Искам да кажа ... (42)_22.06-28.06

• 53 547
  • 1 756
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Пловдив
Аз не владея уърд и ексел Blush
Е,то и аз тотално съм забравила всичко ,защото не ползвам от години,но в повечето офисни професии си е нещо нормално.Янтре,не си решила не си научила,то просто от разказа на Чек прозвуча като нещо недостижимо Simple Smile
Някога ги владеех, ама то се сменят. Сега си търся някои бутони, ама те не са там където ги знам.

# 1 216
Вал, то малко нейното е, че има, ама не знае Simple Smile
Поръчах си копие на една от най-коментираните рокли в темата за баловете, доста бегло, разбира се. Та, като и ако пристигне, надявам се да не е чак в ранната есен, да е изглежда чак като от онези нелепи снимки, съпоставени с оригиналите, ама то и цената е такава, че ти подсказва, че е съвсем резонно да се случи. Нищо, като дойде, ще я покажа, ще имам повод да се похваля или с хубава, евтина покупка, или поне да се посмеем на една шарена торба, представена за рокля.

# 1 217
Джули понякога нещата са хубави от там . Чантата на дъщеря ми е си е едно към едно от снимката .

# 1 218
Дано, Жармен. А за колко време пристигна, че като видях 60 дни и.... Rolling Eyes

# 1 219
  • някъде ... тук ...
Бърдс, Бърди е отговорила вместо мен. Ама аз си рева на филми - кога от умиление, кога от тъга, а и от разни мои си мисли, изникнали покрай филма  Simple Smile

Ние прекосихме БГ, а после мен ме чакат още 130км до нашите. Времето е много приятно - пече, но не е жега или студено. Дано се задържи.

# 1 220
Дано, Жармен. А за колко време пристигна, че като видях 60 дни и.... Rolling Eyes
Тя поръча от http://www.ebay.com/  - тя от този сайт поръчва винаги и на онзи нямала вяра . 
 Това е относително - понякога пристигат и по -бързо .

# 1 221
Днес е състезанието на малкото по гимнастика. Дружно курдисани ще бъдем аз, голямото, баща му и на баща му "гаджето"- мъжко, 40-годишно. Иде ми да полудея- осиновихме и него.

Знаете ли защо уикенд е от мъжки род? Защото, докато шавнеш и той свършил.

# 1 222
  • Пловдив
Касита, имаш нещо против тройките Simple Smile

# 1 223
ЕлиТ, благородно ви завиждам, за мен смисълът на живота е в пътуването и е чудесно, че успявате да го правите. Жармен от Ибей неща са ми идвали и за 5 дни, там няма грешка. Касита, извинявай, ако не съм разбрала правилно, но свекър ти си е хванал мъж за гадже така ли? Иначе успех на малката гимнастичка!

# 1 224
  • София
Знаете ли защо уикенд е от мъжки род? Защото, докато шавнеш и той свършил.
Каси, направо разтресох блока от смях.  Joy
Хахаха, и мъжът ми си има едно "гадже", но то е сравнително самостоятелно вече. Преди време живяхме близо 3 години в една квартирка и си бяхме като едно щастливо и задружно семейство.

# 1 225
Жармен от Ибей неща са ми идвали и за 5 дни, там няма грешка.

Точно в Ибей могат да станат големи грешки. Хубавото е, че ако платиш с ПейПал ти връщат парите. Чакала съм и по месец и не са ми пристигали някои неща, други пък нямаха нищо общо с това, което трябваше да ми изпратят.

# 1 226
Янтра, против тройките нямам нищо против, но те са двойка.
Джулс, не, не свекър ми, а Пираня- той си има "гадже" и се поддържат сериозно- вече 12 години са заедно.  Mr. Green Инак благодаря. Тръгваме и ние след малко.

# 1 227
  • Пловдив
Е сега, аз ли да те уча как да се оправяш с Пираня. Flutter Blush Знаеш как се прави, ако много те дразни гаджето, действай.

# 1 228
Касита, успех на гимнастичката. Къде е състезанието.

# 1 229
Е сега, аз ли да те уча как да се оправяш с Пираня. Flutter Blush Знаеш как се прави, ако много те дразни гаджето, действай.

Сърце не ми дава да им окакам дружбата, а и "гаджето" все ми вика: Касито, много те обичам, повече от всяка друга жена без майка ми, но Пираня обичам повече. Не се шегувам.

Състезанието е в Зала Христо Ботев- Мемориал 78.

Общи условия

Активация на акаунт