Искам да кажа ... (42)_22.06-28.06

• 53 532
  • 1 756
  •   1
Отговори
# 1 455
Каси и двете приличат на теб ! Родата да си купи очила  Crossing Arms
Браво на момичето ти ! Все така и нови висини да покорява   bouquet

Жаки, как ще лягаме ? Ми то при нас  е 2 часа следобед.
Аз съм нощната смяна дето все си пише сама  и съм насреща hahaha

Моят мъж цял ден работи в градината , целият му гръб е изгорял и не ще да се пръска .Диване .
А аз тук само се кискам и пиша цял ден .Детето кара скутер при него или наглежда някоя рисунка и филм ,а аз само една супа цял ден съм сготвила и лаф само.  bowuu

Соу , какво си хареса от Икея? Давай ,да видим !

# 1 456
Катерино моме, дай ти една снимка, като ще забягваш да те видим за спомен:)
Тая Жаклин пак се разлашля, имам Ен Ти Тус, да дам ли? Аман вече, аман! До преди седмица беше на антибиотик! Уфффф, отиде ми смешната вечер на кино, сега ще дебна за спазъм пак Confused

# 1 457
  • ту тук, ту там
От ЕнТиТус аз съм много доволна. Той е билков, не би трябвало да има проблем!

# 1 458
  • HH
Нямам, наистина нямам. Преди разпратих днешните снимки и им заявих, че повече няма да ги снимам, защото накрая аз оставам без снимка  Crossing Arms

Ще се снимам другата седмица в Амстердам. Ще ви уплаша и ще се върна през септ. да съм сигурна, че сте ми забравили физиономията  Mr. Green

# 1 459
Нямам, наистина нямам. Преди разпратих днешните снимки и им заявих, че повече няма да ги снимам, защото накрая аз оставам без снимка  Crossing Arms

Ще се снимам другата седмица в Амстердам. Ще ви уплаша и ще се върна през септ. да съм сигурна, че сте ми забравили физиономията  Mr. Green

Аз май съм те виждала във ФБ. Не е вярно! Изобщо никого няма да уплаши. Не я слушайте.

Аз отидох да си направя салата, вие сте изписали страници....

# 1 460
Тук някой беше казал (май Янечек), че чая на Хип за бебета бил хубав и за възрастни за корем. Понеже моя барбарон така и не пожела да пие такова нещо имам два вида. С анасон и без анасон. Дали да си направя един? Нямам колики ама от снощното уиски имам гадно усещане в стомаха.

# 1 461
  • Пазете Гор
Ще има ли снимки или да ви разправям как брахме липа с комшията?

# 1 462
  • ту тук, ту там
Направи си, направи си, тъкмо да станем три!  Joy

# 1 463
  • Euskal Herria
Куркума, със снимки или без - разказвай  Simple Smile.

# 1 464
Куркума, ти разкажи, аз може да се разнежа.

Жаки, в много порочен кръг сте се завъртяли с тези боледувания.

# 1 465

Показа ми форума, че последното съобщение е от Бела и тъкмо се зачудих, какви липи е брала с комшията.  Joy

# 1 466
Какъв е тоя дъжд? Нали е лято?
Колко скоростно прибрах дрехите от простора. Почти са сухи.

Последна редакция: нд, 28 юни 2015, 00:07 от Естел Бързоход

# 1 467

Показа ми форума, че последното съобщение е от Бела и тъкмо се зачудих, какви липи е брала с комшията.  Joy

Ааа с тоя дърт пергишин (моя комшия) никви липи не бера  Naughty

# 1 468
  • HH
Куркума, ако се постараеш достатъчно с разказа, може и да видим снимки  Mr. Green

sophiemmaspencer, ако си видяла нещо рошаво облечено в оранжева блуза, може и да съм била аз  Joy

Естел, и аз това се питам, какъв е тоя дъжд. Ама то днес си беше необикновен ден де, валя само 2 пъти.

# 1 469
Хайде, Куркума, чакаме разказ. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт