Искам да кажа ... (42)_22.06-28.06

• 53 565
  • 1 756
  •   1
Отговори
# 1 305
Даун, дано минава леко, аз бих избрала операция пред няколко месеца гипс.
Онна, ама какви очи имат децата ти, красота!
Моят ще ходи на голяма сбирка на целия випуск, има поне десет бивши там, правя се, че не ми пука, даже аз го навивах да иде, ама ще ми е много тъпо, докато си седя сама у дома. Да, знам егоистично е, ама таква съм. Няма да покажа разбира се и да се пукна ще стискам. За 12 години се броят на едната ми ръка пътите, в които сме излизали по сами не съм свикнала. Смешно е да ревнувам, имам му доверие, ама все пак...много са нахални наборките му, предния път, преди 5 години е имало ситуации.
Ще си сипя една бира. И се стегнал моля ти се, като млад циганин за събор! То сака, то ризи, то фризьор! Не си гледа счупения нос, ми се курдисал. Абе, много съм ревнива, не знам дали забелязахте Joy

Контеса, да оздравяваш бързо!

# 1 306
  • Euskal Herria
Жакиии,  Joy Joy Joy  Ми нека се стегне човека, пак добре, че не е с ония дънки, за които си разказвала. И хич не ги мисли тия - щом досега не е допуснал ситуация, няма и сега.
Моят випуск сме се събирали всички веднъж досега. Иначе поддържаме отношения няколко човека, вече толкова години. А редовно се събираме със състудентите на мъжа ми. Обаче там сбирките винаги са 2-дневни, с преспивания, и са семейно. Иначе вкъщи аз съм "Връзки с обществеността". Колегите и приятелите му имат моя скайп и фейс и редовно си говорим и пишем. И съответно - после препредавам инфото. Само вечер резюмирам "Днес говорихме с Х..., добре са. Отпуската им ще е... " и пр.
Сега обмислям да поискам увеличение на заплатата - ами че съвместявам тооолкова функции - секретарка, домашна помощница, любовница, министър без портфейл... Joy Joy Joy  Добре, че не сме ревниви и двамата.

# 1 307
  • София
Ох, бе Жаки! Изкарах си чая през носа като прихнах да се хиля  Joy

# 1 308
Жаклин, по-притеснително е ако не се издокарва така за теб. На сбирката, каквото има да се случва, ще се случи, не го мисли.

# 1 309
Нашия Пирогов ще отнеме  поне 4 часа Sad. Най-лесно е да викна линейка, но не съм толкова зле.

Абе навирих гребена вече. Наревах се и ми мина.
Отивам да спя сега и утре ще се отчета след прегледа.

И при нас е между 4-5 часа чакането в спешното ,но мен за втори път в живота ми ме вкараха веднага .Не бях с линейка ,а с такси .

Иначе Джипито  чак в понеделник или в walk-in-clinic ,но там ако е сериозно пак те препращат в болницата в спешното и аз направо там отивам ако нещата са зле. Hug Hug

Благодаря ви Яна и  Жаклин !!! Hug Hug

Жаки , пак се разсмях та чак с кафе щях да се полея  hahaha
И аз см много ревнива и те разбирам  Flutter

Последна редакция: сб, 27 юни 2015, 18:00 от Анонимен

# 1 310
Много ми лекна с вас Simple Smile. Сега ще се замъкна до леглото и утре ще се закарам някак до болницата.
Хем ми се ляга, ама не ми се спи съвсем.

# 1 311
Моя изпит ще има резултати във вторник  Hug
Ехее,поне една бира изпи като хората  Laughing
Тя тази беше за изтрезняване. До 5 сутринта пих. Ше кажеш, че на яъже съм държана  Crazy

# 1 312
  • Euskal Herria
Даун, не ти пречи да си легнеш да почиваш, пък да хвърляш по едно око в темата. Аз така съм си организирала всичко у дома, че лаптопът винаги да ми е подръка. Лягам, той е пред мен, гледам, чета, ровя се в нета...

# 1 313
  • ту тук, ту там
Down, вярно ли те заряза комшията в такова безпомощно състояние?  Shocked
Жаки, аз съм като теб - мразя излизания поотделно. Уж не заради ревност, ама знам ли вече...  Blush

# 1 314
Глей ги как се смеят, това ми било приятелки:) Вместо да кълнат с мен пияните съученички, те се хилят:)) Няма какво да се случи, той завалият до вчера не щеше да ходи с тая лонгета, ама аз се направих на широкоскроена, викам иди бе, много ти се събра, да разпуснеш...И ся ще си отстоя сама и ще си хапя голямата уста:))) майтапя се, драма да става, преди пет години верно ми беше криво, сега не толкова, порастнах ли що ли:)
Яна, той се изучи, вече не мож му пробута женски дънки:) От как го удари кризата на 45-те е страшно, все се оглежда нещо, хеле косата, все пита опадала ли ми е, аз го лъжа, че не:)))
Има ли други самотни, ей тука да си ближем рани:))

# 1 315
  • София
Down, вярно ли те заряза комшията в такова безпомощно състояние?  Shocked
Жаки, аз съм като теб - мразя излизания поотделно. Уж не заради ревност, ама знам ли вече...  Blush
Даун и аз съм много неприятно изненадана от това, че съседите са се омели така  Confused

И също не обичам излизанията по отделно. Едно време и моя мъж си имаше едно мъжко "гадже", ама проклето и ревниво беше въпросното "гадже"...  Ревнуваше от мен и се опитваше да сее раздор. Оправихме нещата #2gunfire А после като се ожени случи на такава жена, която не го пуска да вдиша по-дълбоко без нейното съгласие. Добри семейни приятелчета са ни сега  Laughing

# 1 316
Да бе, тия комшии много страхливи, при нас може да са всякакви, да дънят Сторарото до среднощ и сабалям в седем да пускат резачките, но има ли беда се вдигат, като един.
Онна, това за вдишването дълбоко ти е много добро, ще го ползвам:))

# 1 317
И аз се изненадах, ама наистина се изнесаха Sad. Аз не можех да стана, защото много ме болеше, но пък поне дойдоха.

Стига с мен. Аз вече съм пушка Simple Smile.

# 1 318
И се стегнал моля ти се, като млад циганин за събор! То сака, то ризи, то фризьор! Не си гледа счупения нос, ми се курдисал.

Парфюм и гел изля ли отгоре си?  Mr. Green
Какво ще го ревнуваш от лелите, я не се излагай! Crossing Arms

# 1 319
Жаки, аз си самотувам в рейса, мога да си самотувам с теб  Hug

Общи условия

Активация на акаунт