Искам да кажа ... (42)_22.06-28.06

• 53 616
  • 1 756
  •   1
Отговори
# 1 245
  • ту тук, ту там
Даунче, няма ли на кого са звъннеш? А спешна помощ няма ли? Недей да чакаш, моля те!

# 1 246
Даун,дано не е нещо сериозно  Hug  Каси,успех на малката!И също така искам да те питам знаеш ли защо затвориха онази тема точно ,когато стана интересна? Wink

# 1 247
  • Пловдив
Какво се плескаш по челото, Янтре- винаги имам на разположение още един мъж, на когото мога да разчитам.
Ама да го търпя на семейни почивки аз няма да мога. За себе си говоря.

# 1 248
Даун, наистина послушай ни и върви на лекар. По-добре да ти кажат, че си наплашена и натъртена пред това да има нещо сериозно, а ти да си седиш у дома.  Hug

Онна, да той е. Кака Мими беше последният опит за съвместно съжителство.

Благодаря за пожеланията още веднъж. Довечера ще показвам снимки само да няма коментари, че завалийчетата са гримирани.  Mr. Green

Осмичка, ми то стана отчетна тема за моята кръсутъ.  Heart Eyes

Какво се плескаш по челото, Янтре- винаги имам на разположение още един мъж, на когото мога да разчитам.
Ама да го търпя на семейни почивки аз няма да мога. За себе си говоря.

А кой да играе с децата? М?  Crossing Arms

# 1 249
Съседите са ОК, но са с две малки деца. Не е чак за линейка състоянието ми, така че яе изчакам до утре. Просто като се стоварих и не можех да ходя ми стана гадно и самотно. От друга страна, направо не повярвах, че не съм си заминала.

Този гаден участък от двора винаги ме е дразнил и съм го намирала за опасен. Просто някой ме пазеше, защото така полетях, че нямам идея как не си разбих тиквата. Утре ще ходя на лекар, защото кракът се поддува Sad.

# 1 250
  • Euskal Herria
Даун, силно се надявам да няма нищо счупено, но момичетата са прави. Помоли съседите за помощ, нищо, че са с малки деца. Ако има нещо по-сериозно, навреме да помогнат лекарите.

Осмичка, ми то стана отчетна тема за моята кръсутъ.  Heart Eyes
Еее, чак пък толкова. Съвсем добронамерени бяха и тонът, и коментарите. А и нищо невярно не се каза. Наистина, накрая не видях има ли още нещо писано, Татти много бързо беше замел всичко.

# 1 251
Мнението ми за такива лепки от мъжки пол, които си нямат семейство като хората и са се прилепили трайно към по-големия си (не задължително по възраст) и успял приятел, е крайно негативно. ММ е душа-камбана и току покрай него се завърти някой такъв услужлив, мил и прекалено любезен приятел, който се държи като тения с гостоприемника си и смуче ли смуче, за да запълни емоцоналните си и материални липси. Както знаете, не съм особено мил човек и надуша ли такова пристрастяване към половинката си, отбивам рязко и болезнено кърмачето без никакъв шанс за възобновяване на отношенията.
Разбирам да помогнеш на някое младо птиче да полети, ама не и да му осигуряваш гнездо и уют, това са неща, които всеки сам трябва да си съгради. Интересно, че при жените не съм наблюдавала подобни взаимоотношения, все мъже се прилепят.
пп: Даун, намери начин да стигнеш до лекарски кабинет, може да е само натъртето, но може и да е нещо по-сериозно. Успех.

# 1 252
Бегай, че ние трябва да изглеждаме в ролята на финансовите тении в очите на другите. Всъщност те работят заедно, така че е трудно да ги разделя.

# 1 253
Хубаво ако работят по равно, а не гаджето да се е качило удобно на гърба на мъжа ти и да си живее добре, симулирайки дейност, а бездействието да компенсира с услужливост и мило поведение. Свестен съдружник се намира 100 пъти по-трудно от верен приятел.

# 1 254
Бизнесът е 60 на 40 в полза на Пираня, но "гаджето" има бекграунд, срещу който да тичаме, няма да го стигнем.
Както и да е, де. Съдружник е трудно да се намери- така е.

# 1 255
Покрай този разговор забравих да пожелая успех на детето ти на състезанието Simple Smile Успех му желая!

# 1 256
Даун, не чакай утре и не прави излишни движения. Щом не искаш да притесняваш съседите, викай такси, но отивай бързо в болницата. Да му се не види и градината, и клоните!  Twisted Evil

И аз като Янечек не трая такива дружки. Като се обичат толкова, да ходят някъде навън да го правят.

# 1 257
Аз се диагностицирах вече Sad. Имам скъсани връзки. На същия крак, на който скъзах преди 100 години. Утре ще се замъкна в спешното, защото сега наистина не ми се виси 4 часа.

# 1 258
  • Euskal Herria
Ооох, Даун, и това хич не е малко. Стискам палци бързо да се възстановиш. Ще чакаме да кажеш какво са казали лекарите.

# 1 259
Съжалявам, че ви занимавам с подобни дреболии, но се почувствах супер безсилна. Утре ще ходя да се прегледам. Гадния крак не ме боли, но е много слаб и се държи странно Simple Smile. Утре ще видим как ще е. Тъпото е, че наистина има много работа за вършене, а мъжът ми обеща да помогне утре и сега ще каже, че се лигавя Sad.

Общи условия

Активация на акаунт