Искам да кажа ... (42)_22.06-28.06

• 53 550
  • 1 756
  •   1
Отговори
# 1 320
Абе Жаки  Joy
И аз съм ревнива, ама си трая. Играя го и аз широко скроена и го карам да излиза без мен понякога. После си хапя ушите и си го чакам до сутринта  Laughing И не, че толкова не вярвам в него, колкото мисълта, че някоя пикла може да се овърта около него ме дразни. Ама така, карам си тиха лудост.

# 1 321
  • Euskal Herria
Ааа, Жаки, ам`чи той кажи-речи ми е набор. Па ние сме хууубави хора! Готини!  Wink Joy
Само да похарча сега едни пари и аз ще дойда да ви правя компания. От няколко часа се помайвам тук.
Какво ще го ревнуваш от лелите, я не се излагай! Crossing Arms
Ауууу, лели, моля ви се...  Joy Joy Joy   Ама пак - благодаря, Чек, аз към кандидат-бабите се бях запътила.  Joy

# 1 322
Какво лошо има да се навъртат разни девойки около мъжете ви? Това значи, че още хващат око (мъжете ви), приемете го като комплимент.

# 1 323
Какво лошо има да се навъртат разни девойки около мъжете ви? Това значи, че още хващат око (мъжете ви), приемете го като комплимент.

Аз го възприемам като комплимент, той си ми е хубав. Това не ми пречи да искам да им разбия носа  Laughing

# 1 324
Божееее! Да ходи къде иска ни го чакам, ни му звъня. Както не искам и той да ми досажда като съм излязла да разпусна. Преди бях патологично ревнива, сега хич ми не дреме  Laughing

# 1 325

Аз го възприемам като комплимент, той си ми е хубав. Това не ми пречи да искам да им разбия носа  Laughing

Е, не с лошо де. Simple Smile Остави ги да пофлиртуват, това действа освежаващо.

# 1 326

Да, да умират си 20- годишните за набор 68' Joy Съсвем други качества търсят те:)) Пък той има вид, че ги притежава, та се лъжат:)
Чек, извади чисто нов парфюм и се оля доволно, от всякъде съмнителна работа:) Има няколко много запазени наборки, с една се засичаме във фитнеса, направо си връща от пътя и ме гледа едно лютооо, били са гаджета навремето и явно още и държи, той моят е не-за-бра-вим Joy
Ох, развеселих се:) Нека купонясва човекът, заслужил си го е отвсякъде. Аз съм добра жена, толерантна и ларж:))))) Даже няма да звъня да питам къде е ключа от гаража, че спешно ми трябва нещо:))

Бела, аз не излизам, може затва да съм такава издухана:)

# 1 327
Ако те е страх някоя 20 годишна пикла да не омагьоса съпруга ти ще взимаш мерки:) Фитнес, секси бельо, корекция на гърди и т.н.

# 1 328

А  де , и аз съм така .Хич не обичам нищо да деля . И си ми личи  ooooh!

# 1 329
  • Варна
Днес работният ден беше много крив. От сутринта, до вечерта.  Twisted Evil Чак сега полека слизам от метлата.

Даунче, да се възстановиш възможно най-бързо!  Hug
Гита, не остана!  Flowers Four Leaf Clover

# 1 330
Моят мъж също е 68 набор и хич не съм ревнива,ама и той е влюбен само в работата си и няма шанс  Joy

# 1 331
  • София
Ако те е страх някоя 20 годишна пикла да не омагьоса съпруга ти ще взимаш мерки:) Фитнес, секси бельо, корекция на гърди и т.н.
Хахахах!
 Joy

# 1 332
...корекция на гърди и т.н.
Ъъъ...таковата...наложително ли е?  Laughing

# 1 333
Хич не ме е страх, за два дни ще ми го върнат мрънкалото:)) Никакви корекции няма да си правя, затова съм си взела по- голям мъж, все да му се виждам абитуриентка:))) Да си призная честно, повече за имиджа на ревнива подскачам, вътрешно съм напълно спокойна, знам и вярвам, че няма очи за други, ама си пиля за всеки случай:))

# 1 334
...корекция на гърди и т.н.
Ъъъ...таковата...наложително ли е?  Laughing

Ми като станеш на 40+, особено ако си раждала 2-3 пъти... не е лоша идея. Определено няма да навреди, ако не друго.

Общи условия

Активация на акаунт