Искам да кажа ... (42)_22.06-28.06

• 53 581
  • 1 756
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Ланкър, планините Овнерог
Нито Гита, нито Бела казват как е минал изпита.

Не смея да кажа преди да видя оценката. Доволно е дЯтето от себе си, което е рядкост - обикновено все се критикува, но не смея да съм спокойна преди да видя как са го видели и проверяващите. Все пак не е 2+2, а за мен е супер субективно. Нерви не ми останаха от чакане (от 20 май насам все чакам някакъв резултат), много ми се иска довечера да се успокоя.
Даун, дано не си права в самодиагностиката ти. Миналата година Констанца се преби, кракът на тупан, но се оказа лошо изкълчен просто. Не мина без лежане, но мина без гипс поне. Дано и при теб да е "малък дявол". Ти си знаеш, де, щом вече си го минавала.

# 1 291
Руми, доволна ли си от плажната чанта от Кокетна?

Харесват ми цветове - ярки и наситени. И ми направи впечатление, че отвътре е като гумирана.
Пък аз обичам да разливам разни неща  Crazy
Остава да я изпробвам по предназначение  Laughing

Може би на мен ще ми е малко голяма, защото откакто поотраснаха децата я използвам основно за телефоните, фотоапарат, вода, цигари и други подобни дреболии.
Но да, като цяла много ми хареса  Peace

ПП: Гита, и ние чакаме с теб. Вярно са субективни нещата при това оценяване  Hug

# 1 292
Даун не мисля ,че е драма - сериозна си е травмата ти за съжаление нямаш читав човек до себе си . Силните хора са почти винаги сами . А ти си такава.  Hug
   Валери  Ленард Коен има уникален глас.
Скрит текст:

[/spoiler
  Блажено си ям любимият сладолед от Лидл и ме чакат и два доната -  с таз диета се тъпча като за последно  Joy  Има ефект дънките ги събувам без да ги разкопчавам - то те се свличат и като вървя ги надигам .

# 1 293
  • София
Благодаря! Огледах се и аз в тях. Много прилични цени. Това че е голяма не ме плаши хич. Само може да ме радва, защото много неща мъкна покрай децата. Ще взема да си поръчам една.

Една каВбойка да ви покажа за малко
http://prikachi.com/images/514/8197514W.jpg

Вчера нали пласирах големия, та сега търсим кандидати за момата Laughing

# 1 294
Нито Гита, нито Бела казват как е минал изпита.

Не смея да кажа преди да видя оценката. Доволно е дЯтето от себе си, което е рядкост - обикновено все се критикува, но не смея да съм спокойна преди да видя как са го видели и проверяващите. Все пак не е 2+2, а за мен е супер субективно. Нерви не ми останаха от чакане (от 20 май насам все чакам някакъв резултат), много ми се иска довечера да се успокоя.
Даун, дано не си права в самодиагностиката ти. Миналата година Констанца се преби, кракът на тупан, но се оказа лошо изкълчен просто. Не мина без лежане, но мина без гипс поне. Дано и при теб да е "малък дявол". Ти си знаеш, де, щом вече си го минавала.

Гита, дано. Много ми е един такъв отпуснат Sad. Лошото е, че е като предишния път, но до утре няма да го мисля.  Не ме боли много, така че ще гледам да се наспя. Каквото, такова. Не изглежда много страшно за сега, така че ...
Уф, наистина още реанимирам от  падането. Много се изплаших. Полетях надолу с главата  ooooh!. Добре че не се размазах тотално.  Откакто припаднах и си разбих носът много ме е страх.

# 1 295
Благодаря! Огледах се и аз в тях. Много прилични цени. Това че е голяма не ме плаши хич. Само може да ме радва, защото много неща мъкна покрай децата. Ще взема да си поръчам една.

Една каВбойка да ви покажа за малко
http://prikachi.com/images/514/8197514W.jpg

Вчера нали пласирах големия, та сега търсим кандидати за момата Laughing
Вземам я -уникална е  просто . Ама моя син е дивак голям и ми е жал.

# 1 296
Онна, много е сладка Heart Eyes

# 1 297
  • София
Даун, абе там по вашенско нямате ли красиви млади градинари, които можеш да наемеш почасово да вършат тия дейности, докато ти седиш на верандата с една маргарита и се наслаждаваш на гледката? И сърфистите сигурно стават, а?

# 1 298
Даун , иди на лекар е и моят съвет .

Как добре те разбирам за всичко !!
Онзи ден когато ми беше доста криво бях в сходна ситуация с теб . Така да мразя да ме боли нещо ,да се чувствам безсилна и да се оплаквам , не е за разказване. Не обичам и по доктори д ходя и все отлагам. 11 часа със силни болки търпях преди да се завлека с такси към спешното и след няколко часа да ме оперират и да ме натъпчат с морфин чудейки се как съм търпяла на такива болки. Претърпях спешна операция в най-неподходящият момент в живота ни ,налага ми се диета за не знам колко си време , напуснах и работа заради това ,а имаме много тежък срок да свършим нещата у дома ,а аз се проснах на легло и почивка .Много мразя да съм беззащитна и ми беше едно криво ,липсваха ми близките много .
То си ми пролича де .

Та у нас един тон работа ,мъжа ми бяга на работа , по детето и в къщи , спи по 4-5 часа и работи в станалите .Отслабна , бърза ,а аз нещо не мога да пипна .Дори и с вземането и воденето на детето не можех да помогна.

Иди на лекар и по-добре гипс отколкото наместване на зараснало  и пак гипс ,но след време и болки.

Ох ,Тонка не мога .Смея се с глас , скрита лимонка си ти .Както си пишеш и как ги напишеш едни да се превиваме от смях.   bouquet

Каси ,успех на детето!   HugИ аз пуснах снимки с грим .Първият в живота й и ако зависи от мен и последния.
А за дружката на Пираня те разбирам ,но не са ми по сърце такива копмании у нас.
У нас мжа ми е така само с брат ми и пак е досадно ,но поне е близък и си го обичам и се търпи  Crazy

Онна, каква красавица !! И аз много обичам светли хора и светли очи и това дете е разкошно  bouquet  bouquet

Гита , стискаме оценката да е това,което трябва !!   bouquet

Жармен ,благодаря за поздрава   bouquet

Последна редакция: сб, 27 юни 2015, 17:18 от Анонимен

# 1 299
Онна, смей се ти, ама то стана, докато съседа ми помагаше  Joy. Аз ако сама си го правих нямаше да се случи.
Отказвам за сега всякакви мъже  Naughty Много опасно е явно  Joy

Съседите са готини, но буквално ме изоставиха, още докато лежах на земята. Явно и те се стреснаха. Само констатираха, че няма счупване и си заминаха  Joy

# 1 300
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Е съседът не можа ли да те откара до "вашия Пирогов"?

За крака и синът ми така каваше - че се движи безконтролно настрани.

# 1 301
Нашия Пирогов ще отнеме  поне 4 часа Sad. Най-лесно е да викна линейка, но не съм толкова зле.

Абе навирих гребена вече. Наревах се и ми мина.
Отивам да спя сега и утре ще се отчета след прегледа.

# 1 302
Моя изпит ще има резултати във вторник  Hug

# 1 303
  • Euskal Herria
Момичета, дръжте се! Темата е за това - да си споделим, да се похилим.
Контеса, да минава лошото! Бързо възстановяване ти пожелавам!
Даун, смени съседа, викай друг тогава   Wink.
Хубави деца виждам!

# 1 304
Моя изпит ще има резултати във вторник  Hug
Ехее,поне една бира изпи като хората  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт