Искам да кажа ... (42)_22.06-28.06

• 53 584
  • 1 756
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
Бърдс, точно такова е и моето мнение за филма, нооо ... и аз си поревах, имаше си такива моменти.

# 1 201
Бърдс, точно такова е и моето мнение за филма, нооо ... и аз си поревах, имаше си такива моменти.

Hug Не знам,  аз не съм ревала на филм от около трийсетина години, и винаги ми е странно, когато някой сподели, че е плакал на хубав филм. На мен ми се стъжва от тъжни моменти - невъзвратими, като смърт и т.н. Докато човек е жив, всичко е възможно и винаги има надежда  Peace

# 1 202
  • София
Ох, рева си аз на филми, даже вчера у дома гледах един хубав с Ал Пачино и пак ми тръгнаха сълзите.

# 1 203
  • вятър в маслините, вятър над хребета
По-често ми се е случвало да плача от умиление на филм, отколкото от тъга. И на анимации съм ревала, на ето тази всеки път Laughing

# 1 204
Добро утро!
Най-сетне почивка. То било много лошо да се работи всеки ден по 8 часа и с работно място.  Twisted Evil Отвикнала съм напълно и не знам как ще свиквам.
Едната котка ми е изровила всичките цветя, но ме мързи да я набия. Не че знам как се бие котка.

# 1 205
Ооо Чек,ти си била вече работна,а аз се чудих къде се губиш Simple Smile Как е работата,харесва ли ти? Джой,това клипче винаги ме умилява Heart Eyes

# 1 206
Работата е съвсем нормална, само дето има пет-шест шматки, които се надпреварват да се правят на шефове. Баш шефът пък не пропуска всеки ден да ми напомни, че само той ми е шеф. Чужденците в офиса по цял ден плюят малтийците, най-вече затова колко били глупави (не е съвсем лъжа). Абе весело е поне.  Mr. Green Разбрах, че да владееш Word и Excel било голяма работа. Питаха ме дали имам сертификат.  Joy
Всъщност за 5 стотинки работа не съм свършила още, но не видях и някой да върши. Ще видим каква е тази работа, нещо ми е странна.

# 1 207
И  аз плача, и на тези филмчетата  на Пиксар, сигурна съм, че и на коментирания най-малкото ще ми потреперат я ноздри, я под лъжичката, аз и от радост и умиление плача - На история с пчели например, много сладко филмче.
Прекрасни деца показахте, радвам се, че има и неизтрити, май само момиченца, като кукли са и на Шаги и на Контесата. Май само Ени си остана без ''гальовник''-така баба ми е наричала гаджетата едно време, всички в темата се оказаха сватосани и заети, та затова намекнах на Светълчо нещо, ама тя рече да си направи оглушки Hug
Спах с чорапи и дълъг ръкав тази нощ, втори уикенд времето се сърди,  а така ми се ходи, ходи, ходи...Ма ще се навлека и пак ще ходя, дреме ми.

# 1 208
Работата е съвсем нормална, само дето има пет-шест шматки, които се надпреварват да се правят на шефове. Баш шефът пък не пропуска всеки ден да ми напомни, че само той ми е шеф. Чужденците в офиса по цял ден плюят малтийците, най-вече затова колко били глупави (не е съвсем лъжа). Абе весело е поне.  Mr. Green Разбрах, че да владееш Word и Excel било голяма работа. Питаха ме дали имам сертификат.  Joy
Всъщност за 5 стотинки работа не съм свършила още, но не видях и някой да върши. Ще видим каква е тази работа, нещо ми е странна.
Ама ти верно ли владееш  Word и Excel???  smile3501 Така както ги описваш ми звучат по-силни на интриги,отколкото на работа Simple Smile

# 1 209
  • Пловдив
Аз не владея уърд и ексел Blush

# 1 210
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добро утро!
Най-сетне почивка. То било много лошо да се работи всеки ден по 8 часа и с работно място.  Twisted Evil Отвикнала съм напълно и не знам как ще свиквам.
Едната котка ми е изровила всичките цветя, но ме мързи да я набия. Не че знам как се бие котка.

О, Чек, точно същите ядове имах по-миналата седмица - отивам на Банкя и какво да видя? Едното сандъче с петунии овършано, висят отчупени полуповехнали клончета с цветове - а бе погром, почти само клечки останали да стърчат след като някоя съседска котка удобно си е полежала в сандъчето. Много се ядосах, обаче какво да направя?! На другия ден отиваме - същата работа с друго сандъче, а онова от предния ден обърнато и изсипано. Е много ме доядя! Мислих, мислих какво да направя и накрая намушках сред цветята от ония дървените шишчета за скара. С острото нагоре. Малко жестоко, ама пък тя да не би да постъпва благородно с мен като ме лишава от радостта ми от петуниите.
Откакто го направих (две седмици), няма набези, пък да видим.

Аааа, Джули немой така! Хич не съм си правила оглушки - писах, че мойте са вече сватосани в друга тема. А снимки съм пускала, да не се повтарям.
Децата наистина са големи сладури. Не видях тези на Чек само. И Касините.

# 1 211
Аз не владея уърд и ексел Blush
Е,то и аз тотално съм забравила всичко ,защото не ползвам от години,но в повечето офисни професии си е нещо нормално.Янтре,не си решила не си научила,то просто от разказа на Чек прозвуча като нещо недостижимо Simple Smile

# 1 212
Айде, останах си без зет значи...То и аз съм пускала ли, пускала, за това не ги трия и слагам в скрит текст - за да не дразнят някого и който иска, да ги види, така че не мисля, че би досадила на който и да било Peace

# 1 213
Джули, ти нали рече, че Ени вече си има гадже от яслата Simple Smile, та решихме, че вече е заета.
Големият ми син е от тези, дето предпочитат да мислят за Юпитер Grinning Надявам се да да се промени, ама не много рано де.
Темата за гаджетата ни е много далечна, а според него момичетата са лигли. Малкото пък веднъж отговори на възрастово издържаното питане  на един човек, че си имал гадже в детската - Виктор. После разбра, че гаджетата трябва да са от женски пол и ме разправя - Яна ми е приятелка, тя нали е момиче, значи гадже ли е Laughing
Жармен, 90 дневната е страхотна, защото си има всичко. Не вярвам тя да ти е повлияла.

# 1 214
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз съм тотално забравила Ексел-а, откакто съм тук, съм го ползвала точно десетина пъти за отваряне на файлове, които не са директно съвместими с Ориджин. И всеки път се убеждавам колко кекава програма е.

Общи условия

Активация на акаунт