , за "яйцето" имах предвид - Торе Агбар - административната сграда.
Пицарията се намираше над спирката Монументал в посока Саграда фамилия. 

# 166
  • Milano
Ясно. Laughing

Сградата на ''водата'' е Торре Агбар.

Закусвам винаги в един бар от страната, от която снимам на Монументал с огрооомни кроасани. Laughing

http://prikachi.com/images.php?images/667/8373667U.jpg

# 167
Ясно. Laughing

Закусвам винаги в един бар от страната, от която снимам на Монументал с огрооомни кроасани. Laughing

Eдва ли следващите снимки са публични. Може би е добре да ги скриеш.

# 168
  • Пловдив
Здравейте, сигурно е писано някъде, но не успях да го намеря. Билетите за музея на Ноу Камп само с дата ли са или и с час?

# 169
  • Milano
Ясно. Laughing

Eдва ли следващите снимки са публични. Може би е добре да ги скриеш.

Благодаря за съвета, но не са мои, а на потребители, които са качвали преди и след мен в Прикачи.

# 170
Открих много полезен сайт - http://www.tripomatic.com/#/?destination=city:39 - не е само за Барселона, но понеже аз на там съм се запътила сега и го споделям с вас  Flutter Много удобно е направено, избирате си местата, които искате да посетите, разпределяте си ги по дни и самият сайт ви генерира оптимален маршрут - от къде да минете и колко време ще ви отнеме. Разглеждате ги на карта, има и допълнителна информация.
Не го виждам на първа страница и се надявам да е полезен на някой  Peace

# 171
Здравейте, сигурно е писано някъде, но не успях да го намеря. Билетите за музея на Ноу Камп само с дата ли са или и с час?
Ако говорим за тези, които се купуват онлайн - нямат ден и час, важат до края на годината.

# 172
Тъй като и аз задавах доста въпроси в темата /на които получих любезен оглед/, независимо, че при нас програмата ни се пообърка /време, други хора../, искам все пак и аз да бъда полезна с малко информация.

Тя е по-скоро за тези, които случайно имат малко време за града /круизи, полети/ - при букването на он-лайн билети за Каса Батльо, ако платите по 5 евро повече на човек за "fast track" - не сте обвързани с час на посещение - просто, когато ви е удобно отивате, показвате билетите и влизате. Страхоно удобство е, когато не можете да планирате на 100 % времето си в града.

# 173
  • Пловдив
Ако говорим за тези, които се купуват онлайн - нямат ден и час, важат до края на годината.
Имам предвид тези, които могат да се закупят от сайта на футболния клуб. Аз мога и ден да окажа, но с часа ще се затрудня.

# 174
Имам предвид тези, които могат да се закупят от сайта на футболния клуб. Аз мога и ден да окажа, но с часа ще се затрудня.
Нямат нито ден, нито час. Когато прецениш - отиваш. На моите билети пишеше, че важат до 31.12.2015. Но не е фатално, ако не си ги купиш онлайн. На място има доста каси, а забелязах и автомати за купуване на билети. Нямаше опашки за закупуване.

# 175
  • Пловдив
Благодаря ти! Може и така да направим, ние ще ходим от 20.10 до 24.10 и се надявам да няма много тълпи по обектите.
Нямат нито ден, нито час. Когато прецениш - отиваш. На моите билети пишеше, че важат до 31.12.2015. Но не е фатално, ако не си ги купиш онлайн. На място има доста каси, а забелязах и автомати за купуване на билети. Нямаше опашки за закупуване.

# 176
И ние не сме купували предварително билети за стадиона,взехме на място,има няколко каси и става много бързо. Peace

# 177
Здравейте : ) Бихте ли споделили, ако имате информация от кога започват да украсяват града, има ли предколедни намаления ?   bouquet

# 178

В допълнение на въпроса на choose joy аз се интересувам от повече практическа информация за :
Денят на Тримата Крале (Día de los Reyes) - 5 януари

# 179
Здравейте, билети за местата, които ще посетим мисля да купя другата седмица от сайта http://bcnshop.com. Някой купувал ли е от там или директно от обектите?

Общи условия

Активация на акаунт