Искам да кажа ... (42)_22.06-28.06

• 53 552
  • 1 756
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Пловдив
Е сега, аз ли да те уча как да се оправяш с Пираня. Flutter Blush Знаеш как се прави, ако много те дразни гаджето, действай.
Сърце не ми дава да им окакам дружбата, а и "гаджето" все ми вика: Касито, много те обичам, повече от всяка друга жена без майка ми, но Пираня обичам повече. Не се шегувам.
ooooh! Crazy

# 1 231
  • Euskal Herria
Ох, успокоих се... и моят мъж си има "любовница" - така му викам аз, не "гадже". Няма делник, няма празник... целодневно и еженощно. Че са и колеги - не му стига цял ден бърборене, ами още от входната врата се почва лудо звънене по мобилния. На пожар направо  Joy - като всеки испанец - не млъква  Joy. И няма скрито-покрито - цялата му фамилия, барабар и от страна на жена му ни познава, знае житие-битие  Mr. Green
Каси, успех на състезанието!
На всички ви пожелавам хубав ден! И днес е слънчево тук, а този път ще ходя сама да харча пари, нали мъжът ми е дежурен.

# 1 232
Какво се плескаш по челото, Янтре- винаги имам на разположение още един мъж, на когото мога да разчитам.

Яна, благодаря.

Цял ден в залата ще му дойде много на детето, но каквото такова.

# 1 233
  • Пазете Гор

Джулс, не, не свекър ми, а Пираня- той си има "гадже" и се поддържат сериозно- вече 12 години са заедно....

Може пък да няма за какво да се притесняваш - това между тях да е само секс, никакви чувства, па било и от 12 години.

Това едно, а ако не е ящен и не оставя пране - хептен няма да ти пречи.

С комшията привечер ще берем липата му. Той всяка година си сече по един клон, който обира, та в резултат на това така е окастрил дървото, че да се бере от ствола е все едно береш по стълб на средно напрежение. Успях да го склоня тая година да не троши клони, ами да ползваме примки и стълби. Нави се, не за друго, ами има нова работа, и комай беше уважил обстойно булка си, защото от сутрнта се шегуват и кикотят. Тя простира, а той седнал на една пейчица подхвърля нещо, дето не чувам ясно, пък тя ужким го гълчи:" Стига беее...хи-хи-хи". И така.

# 1 234
  • Euskal Herria
Липите цъфтят вече, магнолиите също отварят цветове. Като се смесят двата аромата - целият град все едно е парфюмиран. Осеян е с дървета и от двата вида.

# 1 235
Куркума, той готви дори, а като се роди малкото беше дошъл у дома и да изчисти основно. Редовно минава през нас с тава печено с гарнитура, я някоя тортичка, я зеленчуци на скара за мен. Не иска семейство, прави опити, не му се получава.  Confused Имам си теория за него, де. Но предвид че и аз го обичам, си го търпя. Само като започнат да водят по едночасови разговори с мъжа ми, вярно по бизнес, ми иде да утрепам.

Пред балкона ми има Heart Eyes три липи, които са парфюмирали цялото жилище.

# 1 236
Пребих се като куче Sad. Паднах от 1.5 надолу с главата. Цял ден режа дървета и един клон ме повлече. Нямам идея как не се пребих съвсем. Размазах си, обаче коляното. Не мога да стъпя на кракът си и рева като дете, не толкова от болката, а от тъпата безпомощност.

Не е счупен май, но боли ужасно и се подува Sad. Сега стоя с торба лед и чакам да ми мине.

Съжалявам за тъпото влизане, но ми се ще на някой да се оплача.

# 1 237
Даун, иди на лекар. Не искам да те плаша, но майка ми си счупи глезенът, при това на три места, а дори не се поду. После от ортопедите разбрах, че често счупванията не се усещат като нещо повече от сериозно навехване.

# 1 238
И ние си имаме "любовница". Ама и аз си го обичам, де. Мъчим се сега да го сватосаме с една моя приятелка (има симпатия), че белким малко ни остави на заден план.

Кварталът е пълен с липи, мирише на лято  Heart Eyes

Даун  Hug Ако не премине иди да те види лекар. Все пак по-малката беля  Hug

# 1 239
  • ту тук, ту там
Ох, Down, дано няма нищо счупено!  Hug
Можеш ли да идеш на лекар или да повикаш някого да ти помогне?

# 1 240
Каси, започна да ми става симпатично гаджето. Особено с последния ти пост. Бях решила, че е абсолютен навлек.

Даун, ужас! Sad Ходи на лекар ако можеш. За твое успокоение.

# 1 241
  • София
Дръпнах си последния сезон на "Играна на тронове". Ей сега отивам да приспя дребните деца и ще пратя голямото да си играе на таблета, а аз ще стартирам сериала Party

Касита, успех на гимнастичката!
Този същия с "кака Мими" ли е или друг?

Ох, сега прочетох какво ти се е случило, Даун Confused Не е ли добре да отидеш все пак на лекар?

# 1 242
Не мога да ходя изобщо Sad. Няма как да се закарам до спешното. Ще си стоя тук днес и ако до утре не се подобеи ще го мисля.

Много боли, но мога да го движа.
Свалих си дънките навреме, защото иначе трябваше да ги режа. Ужас просто, как можа да се случи, а имах приятен ден Sad.

# 1 243
Даун  Hug на лекар иди

# 1 244
Даун, отивай на лекар! Помоли съседите да те откарат, нали сте в добри отношения. Деликатността да не притесняваш другите хора, не трябва да се проявява в такива моменти. Става въпрос за здраве и понякога бързата реакция е много важна!!!

Общи условия

Активация на акаунт