Искам да кажа ... (42)_22.06-28.06

• 53 536
  • 1 756
  •   1
Отговори
# 1 440
Катя, много ме разсмя.

Вал, за мен Гита е права.

Голямото прилича на мен- да, но ако питате родата на мъжа ми- одрало му е кожата.

# 1 441
Е, то сега и ако пуснем снимки, и балконът ще падне  Joy.
Аз мога само от фиести снимки да давам  Joy Joy Joy
Аз даже и от фиести нямам Wink И на деца нямам освен на един кучо и на една дърта магарица  Laughing С една дума-нищо интересно Simple Smile

# 1 442
  • HH

Като казах, че децата приличат на теб или заради сандалите  Mr. Green

# 1 443
Да вадя ли тая с мотора:))))
Касито, дай онази с късите панталонки и да ида да си лягам спокойна:)

Лили, и аз поръчах спалните с механизми, ако знаеш що нещо набутах отдолу, много съм доволна.
Не, че искам да те плаша, ама какво те чака....още не мога да се съвзема от стреса с това местене. Не е работа за мързеливи, като мен:)

# 1 444
Валери, чак звучи невероятно, че си уцелихме пиенето, шанс направо едно на милион!  Joy 
Ох, с глас се хиля! Представи си само, който ни чете, колко абсурдно му се струва това! Hug

Laughing обичайната съботна напитка чай от семена на копър

# 1 445

Като казах, че децата приличат на теб или заради сандалите  Mr. Green

И за двете.  Grinning

Жаки, за заключат и тая тема ли искаш?

# 1 446
То така  и не се разбра защо я заключиха newsm78 Жаки,давай снимката с мотора Hug

# 1 447
  • Ямбол
....Жаки, за заключат и тая тема ли искаш?
hahaha

# 1 448
  • Sofia
Явявам седа ви видя  Hug
Плажуваме, ядем и се търкаляме. Чат пат и се изпокарваме с родата, де. Всички  сме много вещи във всичко, затуй   Whistling
Down,  стискам палци да е малкият дявол Praynig!
JACKLIN, постни си един статус на бира с приятелИ да отприщиш СМСите  Mr. Green
Ванини  и Белла-чудни.
Децата не сварих да видя Crossing Arms

# 1 449
  • ту тук, ту там
Ех, момичета, поне се местите в свои си къщи! А аз го правя това упражнение 4 пъти в годината! В три различни къщи. И те не са мои, т.е. съобразявам се с дадености!   Tired
Уф, няма да мрънкам, обещала съм си!

Лиляна, благодаря и на теб за отговора за приема след 7 клас!

Последна редакция: сб, 27 юни 2015, 23:24 от elleni

# 1 450
Да бе, ще давам друг път, до касините крачета, моите са, като солунски колони:) Много ме е яд на високи кльощи, глисти имат гаранция Simple Smile

Елени, ужас! Как по четири пъти, това е утрепия.

# 1 451
И моя не се обажда, но няма да му скапвам вечерта и да му пращам снимка от Икея Mr. Green

# 1 452
Соу, ти си по- лоша от мен, казах ти:) ще го удариш по най- милото- картата:))))

# 1 453
  • ту тук, ту там
Абе те са заедно с на Жаки мъжа й, so what! Сигурно обсъждат пристрастеността на жените си към бг-мамма, не ги мислете!

Жаки, ами май 4 идват! Летен сезон нанасяне и изнасяне после за София и после същото за зимния - ей ги на 4!

# 1 454
  • HH
Давайте снимките, че един Бог знае кога ще се мерна пак из форума за повечко време  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт