Какво правят жените в менопаузата, когато... 4

• 156 954
  • 779
  •   1
Отговори
# 360
има две вериги Медея, в едната го има http://www.aptekamedea.bg/ със сигурност

# 361
  • Бургас
Див Ямс го има и по Интернет да си го поръчаш. Има вече проверени Интернет аптеки и от може би 1 години от там взимаме всичко, което го има в аптеките. На някои неща има уникална разлика в цените.
Скрит текст:
фрамар

Малко в страни от темата, ама нашето семейство като че ли в последно време много пазаруваме от Интернет. Има много по-точни описания и по-голям избор.  Има и много хубави български сайтове. Последното нещо беше кубинска кафеварка, но с кабел.

# 362
Love!, всеки ден ли пиеш мента, глог и валериана. Вечер може би, преди сън и по колко? Всъщност има таблетки, капки и разтвор, кое е най-добро?
Аз определено съм много неспокойна напоследък, пия от време на време по 1 таблетка, но не усещам като че ли никакво успокоение. А на мен лично, симптомите на менопаузата ми скапват психиката. Аз писах вече в темата, че всички промени свързани с това ми действат много депресивно. За някои, може да изглежда като мрънкане и оплакване, защото, нали, това си бил естествен период при жените и т. н., но аз лично изпитвам трудности да приема нормално тези промени. И съм сигурна, че има много други жени които се чувстват като мен.

Див ямс и прогестеронов крем съм поръчвала от I-HERB. Във форума има тема за този сайт.

# 363
Преди време и аз събирах границите  , но не бях в менопауза . Изследваха ми кръвта всичко в норма и хаматолога си направил шега и казал тя или пие или яде много шоколад ...Второто беше вярно . Чудих се какво общо има шоколада - откакто се помня ям  newsm78 ... скоро си отговорих - скрит диабет ....

Минавайте на безвъглехидратна диета

# 364
  • Другата България
Откъде купувате див ямс?
Оказа се, че Марешки не го продават. Crossing Arms
Пък аз другите аптеки не ги познавам.
Санита. Hug

# 365
Санита имаме, ще търся. Peace
Мери! Hug

# 366
Love!, всеки ден ли пиеш мента, глог и валериана. Вечер може би, преди сън и по колко? Всъщност има таблетки, капки и разтвор, кое е най-добро?
Аз определено съм много неспокойна напоследък, пия от време на време по 1 таблетка, но не усещам като че ли никакво успокоение. А на мен лично, симптомите на менопаузата ми скапват психиката. Аз писах вече в темата, че всички промени свързани с това ми действат много депресивно. За някои, може да изглежда като мрънкане и оплакване, защото, нали, това си бил естествен период при жените и т. н., но аз лично изпитвам трудности да приема нормално тези промени. И съм сигурна, че има много други жени които се чувстват като мен.
Всеки ден.Купувам си таблетки, една опаковка и пия всеки ден, докато свърши, по 1-2 на ден, обикновено сутрин едно след закуска и още едно, когато се сетя.
Позната аптекарка ми е казвала, че за да се усети действието им, трябва да има натрупване.Все пак те са си билкови таблетки, не са лекарство в същността си, няма как от едно хапче да има ефект.Нещо като билковите чайове, от 1 чаша едва ли ще има кой знае каква полза, по-скоро никаква.Но от редовното пиене, да.
Като свърши опаковката, не си взимам веднага друга, а след няколко седмици.Или като усетя, че нервите пак ме "погват".    Laughing
На мен ми беше трудно да приема факта, че по един или друг начин  остарявам, първата година, докато нещата бяха още нови и непознати.После някак психиката се настройва, поне при мен, и сега психически нямам проблем с това.

# 367
  • София
Искам да попитам тези от вас,които вече са влезли в менопаузата: има ли промяна в овлажняването при секс? //То е ясно, че от страх питам...в нета излиза много противоречива информация, отделно аз моите инвитро неволи установих, че сайтовете тип "народна просвета" не дават реална информация).

# 368
# 369
  • Добрич

В iHerb цената му е много по-изгодна.

За същите пари можеш да си вземеш две опаковки. Транспортът им до тук е около 5 лв.

# 370
  • Бургас
Аз да ви споделя до къде докарах моите неволи, след като започнах да пия Див Ямс от 1 до 14 ден ми дойде МЦ на 24 ден. Втория ден т.е. днес е обилен в сравнение с първия. Има и парчета от лигавицата. Предишния МЦ беше по-оскъден и без лигавица. Без главоболие. Но сега какво ужасно главоболие имам - цял ден, сега понамалява. Кръвното го мерих нормално ми е. Ама нали съм във филма с хомеопатични лекарства не пия никакви други.
Като капак днес имам и рожден ден, но съм в леглото. Това е от мен мили момичета.

# 371
Вела, благодаря за линка.  bouquet
Заслужава си да си поръчаш от там.

Роси, Честит Рожден Ден! newsm51 bdbaloni

Да си жива и здрава, много радост да има в живота ти! Hug
Дано ти размине по-бързо!

Последна редакция: вт, 25 авг 2015, 19:09 от DeVa®

# 372
  • Бургас
DeVa® благодаря за пожеланията
от една "ДЕВА"

# 373
Искам да попитам тези от вас,които вече са влезли в менопаузата: има ли промяна в овлажняването при секс? //То е ясно, че от страх питам...в нета излиза много противоречива информация, отделно аз моите инвитро неволи установих, че сайтовете тип "народна просвета" не дават реална информация).

Ако приемем, че едва след едногодишно отсъствие на цикъл жената е в менопауза, то аз официално не съм още в менопауза, но оскъдно овлажняване ми се случва често. По-лошото е, че си загубих изобщо желанието за секс. А му бях фен, и то голям. Сега, като че ли ми е безразлично и това ме влудява.

# 374
  • София
"Обектът" все същия ли си е и има ли промяна в чувствата към него вследствие на други събития? Аз имах една цяла година такъв период на пълна липса на желание за секс, когато бях на 38, преди да се влюбя в ММ.

Общи условия

Активация на акаунт