Какво правят жените в менопаузата, когато... 4

• 156 635
  • 779
  •   1
Отговори
# 75
Алфа бета, Мелантонина е хормон, някак притеснително ми се струва .... Peace
Не става ли нещо с валериан, ала бала....?

# 76
  • София
Хормон на младостта ...няма страшно, няма привикване.

# 77
  • София
Алфа бета, Мелантонина е хормон, някак притеснително ми се струва .... Peace
Не става ли нещо с валериан, ала бала....?

И аз четох че е хормон, не знам, ще се жертвам щото без сън е по-зле, направо не издържам вече.....

# 78
Освен този, който съм посочила има ли друга форма на мелатонин, от която сте доволни?

# 79
  • Другата България
Аз пък спя постоянно и по много и постоянно ми се спи по много без нищо за приемам.

# 80
  • София
Принципно има и течна, но съм я виждала само в дрогерии в САЩ. Имайте предвид, че 1 мг е много малко, 3 мг е ОК, но над 3 мг се получава обратно действие (сърцебиене и незаспиване, затова не предозирайте), затова си купете от 3 мг със забавено действие - примерно пиете го в 21.00, заспивате в 23.00.

# 81
Принципно има и течна, но съм я виждала само в дрогерии в САЩ. Имайте предвид, че 1 мг е много малко, 3 мг е ОК, но над 3 мг се получава обратно действие (сърцебиене и незаспиване, затова не предозирайте), затова си купете от 3 мг със забавено действие - примерно пиете го в 21.00, заспивате в 23.00.

А някаква конкретна марка да ми препоръчаш?

# 82
  • София
Аз съм фен на GNC, има ги в Ремедия, но мисля, че и българския си е ОК (и него съм пила...аз го пих по предписание на Стаменов срещу стерилитет, за подмладяване на тялото и оттам на яйцеклетките, не че успях да ги подмладя де  Laughing, но на съня действа чудесно, имам един "пациент" от Щатите, програмист висш пилотаж, от кафета и преработване не можеше да спи, та с Мелатонина стана нов човек... Laughing).

# 83
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … bv.96952980,d.bGg        Прочети и коментарите най- долу.

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 16:50 от rainbow2012

# 84
Аз пък спя постоянно и по много и постоянно ми се спи по много без нищо за приемам.
Аз бях така напоследък, оказа се, че хормоните на щитовидната отново са ми разбутани  Confused
Може да е добра идея да погледнеш твоята  Peace

# 85
  • София
Здравейте,скоро една лекарка препоръчваше за такива състояния Виватонин(мелатонин+валериана)

# 86

И аз съм така. Hug
Но и винаги съм била така.
ЩЖ ми е ОК.

# 87
Радвайте се на добрия си сън. Идея си нямате каква мъка е безсънието, особено ако си в преходния период.  Започнат ли вълните, следва то веднага безсънието, а то води но раздразнителността и т.н
От младини не мога да спя спокойно, а сега нещата съвсем се влошиха.
По-рано си купувах невролакс, а сега и лексотан не ми дава спокоен сън.

# 88
Здравейте, само да се запиша че ви следя и ви чета  почти всеки ден

# 89
Преди 2 дена бях на гинеколог . Каза ми , че матката ми била голяма за възрастта - намалява ли с възрастта  newsm78 хубаво ли е , лошо ли е  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт