БАРСЕЛОНА - тема 6

• 105 227
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ние също ще летим с България еър без прекачване.
За нашите дати цените на България еър и Уиз са почти еднакви. А часовете на излитане и кацане на Уиз и в двете посоки са доста по-неудобни.

# 541
  • София
Ние ще летим с България еър и сме без прикачване. Пристигаме в Барселона в 15,40, а в София ще се върнем в 20,20ч. По-скъпи са билетите, но часовете за нас са  по-удобни.
Аз тествах произволни дати през септември и ми даде само с прекачване. Това, което казваш може би ще им свърши работа.  Peace
Ако не сте се навили много за септември, аз бих изчакала Райън.

# 542
Аз летя ноември с България еър, без прекачване, нямам идея защо за септември точно е дало, че няма... предвид, че са удобни като часове полетите И има включен багаж...
Струва си предполагам и Вуелинг да се види, те излитат отвратително рано от София, но цените за септември с нищо не се отличават от тези на България еър, като се включи и багаж пък особено. Ранният полет обаче дава на практика един ден повече в града.

# 543
Някой, ползвал такси, може ли да ми препоръча някоя таксиметрова компания. Чудя се дали да взема такси за последния ден от мястото за настаняване /близо до Букерия/ до Автогалра Север /до триумфалната арка/, че нещо не откривам удобен транспорт-все се върви. Какви са тарифите на км

# 544
Винаги се придвижвам с такси от и за летището и няма значение с коя компания,там няма нелегални таксита и тарикати(типични за други страни Sunglasses)
тарифата е фиксирана на минимум 20 евро до центъра.
В града има безброй таксита,няма нужда да викаш някое специално, тарифата е 1 евро и нещо на км (няколко цента) плюс 2 евро  фиксирани ,всички си  имат брояч и са супер коректни.

# 545
Някой, ползвал такси, може ли да ми препоръча някоя таксиметрова компания. Чудя се дали да взема такси за последния ден от мястото за настаняване /близо до Букерия/ до Автогалра Север /до триумфалната арка/, че нещо не откривам удобен транспорт-все се върви. Какви са тарифите на км
Подкрепям казаното от Азия.Ние ползвахме из града 3 пъти такси,от таксита повече няма из улиците,черно с жълто-оранжево са,ето една произволна снимка от пиаца Каталуния,точно до Аеробусите :

Цените са съвсем поносими.Ние последния ден сутринта също взехме такси ,но до гара Сантс,начисляват и такса на брой куфари.

# 546
Здравейте,
искам да ви попитам от къде си купувате карта на Барселона - от там или от България.
Ще използвам и тази на телефона, но ми се иска да имаме и по-голяма такава.

# 547
Здравейте,
искам да ви попитам от къде си купувате карта на Барселона - от там или от България.
Ще използвам и тази на телефона, но ми се иска да имаме и по-голяма такава.
И аз обичам предварително да се снабдя с карта,защото си правя отметки по нея.
И за Барселона ползвах от поредицата Градът в карти,аз съм й почитател,много са ми удобни картите,защото не стават на мекица и не размятам чаршафи,а отгръщам страници,пък и шрифта не е дребен и имената на улиците ги виждам достатъчно добре без да слагам очилата.  Peace

# 548
  • София
Винаги си купувам карта предварително.  Peace
Взела съм тази: http://ecx.images-amazon.com/images/I/51500adq9AL._SY344_BO1,204,203,200_.jpg

# 549
Здрвейте, виждам че мога да си купя билет за Зоологическата градина онлайн. Някой купувал ли си е от сайта им и на емайл ли ги изпращат, принтирам ли ги и колко време важат, защото неможах да намеря информация. Благодаря! Simple Smile

# 550
Тогава ще се купува карта от тук.
Благодаря!

# 551
Hug, аз бях взела предварително билети за всички забележителности, които посетихме. За зоологическата се възползвахме от офертата билет за зоо+ билет за каса Мила. Всички билети си разпечатах предварително. За съжаление нямам спомен конкретно за зоологическата за какъв срок бяха  newsm78 Аз ги "напазарувах" ден-два преди да заминем  Peace

# 552
Здравейте! Искам да попитам дали е безопасно пешеходен преход по La Rambla през нощта? Слизаме късно вечерта на площад Каталуня и се колебая за колко отдалечен хотел като радиус от там да се оглеждам.

# 553
Бихте ли ми разяснили разликата между хотел и хостел? И дали има накакви оферти за посещенията на забележителностите. Примерно в Лондон офертите 2 for 1 бяха много изгодни

# 554
Хип, хип и ние сме в Барселона!
По обяд става топло, особено на слънце и на завет, но сутрин и вечер си е хладно - духа студен вятър от морето. Оная вечер така духаше, че отместваше фонтана Simple Smile На нас ни е студено с кожени якета, англичаните са - както винаги- по къси гащи. (Дават го по-топло след няколко дни - след като си тръгнем:) )
Вчера ходихме Космо кайша - нямаше безплатен вход първата неделя от месеца (бях чела, че има). Супер яко е!

Общи условия

Активация на акаунт