Бременни мами 2015 от Пловдив

• 51 712
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
poli_oli89, благодаря Ти за адреса, доста се порових и аз докато намеря коя лекция, от кого организирана е утре. Изпратих заявка за присъствие, така че съм на линия утре.
Маркер за разпознаване  Laughing : с малък корем съм, брюнетка, голяма чанта цвят тютюн
Който иска да се да го добавим в групата в ФБ да пише на лично линк към профила си на мен или на авторката на темата Кейтлин Simple Smile
сега ще ти пусна Лс, тъй като групата така и не ми излиза във фейса на търсачката

# 226
Здравейте мами..туко що намерих темичката и съм щастлива.. На 25 години съм това ми е първата бременност..термина ми е на 29.11.. бремеността си я следя при д-р Карагьозян..все още не съм решила къде ще раждам Simple Smile

# 227
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Добре дошла,fifssi.
Аз също съм на 25 години Simple Smile

# 228
В колко часа е тази лекция?

# 229
В колко часа е тази лекция?
Започва в 11:00ч.

# 230
Пътувам натам. С тъмно синя рокля и св. синя панделка. Ще помоля водещата да обяви нашето кафе след лекцията - така може да останат и мами, които не знаят за форума.

# 231
Пътувам натам. С тъмно синя рокля и св. синя панделка. Ще помоля водещата да обяви нашето кафе след лекцията - така може да останат и мами, които не знаят за форума.
Чак сега видях, че си писала.Защо не се обади, че си там ние бяхме седнали на една маса няколко от бъдещите мами от темата и останахме да си поговорим след лекцията.

# 232
и аз чак сега виждам предложението
snejna mama , ти не беше ли зад мен малко? Аз бях майката с момченцето.

# 233
Аз не можах да дойда  Sad
 Днес ми е термина и все едно съм в 6-ти месец. Никакви признаци... Утре отивам до Окръжна и да видим какво ще кажат...

# 234
Аз не можах да дойда  Sad
 Днес ми е термина и все едно съм в 6-ти месец. Никакви признаци... Утре отивам до Окръжна и да видим какво ще кажат...
Не се притеснявай всичко ще е наред просто на бебето му е добре вътре и не иска да излиза в тази жега Simple Smile Стискам ти палци

# 235
Диана, не се шашкай.
Стани утре, поошетай, колкото можеш, не яж (но не да припадаш от глад), занимавай се с някаква физическа дейност и когато бебето огладнее само ще тръгне да излиза. Това съм го чувала от майка ми, от свекърва ми и от две приятелки. Simple Smile Успех и без паника.  Hug

# 236
Днес това правих! Станах, изчистих целия апартамент, пазарувах, готвих, десерт правих, прах и в пералнята и на ръка някои неща, от които един огромен мечок, който като намокрих и станах 100 кила! Едвам го дотътрих до терасата. Простирах 5 пъти! Дрехи събирах! Не съм яла. Току що изядох една нектарина и това е! Сега ще отида да си разделя багажа за болницата на 2 сакчета (за мен и бебето), че са ми на 1 място, пък си нямам друга работа вече!

# 237
Ясно. Ти си направила всичко вече.  Laughing
Ох, кво да ти кажа. Прави си едно кафе и сядай и чакай. И тапата ли не ти е паднала още?
Ох, развълнувах се, все едно аз ще раждам.  Mr. Green

# 238
Оооо и колко чинии и съдове мих и коритото за бебето измих! Миналите дни всички тепета качих и на Альоша бях... И тапата не ми е паднала...

# 239
диана, не се притеснявай, ще дойде бебо, просто му трябва още малко време най-вероятно

Общи условия

Активация на акаунт