Какво правят жените в менопаузата, когато... 4

• 156 940
  • 779
  •   1
Отговори
# 375
  • Другата България
Шарки, развесели ме. Викаш, да не търсим само в менопаузата оправдание..... Sunglasses

# 376
  • София
Шарки, развесели ме. Викаш, да не търсим само в менопаузата оправдание..... Sunglasses
Ооо, аз тогава много се бях уплашила Embarassed Embarassed Embarassed. Питах за женски виагри АГ лекари (пращаха ме на Малдивите, да ми отвърнело от стрес...), а то какво се оказа, любов се искало. И сега ме е страх, да не взема пък да  "пресъхна", а "мерака" да си остане, и какво ще правим тогава?

# 377
  • Другата България
Ти сериозно ли?

# 378
  • София
Сериозно ме е страх. И онова, за цялата година липса на желание преди 10 години, също беше сериозно.

# 379
във всеки супермаркет продават лубриканти

# 380
  • Другата България
Именно, за това пък не съм се замисляла хич. Това да ми е проблема.....

# 381
Да ви кажа момичета че аз имам голям проблем със сухотата и изобщо с флората там долу,
направо ужас, имам желание за секс но след 1 година липса на цикъл във влагалището настъпват проблеми ,сухота липса на млечната киселина която се произвежда и това води до атрофии и възпаления не е само проблема със сухотата, споделям зада знаете трябва доста често да си поставяте долу свещички или гелове с млечна киселина - примерно ВАГИЛАКТ

# 382
  • Другата България
Абе сега като се заговорихме сухотата и при мен като че ли я има. newsm78

# 383
Аз пък нямам сухота, но и никакво желание за секс, въпреки че през целия си зрял живот съм имала.
В менопауза съм от няколко години.

# 384
При мен за увеличаването на лактобацилите във влагалището,  много помогна пиенето на пробиотици.

# 385
  • Другата България
Периодично пия заради гастроентероколит, ГЕРБ, ДПС, БСП /шегичка са тези двете/.
Последно открих ПроКомбо.

# 386
При мен за увеличаването на лактобацилите във влагалището,  много помогна пиенето на пробиотици.
моля те сподели какви пробиотици пиеш че  #2gunfire дано да има ефект че много съм загазила  #Cussing out

# 387
По принцип различните пробиотици действат различно на хората, едни са доволни от един, друг от друг, трябва да се пробва, но е важно пробиотика да е хубав, с много на брой лактобацили. На мен лично, след доста проби ми помогна само Пробиен. Първите 3 месеца всеки ден, след това през ден-два, и накрая когато се сетя. От няколко години обаче не съм пила, и не зная какво става на пазара, чета, че има ново поколение, които би трябвало да са по-хубави, например тези:
http://www.actavis.bg/bg/news/LactaCare_Launch.htm

И да не се излъжеш да взимаш разни Лактофлори и Ентеросани, много са слаби и са гола вода.

Последна редакция: чт, 27 авг 2015, 17:27 от Lemy

# 388
Тъкмо щях да похваля вагиналния Ентеросан.
Миналата година ме спаси от гъбички след един грип и много силен антибиотик.  Sad
На мен ми подейства много добре. Peace
За сухотата не мога да кажа, нямам такъв проблем.

# 389
За вагиналните Ентеросан не зная, аз съм пробвала тези за пиене. Да не говорим, че трябва да се съхраняват в хладилник и дали изобщо остава нещо живо, защото не се знае как е съхраняван по складове и аптеки. А, и се пиеше по 3 пъти на ден, та си бях замъкнала една опаковка и в работата, добре, че имахме хладилник, абе с една дума голяма досада, а ефект никакъв.
Понеже изследванията и на мен ми показаха липса на лактобацили, гинеколога ми препоръча да взема за пиене. Питах го за вагинални - каза по-добре другите. Отделно действат и на чревната флора и на имунитета, докато вагиналните са локализирани.

Общи условия

Активация на акаунт