Искам да кажа ... (42)_22.06-28.06

• 53 493
  • 1 756
  •   1
Отговори
# 1 350
На мен много ми хареса това, което описа JACKLIN*. Ако имам такава връзка като нейната, хич няма и да ми се излиза сама някъде, освен с приятелки на кафе, както прави тя. На мен пък ми е странно какъв е този зор постоянно да се ходи някъде, по разни барове и не знам къде си Simple Smile

Зора ни е да имаме живот и след НЕГО

# 1 351
  • София
Цитат на: Keep_The_Change link=topic=854384.msg31117425#msg31117425
Точно тази непотребност от това да имаш собствен живот след залез слънце ми е непонятна.

Това много ме разсмя (без лоши мисли)  Laughing Собствен живот след залез слънце, като някоя вампирка  Joy

Но аз съм като Жаки де, приятелките ми и те и си ни е съвсем в реда на нещата да се виждаме на кафета и на обяд, пък вечер да сме си с мъжете.

# 1 352
И аз като Жаки, обичам красиви, уютни ресторанти с добра кухня........е вече и с хубав детски кът  Joy Joy Дори и да излизам с дружки, предпочитам ресторант, после някое коктеилче, но на по-спокойно място. И мъжът ми твърди, че уж се е находил по партита, но излиза на по мач и биричка с приятели. Ама нещо и на нас не са ни по вкуса баровете и пиянските нощи до забрава, до сутринта. Последно на годежа седяхм цяла нощ, но беше в тесен приятелски кръг на плажа и то не на бар в буквалният дънкащ смисъл на думата.....

# 1 353
те може фа са на еднс и съща сбирка Grinningаз аз съм дзен, нямам проблем, ако ме ядоса провеждам наказателна акция с кредитна карта, а той е телец

# 1 354
Аз си падам нощна птица. Едно, че имам хронично безсъние и второ, че така съм свикнала от младини. Явно е до човек, признавам си, че ме ужасява мисълта за идилични вечери пред камината, без значение дали съм сама или с половинка. Но щом ви се получава - супер, мога само да се радвам за вас.

# 1 355
Аууууу, зла жена:) Ако е под заплаха картата, можеш да си безкрайно спокойна:)
Има си хора купонджии и добре, че ги има, щото ако всички са баби, като мен ще фалират баровете:)
Отивам да ям пица с децата, и в девет съм на линия с биричка в ръка, да обсъждаме семейните несгоди:)))

# 1 356
Смея да твърдя, че и двамата добре сме си поживяли. Толкова дискотеки, барове и клубове съм обиколила и колко токчета съм изтъркала от танцуване, че вече мисълта за купони до зори не ме блазни. Хубав и уютен ресторант и аз не бих отказала.
Иначе си имам излизания с приятелки на кафе, или по магазините. Но не се случва често, и това почва да ми писва.

# 1 357
Жаки, сега ще видиш колко е малък света  Laughing сто процента със So what мъжете са ви на една и съща сбирка  Joy

# 1 358
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Първо да пожелая на Контеса бързо да оздравява, да отменя мъжа си Joy Joy

Ма много ревнивки имаме!
Ако има нещо, което да си харесвам, е, че не съм ревнива. Никога не съм била - нито мъж, нито приятелки, никого не ревнувам. За сметка на това пък мъжът ми е много ревнив и това е неприятно качество, според мен. Ако сега си избирам мъж, това ще е първото, което ще гледам - да не е ревнив.

Друга драма имаме сега у нас - гей-парадът. Не знам защо мъжете са толкова нетърпими към мъжете с обратна ориентация. Моят плюе яко , а аз съм на точно обратното мнение. Обвиних го токущо, че е тесногръд балкански субект, никакъв европеец не е. Още малко и ще се скараме. Леле, много се дразня на толкова  нетолерантно и ограничено мислене.

Онна, коВбойката ти е голяма сладурана.

# 1 359

Друга драма имаме сега у нас - гей-парадът. Не знам защо мъжете са толкова нетърпими към мъжете с обратна ориентация. Моят плюе яко , а аз съм на точно обратното мнение. Обвиних го токущо, че е тесногръд балкански субект, никакъв европеец не е. Още малко и ще се скараме. Леле, много се дразня на толкова  нетолерантно и ограничено мислене.

Българинът е завършен хомофоб, няма какво да се учудваш.

# 1 360
И на мен не ми пречат хората с друга ориентация - само да не ми го навират нахално в очите .
 Дразни ме хорското тесногръдие и мен ,ама из ептен.
  И аз обичам тихи места и не ходя по барове -ама това не означава ,че съм прилепена плътно да мъжа ми .
    Аз съм си странна птица и сова и бухал де и той като заспива рано ,а аз витая по цели нощи и чета . Навремето обичах и разходки под звездите - сега няма с кой - не че ме е страх -ама ще ме вземат за куку Grinning

# 1 361
Ооо нека не започваме парада  Praynig не искам да се карам с вас  Laughing

# 1 362
Много ме боли зъб, рева от болка. Пих Ацефеин, не действа.

Последна редакция: сб, 27 юни 2015, 22:18 от Естел Бързоход

# 1 363
принципно съм широкоскроена , няма нищо напротив кой с кого ще да спи, само да не ми го обявяват публично. Както аз не съм тръгнала да лумкам барабани за това, че спя с мъж, не ми се слушат глопости за неравнопоставеност на  гей двойки  и то по тоя публичен начин. При проблем има си съд има си начин.....

Естел по каса, нямаш ли право на 2 прегледа  newsm78 newsm78

# 1 364
  • София
Аз не бих казала, че съм ревнива, обаче ставам като мечка стръвница, ако заподозря благоверния в грехове. Е, не че се случва де, но понякога ей така, да му повдигна самочувствието го ревнувам. Той пък не е като да няма самочувствие в излишък, зор му е на човека, пердаши си с моите бикини и не се притеснява, че е по-малко мъж.

Днес обаче любимият каза че ще се види с негов приятел, който не мога да понасям, понеже е голям женкар и неприятно човече, и му набитух Катерина да отиде с него.  Mr. Green То пък се оказа, че се видяли чисто служебно, но аз все пак да се застраховам, че онзи може да му повлияе лошо.  Wink

И аз не съм от излизащите вечер с женска компания, освен когато ходя във Видин. По цял ден маам гащи (това северозападен диалект) с приятелки, та и вечерта ли. Пък и с моето лягане в 10 вечерта просто нямам шанс.

Хаха, Жаки, тъкмо щях да ти казвам, че мъжът ти трябва да е изпил поне литър концентрат, че да се загледа по някоя наборка, при наличието на млада и красива жена до себе си.

Даунче, утре да кажеш как се чувстваш.

Гей парада с нищо не ми пречи. Какво значи да си навират сексуалната ориентация? Ако ми се надупи някой гей в лицето и ми наруши личното пространство, тогава е навиране. На който не му харесва парада, да не го гледа.  Peace Ако беше веселба, както е в чужбина, бих отишла заедно с детето.

Общи условия

Активация на акаунт